• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi abartıyorum yoksa eşimin ailesindemi sorun var??

Eşinize olanları anlatın bence. Ama hiç yorum yapmadan sadece olayı aktarın, karşı tarafın sizin abarttığınızı söylediğini de, yine yorum yapmadan, belirtin. Eşiniz ilk başta alesine hak verse de, düşününce babasının hareketinin düşüncesizce ve saçma olduğunu anlama ihtimali var. Ama bu yorumları siz yaparsanız size hak verme olasılığı bir hayli düşük olur bence. Eşiniz hiç bir durumda babasının densizliğini kabul etmek istemeyebilir tabi. Ama siz en azından denemiş olursunuz, olayı ilk ailesinden duyacağına sizden duyması daha iyi olur kanımca.

az bile demişsin kardeşim..deliriyorum böyle şeyleri okudukça şahit oldukça,ya nedir bu kadınların çektiği,gelinsek kölemiyiz..bizde ana evladıyız ya,beni ailemden ayırıp bide hırpalamaya ne hakları var..ben daha fazlasını gösterirdim..koca adamsın düşünemiyomusun minicik yavrunun refleksimi varki bianlık el kol hareketine bakar..endişelenmeği gibi bide oturduğu yerden abartma diyo..gel bende senin eline dökeyim kaynar çayı bakim tepkin ne oluyor deseydiniz..

Maalesef ama böyle dengesizler olabiliyor bazen,
benim de ablamın kayınvalidesi yeğenimin aldı elini çayın içine soktu
gözümün önünde oldu üstelik çocuk ateş 39 ve acilden yeni gelmiş
zaten huysuz ve hasta...
Yani bazı insanların psikolojik rahatsızlıkları bu tür can acıtma işlemini normalmiş görerek yapıyorlar
ben artık şaşırmıyorum.
Ama eşin zaten yanığı ve kızarıklığı görecektir ben olsam güzel dille anlatırdım
sonuçta bilmeye hakkı var.

Son düzenleme:
hadi kayınpederin çocuğa bişiler öğretmeye çalıştı (ki bu şekilde çok çok çok terbiyesiz ve yanlış bir davranış) sen 2 aileden de uzakta oturuyorsun kendin yetiştiriyorsun çocuğunu öyle bir ortamda sırf gösteriş olsun diye yapılmış bir davranış mı bu çok saçma...bence hiç canını sıkma eşine düzgünce anlat belki şimdiye kadar hep onları haklı gördü sonuçta sen el kızısın ama bu sefer onunda çocuğuna yapılmış bir davranış var hemen düzgün bir dille anlat eşine cnım...

sağolun kızlar..gerçekten karışık bi durum.aklım mantığım gerçekten almıyo böyle bi hareketi..geçen gün kayınpederim falan beraber otururken çay içiliyodu yine.oğlum kayınbabamın kucağındaydı..eşimde elinde çay bardağıyla yanlarına oturdu sonra aman çocuğa çay dökülmesin diyerek kalktı ve karşı koltuğa geçti..kayınpederimde bozuldu bana baktı.halbuki ben eşime daha bu olayı anlatmadım.ama o anlattığımı düşündü bence.anlamıştır çayın sıcak olduğunu o şekilde öğretemiyceğini heralde.eşim bu konularda çok dikkatlidir kayınpederimde çok iyi bilir oğlunun huyunu.aynı şeyi benim ailemden biri yapsaydı eminimki tepkisi benden farklı olmiycaktı.

sağolun kızlar..gerçekten karışık bi durum.aklım mantığım gerçekten almıyo böyle bi hareketi..geçen gün kayınpederim falan beraber otururken çay içiliyodu yine.oğlum kayınbabamın kucağındaydı..eşimde elinde çay bardağıyla yanlarına oturdu sonra aman çocuğa çay dökülmesin diyerek kalktı ve karşı koltuğa geçti..kayınpederimde bozuldu bana baktı.halbuki ben eşime daha bu olayı anlatmadım.ama o anlattığımı düşündü bence.anlamıştır çayın sıcak olduğunu o şekilde öğretemiyceğini heralde.eşim bu konularda çok dikkatlidir kayınpederimde çok iyi bilir oğlunun huyunu.aynı şeyi benim ailemden biri yapsaydı eminimki tepkisi benden farklı olmiycaktı.

Daha konuşmadınız mı eşinizle. Aslında tam da fırsatıymış o gün. O zaman ne kadar endişelendiğinizi anlamış olacaktı

yok canım konuşamadım..ama ailesi anlatmış sanırım olanları.eşim babasının dengesiz huylarını biliyo alttan alıyoruz diyodu annesi ve akrabaları için.bunuda alttan aldı bence.ama elinde bardakla babasının yanından kalkıp başka koltuğa geçmesi babasına yetti desem yeridir.banada bişey demedi şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyo heralde.

L[TABLE .!.:
[/TABLE]uNaRiA;19780803]yok canım konuşamadım..ama ailesi anlatmış sanırım olanları.eşim babasının dengesiz huylarını biliyo alttan alıyoruz diyodu annesi ve akrabaları için.bunuda alttan aldı bence.ama elinde bardakla babasının yanından kalkıp başka koltuğa geçmesi babasına yetti desem yeridir.banada bişey demedi şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyo heralde.

Anladıysa problem yok. Belki de böylesi iyi olmuştur. Eşinizle yüzgöz olmadınız en azından.

sizce eşinizin annesi babası bilerek ve isteyerek çocuğunuza zarar verecek yapıda insanlarmı.

eğer öyleyse tepkinizde haklısınız

değilse abartmışsınız

bilerek ve isteyerek zarar verecek yapıda olmasalar bile bazı zamanlar kayınpederim kendince garip hareketlerde bulunabiliyo.bilemiyorum daha küçücük bi çocuğun bu şekilde sıcağı öğrenebilceğine inanmıyorum.abartmadığımı düşünüyorum.

Back