şuan eşimin bu olaydan haberi yok olsaydı kesin söylerdi..eşimin verceği tepkiyi hiç bilmiyorum ama mantıklı bi şekilde davranırsa bana hak vermesi gerekir..sonuçta babasının yaptığı şey garip bi hareketti dengesizce dediğin gibi..nasıl davranıcağımı şaşırıyorum oyüzden..yeri geliyo çocuğumu onlara emanet etmem gerekebiliyo..ama bu olaydan sonra zor..
Bir çoçugun elini yakmak için ki bunun adı yakmaktır hırs bürümüş olması lazım gözünü sanırım o çocuğun değil sizin elinizi yakmak istedi eğer kasıtlı olduğunu düşünüyorsanız size göz dağı vermek istemiş bakk gelin ateşe elini sokuyorsun bu davranışlar cısss gibi.
Ben olsam çok olağandışı bişey olmadıkça emanet etmezdim. Çocukların ruh sağlığı çok önemlidir. Ve biliyorsunuz ki 1-4 yaş arası çok çok önemlidir. Böyle abuk sabuk, nedeni hiçbir mantığa sığmayan hareketler yapacak bir adamın yanında çocuk bırakılmaz. Allah mecbur etmesin inşallah sizi
Eşiniz de ister kabul etsin ister etmesin.
eşine sen anlat çok detaya inmeden..senden duysun ilk..
eşine sen anlat çok detaya inmeden..senden duysun ilk..
Ben de zaten evladınızın canının yanmasına çok üzüldüm ve sinirlendim.
Ben de çocuğum sıcak birşeyi ellemek istediğinde eli yanmayacaksa eğer değdirmesine izin veriyorum. Zaten ondan sonra bir daha yaklaştırsa da birşey olmaz.
Zorlama neden? Üstelik tedbirsizce. Eline çay dökecek kadar şuursuzca.
Zevzek....
canım mümkün olduğunca ailelerden uzak kendi huzuruna bak herkesin ayrı bi derdi var sen annesin kim isterki oğluna zarar gelmesini iyi yapmışsın bence
eşinize anlatın kesinlikle susmayın onlar değiştirip anlatmadan önce. anlatmazsanız daha kötü olur eşinizden hiçbişi saklamayın bencezaten garip tavırlara bürünüyo ailemin yanında şımarık saçma sapan hareketler yapıyo..olabilir belki beni yakmak istemiştir..keşke çayı ikram ederken yanlışlıkla bardağa çarpıp benim elime dökseydi..küçücük yavrumun canı acımamış olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?