- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha bende bunu demiştim burda herkes sus aman cısss dedilimoncu ve natlus karakter ikizi gibiler![]()
themis1990 teşekkürler, kaç yıldır arkadaşız burdan kafa dengi bulmasak bu kadar sürmezdi sanırım
AdAm_OLaCaK_KIZ sen daha açık açık yazarsın bence benden : )
Ben en açık halimi size özelde yazıyorum kuzum bdv kaldırmaz![]()
Aha bende bunu demiştim burda herkes sus aman cısss dedibak bi ben değilmişim benzeten
Bibibella
birkibirki
nick benzerliği var
Bibibella
Evelynn karakter benzerliği var çok severim ikisini de
dobra içten samimi
Yanlış anlamışım pardon yanlış yazım olduBibibella yla beni sevmiyon mu askolsun themis im
Themis bizi sevmiyomus galiba msjina alinayazdim seviyorum dememis benziyorlar demis yaAma ama ama neden sevmim![]()
Evet sonradan farkettim canım hatta msj değiştirdim de sen alıntılamışsınThemis bizi sevmiyomus galiba msjina alinayazdim seviyorum dememis benziyorlar demis ya
Onemli degil canimEvet sonradan farkettim canım hatta msj değiştirdim de sen alıntılamışsın![]()
Sefiyodur sefiyodur merak etmeOnemli degil canimthemis1990 sevmiyomus bizi ya
Sefsin ilgiye sevgiye muhtac bi donemdeyim zatenSefiyodur sefiyodur merak etme![]()
seni de çok sevdiğimi iyi anlaştığımı gayet biliyorsunOnemli degil canimthemis1990 sevmiyomus bizi ya
Duymak istiyorum bananeseni de çok sevdiğimi iyi anlaştığımı gayet biliyorsun
niye böyle ediyorsun![]()
tabiki de buraya etiketlediğim tüm kişileri seviyorum etiketlemediğim 2 kişi hariçSefiyodur sefiyodur merak etme![]()
iyi duydun işteDuymak istiyorum banane
neyi yanlış anladın da düzeltin kız söyle belki doğru anladınYanlış anlamışım pardon yanlış yazım oldu![]()
başta bana gıcık kapsanda artık sevmenden son derce memnunumBen de seni seviyorummm![]()