- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
huysuzsun iştesensin huysuz
ayol bırbırınıze benzetıyorum demiş , kız huysuz dememiş aaa.. ben huyduz değilim eski nikim huysuz. bla bla la...
Kendime Not: Benzemez Kimse Bana.. TavrıMa Hayran olayımkadesa
Dalış yapcem şimdi hehuysuzsun işte
sen git , kadının yorumunu beğen. SOnra huysuzlugunu gormedım de bana
Hahahaha :)
huysuzluğunuzu
gel kedi , beraber dövelim bunu
huysuzluğunuzu
ha gayret seni de kadroya alır yakında , görürsün sende
Eşim olmasa ben de görüşemem de :) nasipse bu hafta fatih tezcan ile tanışacağım...Aramızda bir fark varapranxx Erdoğan ile görüşebiliyor ben görüşemiyorun :))
Eşim olmasa ben de görüşemem de :) nasipse bu hafta fatih tezcan ile tanışacağım...
@Sephoraa veDuka Tesla
@VEdeBU ve @kararsiz_2013
Fikirlerini ve de yorumlarını "benzeştirdiğim" çokça beğendiğim üyelerdir. :))
Aah ben konuyu yalnis anlamisim o zaman
Bu arada bende sephora ve duka'nin mesajlarini cok begeniyorum. Ve genelikle hepimiz ayni mesajlari begeniyoruz. Sen, ben,Duka Tesla @okypete @Sephoraa, saraylim, @dansmarue , @HayyaL , @marilyn monroe Ve böyle niceleri daha hep begendigim, zevk ile okudugum yorumlar.
İl yönetimindeEşiniz köşe yazari mi acaba? Ya da gazeteci falan?
İl yönetiminde
İstanbulda değiliz :)Himm istanbulda ise benim abimi de tanıyor olabilir eşiniz. Daha doğrusu eşimin abisi.
İstanbulda değiliz :)
Özel mesaj atamıyorum galiba sana...
sen kibarsın canım :) ben o kadar degiliki kedi annesi çok denk geliyorum yorumlarına bugünler, çok tatlısın.
dün ben de kendimiCui Bono ile benzettim içimden, profil fotoğraflarımız bile aynı , dedim
ben fark etmemişimm ne güzeell benzemek beni mutlu ettiBenziyorsa ne mutli bize :)mahperi hatun mmmm cok severm zatn :))
Aynen kuzucum benide cok mutlu etti biricik kardesmle nickmzn benzesmesi♥♥♥♥ :)ben fark etmemişimm ne güzeell benzemek beni mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?