- Konu Sahibi eceozcelik
-
Doğum günü yapılacağından haberim yoktu ki benim görümcem her hafta gelir zaten artık aramızda ben geldim sen gittin hoş olmadı durumu yokki...Eğer bana pasta alacağından bahsetseydi hayatta gitmezdim zaten..Benim aklım bensiz yapılan doğum gününe takılmıştı ki..Her şeyi bi kenara boşverip hiç kimse ne yapıyormuş ne ediyormuş umrumda olmamalı direk eşime odaklanmayı öğrenmem lazım... Görümcem bunu yapmış o bunu yapmış diye zaman kaybedeceğime eşim yanımda olsun gerisi boş...Ama barışacak mıııı onu bilmiyorumKeşke en azından doğun gününden sonra gitseydiniz ablanıza belki bu kadar kırılmazdı. Ablanıza gidip kalma zamanınız yanlış tabi bana göre. Görümceniz gelmiş size bırakıp gitmeniz falan hoş olmamış sanki.
Affettiricem kendimi inşallah.. Haklı çünkü bir mağazanın içinde ona bağırdım..o anda neye sinirlendiysem onun ufacık bişi söylemesine ben bin kat geri dönüş yaptım.. ve anneside yanımızdaydı.. ofkemı kontrol edemedim.. o da haklı olarak benimle konuşmuyor..Biraz önce aradı öylesine aradım napıyosun diye..bu bile bi işaret barışması için bence...Daha onceki diyaloglarinizi aranizdaki samimiyeti bilemem ama bu kotu bisey degil hatta ben soyle dusunurdum ben yokken bir gun once kutlamislar ne guzel dogum gununu de bana birakmislar diye tabi aksini dusundurecek bisey yoksa ramaizda bir sorunbir cekisme. Esinin oyle demesi de cok normal cunku kizgin olan o. Ben dogumgununu bahane edip bi sekilde yaklasirdim surpriz filan yapardim. Normaldehic sormam da bir kadini ben hataliydim esim benle bikacgundur konusmuyor kendimi affettiremiyorum demesinin altindaki sebbei merak ettim. Bu kadar ciddi ne olabilir
bence özür dileyip acilen gönlünü alınAffettiricem kendimi inşallah.. Haklı çünkü bir mağazanın içinde ona bağırdım..o anda neye sinirlendiysem onun ufacık bişi söylemesine ben bin kat geri dönüş yaptım.. ve anneside yanımızdaydı.. ofkemı kontrol edemedim.. o da haklı olarak benimle konuşmuyor..Biraz önce aradı öylesine aradım napıyosun diye..bu bile bi işaret barışması için bence...
keşke o kadar basit olsaydı her şey... evde yoksunuz kavga etmişsiniz ister ufak olsun istar büyük olsun.. kimse size haber vermeden pasta alıyor ve kesiyor.. tamam olabilir diyorum ama hepsi bir aradayken tuhafımna gitti.. hassas dönemde olunca insan her şeyi düşünüyor..asıl problem eşinizin sizden ayrı doğum günü kutlaması değil sizin başkalarının yanında eşinize kızıyor olmanız.
ne var canım bunda evde değilsiniz ve bi pasta alıp kesmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?