Cilt Bakımı Ürünleri Bephantane krem ve elma sirkesi tecrübesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

yasemin_as

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
16
0
37
kızlar 1 haftadır yüzüme bebepanthem krem ve elma sirkesi srüyorum taş gibi oldu valla ve özellikle elma sikesi yüze çok iyi geliyor. Şimdi yüzünüzü temizledikten sonra bepanthemle elma sirkesini karıştırıp yüzünüze sürüyosunuz sabah kalkınca nası bi yüzünüz olucak inanamıyacaksınız. Benden demesi hı bide haftada bir yoğur karbonat maskesini yapmayı unutmayın ban çok yaradı 3 4 tane sivilce lekem vardı kaybolmak üzere hihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile5 bacım süpersinnn kaydirigubbakcemile5
dur deniycem bende , benimde bi türlü yok olmayan sivilcelerim varrrr :1no2: sinir ediyo bunlar malumun , yoğurt karbonatı da tarif et desem ne dersin cicim a.s.

ben sadece bepanthenle bütün sivilcelerime veda ettim cnm böle bi konuda açtım gerçekten işe yarıo yani fakat elma sirkesi ile birlikte hiç denemedim

ben sadece bepanthenle bütün sivilcelerime veda ettim cnm böle bi konuda açtım gerçekten işe yarıo yani fakat elma sirkesi ile birlikte hiç denemedim

sadece bepantheni sivilcenin üzerine sürerek mi yok oldulaaaaarrrrr Çok üzgünüm çoook
yaaaa bende bende bende istiyommmm senağlama

ya bepanthen her derde defa onu biliyorum ama sirkeyle kombineyi anlayamadim

benim bir arkadasim yüzü kazadan dolayi yara bere olmustu ve hep izler kalmisti bepanthen sayesinde yüzünde hic yara izi kalmadi sanki kazayi geciren o degil

sadece bepantheni sivilcenin üzerine sürerek mi yok oldulaaaaarrrrr Çok üzgünüm çoook
yaaaa bende bende bende istiyommmm senağlama

evet canım ama cildim kuru daha fazla olmak üzere karma yani karma cilde etkisi oluo sınıftaki tüm kızlar sayemde denemeye başladı ve farkedilir derecede sivilceleri azalıo sadece sabah akşam bepanthene sürerek sivilcelere veda ediorus :teytey:
yalnız yağlı cilt tipi için bişi diyemicem :çok üzgünüm:

bende kullanmaya başladım. cildim yağlı oldugu için sadece akşamları sürüyorum.umarım işe yarar

slm canım bende bepantjenı yaralrımda kullanmıştım,acıyan sivilcelere sürdüğüm de acısı kalmıyorduda.elma sirkesiyle karıştırıp sürmedim hiç.ilk defa duyuyorum.yüzüne sürüpte mı uyuyorsun.kokmuyor mu canım sirke:1rolleyes: birde hangi rengini kullanıyosun bepanthenin.ben mavisini kullanıyorumda..paylaşım için tşkr canım

ya bu karışımın kokusu nasıl? kötü kokuyosa ben süremem.çünkü.dayanamam çıkarırım:S

geçenlerde ateşlenmiştim aşırı derecede annem de yüzüme suyla karıştırımlış sirkeli bezi koydu etşim düşsüb diye..ateşimi hemen düşürdü ve farkettim ki elma sirkesi cildime çok iyi geliyor.iki üç defa koyduk çünkü..şimdi hergün suya karıştırılmış elma sirkesiyle yüzümü siliyorum..parlaklık veriyor..tavsiye ederim..

bende size bir tarif wereyim kızlar şimdi elma sirkesini suyla seyreltiyoruz bunu kaynatıp yüzümüze buhar olarak tutuyoruz ondan sonra gene suyla seyreltilmiş elma sirkesiyle yüzümüzü siliyoruzz sabah bide yatarken böylece süper bebek gibi bir yüzümüz oluyo cilt lekeleri siyah noktalar siwilcelere elweda bende işe yaradı üstelik cildim çok yağlıdır kokusunu soran arkadaşlarım ilk sürdüğünüzde kokuyo ama kuruyunca bişey kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…