- 5 Temmuz 2008
- 10
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi yasemin_as
Canım yerleşmiş çatlağı pürüzsüzleştirmek çok zor hatta kremlerle imkansız diyor uzmanlar.
Çatlak önce pembe olurmuş işte bu dönemde kremler etkiliymiş, fakat bir süre sonra o çatlak beyazlaşarak yerleşiyormuş.
Yani hamilelik döneminde başlasaydın sürmeye işe yarayabilirdi, ama artık eski haline dönmesini bekleme, ama ilerlemesini önleyebilirsin sanırım ve bu konuda kakao yağı çok başarılıymış:içelim:
hamileykende kullandim ama baska bir krem mustela isminde ise yaramadi hala pembe catlaklar ama ben fransadayim kakao yagini nasil bulucam burda:çok üzgünüm: strese girdim yaw
bayanlarr bu bepanten eczanede mi satılıyor hamileler kullanabiliyormu cvp verirseniz sevinirim
arkadaşlar elma sirkesi benim yüzümü çok sızlattı hatta yüzüm kıpkırmızı oldu acaba neden...zaman sonra geçti ama burda okuduğum kadarıyla böyle bir sorunla karşılaşan olmamış... benim sirkedemi bir tuhaflık var? yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar 1 haftadır yüzüme bebepanthem krem ve elma sirkesi srüyorum taş gibi oldu valla ve özellikle elma sikesi yüze çok iyi geliyor. Şimdi yüzünüzü temizledikten sonra bepanthemle elma sirkesini karıştırıp yüzünüze sürüyosunuz sabah kalkınca nası bi yüzünüz olucak inanamıyacaksınız. Benden demesi hı bide haftada bir yoğur karbonat maskesini yapmayı unutmayın ban çok yaradı 3 4 tane sivilce lekem vardı kaybolmak üzere hihoyyythihoyyyt
kızlar ben 4 gündür bepantenin mavi kremini yüzüme kullanıyorum. şimdi birden sivilceler çıktı. yüzüm kıpkırmızı herkes soruyo noldu diye. bende düşünüyordum neden oldu acaba diye.bepanten deri altındaki sivilceleri çıkartmış olabilir.