Benmi abartıyorum lütfen yardım :(

Tastamam hem de. Kusursuz

Yok eşi de ağzına geleni söylerken sıkıntı, hatalı. yanlış davranışa karşılık yanlış davranış vermekten bahsettim. Hani siz, burda adamın yaptığını eleştirirken, siz de eleştirdiğiniz şeyi yapıyorsunuz diye dedim.

eşi yoksa çok da matah davranmamış. Dediğim şey, yanlışa yanlışla karşılık vermemekti.

Ya bide altımızda araba var. Hastaneden çıktıktan sonra alırız yani. Yaya da değiliz. Almadı ama
Bazi seyler terapistle hallolmaz diye düşünüyorum. Bu mesele gibi. Bu yuzden bosanmayi duşun derim. Ayaklarin yere basıyor. Ona ya da ailene muhtac değılsın. Gül gibi sevilirsin baskasiyla olsan.

Bazi seyler terapistle hallolmaz diye düşünüyorum. Bu mesele gibi. Bu yuzden bosanmayi duşun derim. Ayaklarin yere basıyor. Ona ya da ailene muhtac değılsın. Gül gibi sevilirsin baskasiyla olsan.

Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum. Boşansan mı diye düşündüm Cidden. Ama işin içinden çıkamadım. Bazen çok iyi anlayışlı bi insan olduğunu düşünüyorum. Bazende böyle sinsi bencil şekilci bi insan olduğunu düşünüyorum. Terapiyle bunları aşabilir miyiz ki acaba.

Oturun acikca konusun bana neden ilac almadin diye. Mantikli bir sey derse terapiyle sans verin. Olmuyorsa bosanmayi düşünün bence

Oturun acikca konusun bana neden ilac almadin diye. Mantikli bir sey derse terapiyle sans verin. Olmuyorsa bosanmayi düşünün bence
Yarın Akşam konuşacağım herşeyi. Bakalım. Nereye varacağız. Sizlere bildireceğim cevaplarını.
Teşekkürler dinleyip zaman harcayıp akıl verdiğiniz için.
görüşmek üzere. İyi geceler

Çift terapistine gitmelimiyiz sizce
Kesınlıkle evet gıdın. Esınız de ıstıyorken hıc olumsuz dusunmeyın terapı alın. bır konuda bıle esınızde farkındalık yaratabilirse kardır bu sızın ıcın evlılıgınız ıcın.

Gercekten bırı sonunda rahatsız olmus. O kadar katılıyorum kı sıze. Ilk paragrafınıza. Ben rahatsız oldum okurken yapılan hakaretler karsısında. İnanın konu sahibinin Eşi yuzde yuz haksız. Hatalı bunda hemfikiriz. Ama yenı bir evlılıkse ozellıkle evlılıgı oturtamama gıbı sorunlar olabiliyor. Insanlar bırbırnı tanıyamamıs oluyor genelde evlenmeden once. Konu sahibi zaten bu konuda bir yıkım gecırıyor ınsanlar da tutmus boşan ben bosardım vs dıyor. Ben de cok kızdım her konuda haklısınız yorum yapanlara dıyorum, ama bence hakaret edılmemelıydı.

Ne kadar oldu evleneli

Böyle yakınlarım var benim de er kişisi daha nişanlısı için "annem gibi olursa boşarım valla" dedi annesinin gözünün içine baka baka
Eşi aşırı kilo aldı hamilelikte göbek ve kalça bölgesinden ve baskılar başladı kilo vermesi için
Kadın da evlenmeden eleştiriyodu ama boy kalıp olarak "omzun yok ben senden uzunum "vs diye karşılıklı tatminsizlik söz konusuydu
Siz severek evlenmişsiniz hadi aşktan gözü görmedi sonradan farketti diyelim kendince kusurlarınızı
E bu adamlar dümdüz mantık evliliği yaptı
Mantık evliliğinde benim bildiğim her konuda kriter vardır seçicilik vardır sadece parayı seçenler sanırım bu boşluğa düşüyor para da yetmediği için bir yerden sonra
Buradaki kıstas ne ben gerçekten çözemedim
Hani insan sevdiğinde kusur görmezdi?

Boy konusunu hep dert ediyordu ama baş ederim sandi. Ayni evin icinde karisinin üçte biri maas alinca kendinin yetersiz oldugunu düşündü, cinsel hayatta sorunlar olunca bu artti, karisi herkes tarafindan beğenilmeye baslayinca daha da baskin oldu psikolojik şiddetleri, cocuk dogurmayan kadin yarim kadindir gibi seyler soylemeye basladi.

Eşiniz baya bencil. Evet hastalik şüphesinde yalnız yatip.kendini izole edebilir ama bunu açıklar "hayatım ben de kendimi riske atmayayim ama yan odadayim bir sey olursa çağır" diyebilir, ilaclari alip bakiminiza destek olabilir. Kilo konusu da ayni sey aslinda. Hastalik/kilo bunlar olabilecek seyler. Hamile kalinca kilo alırsınız belki hemen veremezsiniz, insaniz hasta olabilirsiniz ki soguk algınlığı geciriyormussunuz. Iyi günde herkes yanindadir asıl zor zamaninda eşinin destegini hissetmek ister insan.
Bence net olun, evli degilim ama kiloluyum.ve hep derim "begenen böyle begensin" hayat bencil.insanlari memnun etmeye calismak icin cok kısa. Evlilik de iyi gunde kotu günde destek olmak degil midir birbirine? Ne anladim böyle bir evlilikten! Tavrınızı koyun, aglayip nazlanirsaniz trip atiyor der umursamaz bence.

Sevgili konu sahibi ya Allahaşkına gece gece çatladım, hala bu öküzle yaşadığınız şeyi evlilik olarak mı görüyorsun? Adam seni beğenmediğini açıkça dile getiriyor, hastayken vicdansızca davranıyor ve sen ondan çocuk sahibi olup ömür boyu bu adamla hayat geçirip, mutlu olmayı düşünüyorsun......
Eskilerin bir sözü vardır :Sirke küpünden bal akmaz, yani bu adam değişmez. Ya bunu kabulleneceksin yada bir an önce bitireceksin bu işi.

Siz hastaneden çıktıktan sonra ilaçları almayı unutmayalım demediniz mi? Sessiz sessiz almasini mi beklediniz.

Kendini dunyanin merkezi saniyor bencil adam. Korona supesiyle senle ayni odada durmamasi normalde hastaneden eve donerken ilaclarini almamak ne demek ya? Bu kabul edilemez o halde birakip ise gitmis birde. Sana bisey olsa umrunda degil bu benim icin kabul edilemez bir durum.
Ayrica Sende ona celimsizsin De erkek dedigin yapili olur yanimda cucuk gibi kaiyosun falan de bakalim. Sanki sen tanistiginizda 34 bedenmiydin. Yarin basina bir hastalik gelse kilo alsan bu adam ne sana bakar nede yaninda durur. Normal degil yaptiklari

Ayri yatması filan normal de...

Eşin itici, kırıcı, kibirli ve lafını bilmez bir adam.

Hiç hoşlanmadim eşinden.

Babasini da sevmezdim zaten:)

Konu sahibi çok değer verip poposunu arşa mı çıkardınız acaba bu ne hadsızlık?
75 kilo olsam beni kesin boşar diyorsunuz.
Size bunu düşündüren herife zerre kıymet vermeyin kapıyı şimdiden gösterin bence.
Terbiyesiz ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…