- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
allah aşkıan göz var nizam var yaaa ayrıca o kızın konularını okudum benle kel alaka hic benzerligi yok
kim o yaaa
al
allah aşkıan göz var nizam var yaaa ayrıca o kızın konularını okudum benle kel alaka hic benzerligi yok((
teşekkür ederim ablacığım,parkonun deyimiyle ben onun yumuşak tarafıyım
valla haklısın ilk defa bir konuda sana haklısın diyorum çünkü senin gibi bir üye kk da yok.kinaye falan değil çok ciddiyim.al
allah aşkıan göz var nizam var yaaa ayrıca o kızın konularını okudum benle kel alaka hic benzerligi yok((
teşekkür ederim ablacığım,parkonun deyimiyle ben onun yumuşak tarafıyım
o da benim ilk göz ağrım
ben de seni ve mune ablayı çok benzetiyorum.ikinizi de çok seviyorum.
iki kedi annesi çok denk geliyorum yorumlarına bugünler, çok tatlısın.
evet aynen bu benzetme tam yerinde olmuş. ben etiketleme yapamadığım için üye benzetemiyorum şu anda ama senin ile 27.01 yani sevgili huysuz'u çok benzetiyorum :)
Kadesa , nasılsın?teşekkür ederim ablacığım,parkonun deyimiyle ben onun yumuşak tarafıyım
o da benim ilk göz ağrım
ben de seni ve mune ablayı çok benzetiyorum.ikinizi de çok seviyorum.
iyiyim filozof seni gördüm daha iyi oldum :)Kadesa , nasılsın?
Ben de birkaç sayfa önce hanım abla ile mune ablayı eşleştirdim. :) Ben de benzetiyorum onları...
Allah iyilik versin.iyiyim filozof seni gördüm daha iyi oldum :)
evet ben de çok benzetiyorum ikisini :)
Canım ablam beni benzetme şu böbrek taşına.
Canım ablam beni benzetme şu böbrek taşına.
BenIpek .!.:
Tanışalım, kaynaşalım PrensesŞımaracağım amaBen SAMSONN'u hiç tanımıyorum. Hiç de görmemiştim bugüne kadar... Bakayım kendisine. :)
iki kedi annesi çok denk geliyorum yorumlarına bugünler, çok tatlısın.
dün ben de kendimi @lavantakokulusandik ile benzettim içimden, profil fotoğraflarımız bile aynı , dedim
evet aynen bu benzetme tam yerinde olmuş. ben etiketleme yapamadığım için üye benzetemiyorum şu anda ama senin ile 27.01 yani sevgili huysuz'u çok benzetiyorum :)
Bence de tanışalım. Kaynaşalım.İpekcim o senin güzel bakan yüreğin. Teşekkür ederim.
Tanışalım, kaynaşalım Prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?