Sivilceli Ciltler Benzamisin kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
Bugün doktorum benzamisin yazdı.karışımını bilmediğimden eczanede karıştırttım.adam da eve gidince karıştırcan dedi.sadece alkolu falan içine koydu.geldim eve baktım reçetede hiç bekletmeden 2 dk karıştırın yazıyor.adam karıştırmadan verdi ve şimdi kaç dakikadır karştırıyorum aynı pürüzsüzleşmedi beyaz beyaz pütürlü pütürlü...yüzüme sürdüm yakmadı hiç.etkisi olmaz mı bunun? düzelmez mi ?

canım ben şu an kullanıyorum.2-3 gün sonrasında cildim öyle bi hale geldi ki nerdeyse geceleri ağlayarak uyandım diyebilirim.inanılmaz derecede inceldi ve resmen yandı,kıpkırmızı.saçım deyse uyanıyordum,çok da kötü bir kaşınma....ama 1 haftada bu etkiler geçti biraz dayanmak lazım.çok ince sürmeye gayret et,yüzün kurur onu da unutma.
ben eczanede karıştırttım yine de pütürcükler var içinde

ben kullanmıştım hiç bir etkisini görmedim tabii herkeste aynı etkiyi yapmak zorunda değil... bence o artık işe yaramaz koyduğun anda karıştırman lazım yoksa olmaz... pütürcükler yine olur ama çok aşırı olmamalı hafif olmalı

eczacı 10 sn. karıştırdı verdi bunu evde karıştırcan dedi.karıştırdım hiç düzelmedi pütürler var tabi aşırı değil ama var

Ben 1 aydır kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok aksine bütün sivilcelerim,siyah noktalarım gitti. Ve hiç bir yan etkide bulunmadı. Ama doktorum eğer yüzün çok gerilirse nemlendirici kullan dedi. Birde deepclean verdi o da çok iyi temizliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…