Cilt Bakımı Ürünleri Bephantane krem ve elma sirkesi tecrübesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
çinko takviyesi alın arkadaşlar.. cilttekiizlerin düzelmemesinin bir sbebei de çinko eksiklğidir.

peki buna kim karar veriyor... yani sen dermatolağa filan mı gittin ?
hangi doktora gidip tahlil yaptırmamız gerek ?

tatlım devlet hastanesine gitmiştim ben.. dermatoloğa.. adam baktı falan.. tahlil yapılmadı ayrıca.. zaten zararlı olan bişey değilmiş çinko hapı..bi nevi vitamin gibibişey.. ayrıca saclar için de cok yararlı oldugunu söyledi.. günde 1 tane alıyodum ben. ve düzelme olmustu epey.. zinko diye bi hap kırmızı.. herkese veriyorum ben bunu demişti..

enimde siwilce lekelerim wardı ama ben onlara hiç bişe yapmadım siwilcelerimede hepsi gitti siwilceden yana bi derdim yok allahıma bin şükür(busefer siyah noktalarla başım dertte ama) ama bence bu elma sirkesi ve bepanten geçirir diye düşünüyorum elma bikere mücize meyvedir bepantende harika bir krem benim tavsiyem aslında hiçbişe yapmayın zamanla hepsi geçiyor ama bu maskede iyi gelir diye düşünüyorum

kızlar bende yaklaşık iki haftadır elma sirkesi sürüyorum yüzüme süper..sivilcelerim vardı kuruttu.sivilce lekelerinide hafifletti.tamammiyle yok etmesede iyi geldi yani.tavsiye ediyorum.bende şimdi bepanten krem alıp kullanacağım..sonucu yazarım.

surerken acaba suyalmi seyreltiyorsunuz yoksa direk mi suruyorsunuz

ben suyla seyreltmiyorum.pamuğa biraz koyup 2 yada üç günde bir yatarken yüzüme sürüyorum.faydası var kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…