Cilt Bakımı Ürünleri Bephantane krem ve elma sirkesi tecrübesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşlar yüzünüzü sirkeyle silmeden önce buhar banyosu yapmayın cilt hassaslaşır gözenekler açılır.sirke tahriş edebilir.yağlı cildi olanlar bepantene krem,kuru cildi olanlar merhem ,sivilceli olanlar plus krem kullansınlar.

ya kızlar şu kullandığınız bepanthenin resmini koyabilirmisiniz..hangisini kulanıyorsunuz..birde yüzünüze nasıl sürüyorsunuz onu anlamadım..beyaz beyaz kalmıyor mu yüzünüz?heryerine komplemi sürüyorsunuz..

ben dün ikisini karıştırıp pamukla sürdüm çokta güzel oldu cildim canım hemen kuruyo zati ben kremini kullanıyorum mavi olanı..

bide yüzünde kılcal damar olanlar buhar banyosu yapmasın bence..dahada belirginleşebilir ve dahada kötüsü yayılabilir

eczaneye arkadaşımı gönderdim şimdi..

sormuş kremi..2 çeşiti varmış birinin altında turuncu renk çizgi diğeri mavi..birine plus yazıyomuş diğeri antibiotikliymiş..

hangisini alcam ben bana yardımcı olurmusunuz..

veya resim yollarmısınız...yüüzmde sivilce var benimde :KK43:((

kızlar bende başladım kullanmaya 3 gün oldu da bişey sorucam nezaman sonra lekeler yok olmaya baslar bilgisi olan varsa sevinirim yani ona göre mücadele edicem bir işe hevesle baslayıp daha sonra unutkanlıga vuranlardanımda

resim004dy6.jpg

canım krem budur. ben de bunu kallanıyorum. 1-2 tane sivilce izi var, onlara iyi geliyor ve çok güzel nemlendiriyor :))

kızlar ya ben elma sirkesini limonla karıstırıyorum öyle sürüyorum sizce agır gelirmi?yoksa yöntemi degiştireyimmi

ben de demın suyla seyreltmeden surdum..
benım de sıvılcelerım ve ızlerım var..
kokusu problem yaratmadı hatta hosuma gıttı=)

ben de once elma sırkesı suruorum. 1 saat sonra da buhar banyosu yapıp ardından yuzumu soguk suyla yıkıorum ve bephantene suruorum =)
1hafta oldu 2gunde bır yaptım ve suan cıldımde gozle gorulur bır farklılık var kızlar!

selam yazın çok dikkatimi çekti,karma cildim var.sivilce ve lekelerden kurtulmak istiyorum.bana yardımcı olurmusunnnnnCADIARZU

kaydirigubbakcemile5
kızlar 1 haftadır yüzüme bebepanthem krem ve elma sirkesi srüyorum taş gibi oldu valla ve özellikle elma sikesi yüze çok iyi geliyor. Şimdi yüzünüzü temizledikten sonra bepanthemle elma sirkesini karıştırıp yüzünüze sürüyosunuz sabah kalkınca nası bi yüzünüz olucak inanamıyacaksınız. Benden demesi hı bide haftada bir yoğur karbonat maskesini yapmayı unutmayın ban çok yaradı 3 4 tane sivilce lekem vardı kaybolmak üzere hihoyyythihoyyyt

resim004dy6.jpg

canım krem budur. ben de bunu kallanıyorum. 1-2 tane sivilce izi var, onlara iyi geliyor ve çok güzel nemlendiriyor :))

canm sen bebakta kullanıyosun dye hatrlıyorm.ben bebak kullancm+sabun ile.
ama bir de bephantane+limon kullansam(yani sen denedgn için soruyorum canm) bu bi kaç şeyi bi arada kullanmam olumsz bşe yapar mı canm?? fisfisfis

ya kızlar bepanthane ben de kullanmaya başladım 1 haftayı geçmiştir sanırım... benim izlerim eski izler... siz düzelmeyi kadar zamanda farkettiniz?

ya kızlar bepanthane ben de kullanmaya başladım 1 haftayı geçmiştir sanırım... benim izlerim eski izler... siz düzelmeyi kadar zamanda farkettiniz?

canim o ciltten cilde degisir.. benim sadece yanaklarimda sivilcem var bi de biraz da izlerim var.. ben once elma sirkesini kullanip 1-2 saat sonra yuzume buhar banyosu yapiyorum ve yuzumu soguk suyla yıkadiktan sonra nemliyken bephanten suruyorum.. ben etkisini 2-3gun icinde gordum.. buhar banyosundan sonra surmek baya etkiliyoyerimseniben

X