- 12 Şubat 2015
- 6.538
- 16.037
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sen bana benzetilmekten mutlu ol kadın!
Ben de @Bilgece veparkbyull 'u benzetiyorum.
Bir de hem yazı karakterleri aynı olduğu için, hem imlaları paragrafları vs çok düzgün olduğu için bazenmarilyn monroe ve
kavun kokusu 'nun mesajlarını okurken bakıyorum hangisi yazmış diye. İkisini de seviyorum neyse ki
![]()
Tarzınızı sanırım. Bazen aklıma bir konu veya mesajınız geliyor ama hanginizin yazdığını hatırlamıyorum, ikinizden biri ama hanginiz oluyorum :)Merak ettim neyimizi benzetiyosun :)
ehehehBen de @Bilgece veparkbyull 'u benzetiyorum.
Bir de hem yazı karakterleri aynı olduğu için, hem imlaları paragrafları vs çok düzgün olduğu için bazenmarilyn monroe ve
kavun kokusu 'nun mesajlarını okurken bakıyorum hangisi yazmış diye. İkisini de seviyorum neyse ki
![]()
Evettt yüzükler ,çamaşırlar,ayakkabılar ,takılar demek biz demek
Seni terbiyeye davet ediyorum şekersiz kadın!ehehehkavun kokusu 'nun nickine ve avatarına bakmadan bazen ben de Allah Allah ben bu konuya yazmış mıydım yaaa diye düşünüyorum
sonra avatar dikkatimi çekiyor, haaa kavun yazmış diyorum
ben seni sevmiyorum, dittir![]()
M minnakkelebekim ile L lamelifAmine cok benzetiyordum hatta karistiriyorudm cunku avatarlari ayniydi.
Simdi farkli karistirmiyorum.
Onun disinda @NancyFr yi @FmaElric ile surekli karistiriyordum.
Ayni kisi olmadiklarini bi konudaki yorumlarini gorunce caktim :))
Baska da kimseyi benzestirmiyorum.
Ben de @Bilgece veparkbyull 'u benzetiyorum.
![]()
İkinizin de haberi yok, ama Marilyn ve ben aslında aynı kişiyiz, ama onun daha da fazla haberi yok.ehehehkavun kokusu 'nun nickine ve avatarına bakmadan bazen ben de Allah Allah ben bu konuya yazmış mıydım yaaa diye düşünüyorum
sonra avatar dikkatimi çekiyor, haaa kavun yazmış diyorum
ben seni sevmiyorum, dittir![]()