Cilt Bakımı Ürünleri Bephantane krem ve elma sirkesi tecrübesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
evet bi zamanlar sadece elma sirkesi sürerek sivilcelerimi yok ettiğimi bende bilirim...

fakat evliyseniz; elma sirkesini sürdükten sonra bi süre eşinizin yanına yaklaşmamanız gerekiyor,benden söylemesi... kafamçokkarıştı

kızlr bunu eczaneden mi alıcaz recetesiz mi satılıyor
ilac kullanmaya korkuyorumda biraz.benm sivilcelerim pek yok bide iltihaplı değiller kullanmaya korkuyorm daha kötü yapmayayım sonra...

eczanede 2 buçuk ytlye satılıyor kızlar bende kullanmıştım işe yaradı gerçekten

bencede güzel bi formül iki akşamdır yapıyorum akşam yatmadan 1 saat önce. kokusu belli bi süre sonra gidiyor arkadaşlar.işe yaradı parlaklık veriyor. bide dün akşam yoğurt karbonat maskesi yaptım sonrada bu sirkeli bepanthen sürdüm pamuk gibi oldu yüzüm yumuşacık. ben devam edicem. bi sorum olcak :uhm:bu yoğurt maskesini haftada kaç kere yapabiliriz. 2 günde bir yapsak fazlamı olur sizce. benim inatçı sivilcelerim var daha doğrusu, sivilce kurudu izi kırmızı kırmızı duruyo sinir ediyo beni:eek:klava:

PEELİNG AMACLI OLAN YOGURT KARBONAT MASKESİ sivilcenin oldugu dönemde sivilceyi dagıtma çogaltma etkisi bile gösterebilir aknenın aktif oldugu dönemde once antibiyotik maskesi sonra yogurt karbonat yapsan daha hızlı ve etkin sonuç alırsın

ben 1 yıldır cildim için rosense gül sularını kullanıyorum..tonik, krem ve tenizleme köpüğünü..yaklaşık 2 haftadır bittiler ve halen yenisini almadım yani 2 haftadır cildime hiç bir temizleme ürünü kullanmadım ve sadece su ile iyice tenizledim ve arada çok nadir nemlendiricisini sürdüm..ve sadece 2 günde bir yüzümü su ile seyreltilmiş elma sirkesi ile sildim.normalde dışarı çıkarken sadece pudra sürerdim ve onu bile sürmedim..bugün arkadaşımla buluştum ve arkadaşım cildimi fontotenli sandı..cildim okadar ışıldıyor ki inanın hiç bir ürün kullanmamama rağmen cildim ok daha iyi..bence her üründe kiyasal var doğal dediklerine bakmayın..elma sirkesini şiddetle tavsiye ediyorum..şimdi tekrar rosense alıp kullansammı yoksa hiç birşey kullanmasam mı diye düşünüyorum ..

ya ben elma sirkesini denedim ama ilk başta çok iyiydi ama sonrdan sürdüğm yerler sivilce doldu sanırım yağı ciltten atıyo sivilce kremleri gbi

benim cildim karma alın ve çene bölgemde bir kaç tane sivilce çıkar.elma sirkesini denedim bir kaç kere sivilceleri kuruttu da sürerken acaip yüzüm yanıyo ve kızarıyo bu normal birşey mi? sizde de oluyo mu.. sulandırarak sürüyorum..:asigim:

kızlar peki yeşil elmamı kırmızı elma sirkesimi bende gece yatmadan bepanten merhemi kullanıyorum baya yağlı ama ii geliyo sanki kermi bana hiç ii gelmedi

kıslar pepanten tmm da sırkeyı sakın her aksam kullanmayıncıldınıs bı anda kurur ve tekrrar aynı nemı kasandırmak cok zor ılla kullanıcaksanıs suyla ınceltın kas yapıım derken gos cıkarmayalımm

Bepanthene krem yüzdeki tüyleri besliyor diye duymuştum. o nedenle ben artık yüzüme sürmeye korkuyorum.

merhaba birsey sormak istiyorum bilginiz paylasirsaniz sevinnirim.2 ay once sezeryznlz dogum yaptim ve gobek deligimin iki tarafinda catlaklar olustu bir yerde duymustum bepanten krem ii geliyormus geciriyormus diye sizin bir bilginiz var mi ya da ne ii gelir simdiden tesekkurler.

merhaba birsey sormak istiyorum bilginiz paylasirsaniz sevinnirim.2 ay once sezeryznlz dogum yaptim ve gobek deligimin iki tarafinda catlaklar olustu bir yerde duymustum bepanten krem ii geliyormus geciriyormus diye sizin bir bilginiz var mi ya da ne ii gelir simdiden tesekkurler.

Canım yerleşmiş çatlağı pürüzsüzleştirmek çok zor hatta kremlerle imkansız diyor uzmanlar.
Çatlak önce pembe olurmuş işte bu dönemde kremler etkiliymiş, fakat bir süre sonra o çatlak beyazlaşarak yerleşiyormuş.
Yani hamilelik döneminde başlasaydın sürmeye işe yarayabilirdi, ama artık eski haline dönmesini bekleme, ama ilerlemesini önleyebilirsin sanırım ve bu konuda kakao yağı çok başarılıymış:içelim:

Son düzenleme:
malesef güzelim o çatlaklara yapılacak hiç bişey yok..benim denemediğim ürün kalmadı sonuş sıfır..:çok üzgünüm:

kızlar, bephanten krem yüzde tüylenme yapıyor diyorlar. ama ben bir ara kullandım açıkçası güzeldi. ben size asıl şunu tavsiye edeyim,
biraz sivilce sorunum var benim de, yanagımın kenarında arada çıkıyor. ama büyük çıkıyor. Yeşil Malatya dükkanları var biliyorsunuzdur, orada tamamen doğal zeytin yağı sabunları var. ben oradaki kıza danıştım ve bana LİMONLU zeytinyağlı sabundan verdi. sivilcelerin böyle yeni geçmiş ama kırmızı izi vardır ya, benimkiler mor olmuştu o zaman, hiç geçmicek sanmıştım, çok üzülüyordum ama bu sabunu sabah akşam kullandım. İZLER GEÇTİ!! yeni sivilce oluşumu da azaldı. özellikle T bölgesi yağlı olanlar için iyi bir ürün. diğer bölgeleri biraz kurutuyor ama ben oralara da bephanten krem kullandım. sonuçtan memnunum. araştırın, bulun derim :))) sevgilerr.a.s.

bu kremi yüzümü yıkadıktan sonra silmeden nemliyken sürüyorum iki günde bir yeterli ben böyle kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim kızlar

X