• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benzeştirdiğin Nickler...

Ben de @Bilgece ve parkbyull parkbyull 'u benzetiyorum.

Bir de hem yazı karakterleri aynı olduğu için, hem imlaları paragrafları vs çok düzgün olduğu için bazen marilyn monroe marilyn monroe ve kavun kokusu kavun kokusu 'nun mesajlarını okurken bakıyorum hangisi yazmış diye. İkisini de seviyorum neyse ki :KK200:
eheheh kavun kokusu kavun kokusu 'nun nickine ve avatarına bakmadan bazen ben de Allah Allah ben bu konuya yazmış mıydım yaaa diye düşünüyorum :D
sonra avatar dikkatimi çekiyor, haaa kavun yazmış diyorum :D
ben seni sevmiyorum, dittir :D

Ben de @Bilgece ve parkbyull parkbyull 'u benzetiyorum.

Bir de hem yazı karakterleri aynı olduğu için, hem imlaları paragrafları vs çok düzgün olduğu için bazen marilyn monroe marilyn monroe ve kavun kokusu kavun kokusu 'nun mesajlarını okurken bakıyorum hangisi yazmış diye. İkisini de seviyorum neyse ki :KK200:

eheheh kavun kokusu kavun kokusu 'nun nickine ve avatarına bakmadan bazen ben de Allah Allah ben bu konuya yazmış mıydım yaaa diye düşünüyorum :KK70:
sonra avatar dikkatimi çekiyor, haaa kavun yazmış diyorum :KK70:
ben seni sevmiyorum, dittir :KK70:
İkinizin de haberi yok, ama Marilyn ve ben aslında aynı kişiyiz, ama onun daha da fazla haberi yok. :D
Ben diyeyim paralel evrenden yazıyorum, siz diyin gelecekten. :KK53:
Daha da ayrıntı vermem gerekirse;

Back