- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Senin agzini yerim kiz bazen karnim çatliyor yyazdiklarina gülcem diye dkdkslsllsBen bu tıpıtıple su bile ıcmem de seni bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin agzini yerim kiz bazen karnim çatliyor yyazdiklarina gülcem diye dkdkslsllsBen bu tıpıtıple su bile ıcmem de seni bilmiyorum
Ben bütün güvenimi kaybettim ona karşı. Gelecek göremiyorum inanın. Bu beni ilk devrilmede bırakır diyorum.Hayır nerden tutsan elimde kalıyor, bu tarz insanlardan asla hazzetmiyorum, konu sahibinin Allah yardımcı olsun böyle bir insanla cok zor. Kadınları aşağılayan insanlardan bi halt olmaz. Insan eşinin yanında kendini güvende mutlu hissetmeyecekse niye evli kalsın ki
Çocuk düşünmüyordum hemen zaten. Evliliğimiz otursun diye düşünüyordum hep. Fakat bunlar oldukça gitgide uzaklaşıyorum bu çocuk düşüncesinden.Cok üzücü, cocuk düşünüyorsanız bir süre ertelemeniz sizin için cok iyi olur. Bakalim daha nelerini göreceksiniz
Ayni evde x+3x Maaş, 3x alan siz, erken bosalma iktidarsizlik sorunu, sizin herkes tarafindan begenildiginize sık sık sahit olmasi gibi meselelerle geldiniz buralara.inanın böyle olduğunu asla bilmiyordum. Böylede değildi. Nasıl geldik buraya inanamıyorum
Yo bizde de bir telefonla izin alınıyor. (devlet kurumu ) Tamamen müdürünüzün yaklaşımı ile ilgili bir durum... Bunda bir gariplik yokBir de evden telefonla izin alır, devlet memuru zaten dediğiniz kısma bittim. Ben de devlet memuruyum, hem de yuksek kademelerdeyim. Hiç öyle evden telefonla izin alamadım. Ne hissetcegimi şaşırdım okurken
Sizi de hatalı buldum, eşinizi de.
Bi kere buradaki kadınlar yorum yaparken eşinize hakaret tarzında yorumlar yapmışlar. Sizin ise sesiniz bile çıkmamış bu yorumlara. Eşinize böyle ithamlar yapılmasına göz yumuyorsanız hatta hiç rahatsız etmiyorsa sizi aranızdaki bağ o kadar da kuvvetli değildir. Bu beni çok rahatsız etti. Siz de pek eşinize karşı korumacı değilsiniz. Çok üzücü.
Bir diğeri de, hep aynı kiloda mıydınız? Geçen dinlediğim bir psikolog hoca da bu mevzudan bahsetti. Evlenince, nasıl olsa evlendim tarzı rahatlığına girebiliyor kadınlar. Siz öyle değilsiniz belki ama eşiniz karşısında her daim kendine bakan, kilosuna dikkat eden birisini istiyor belki de. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Örneğin, Evlenmeden önce 55-60 kiloyken evlenince sebepsiz 68 kiloya çıkmak dikkatini çekmiş olabilir.
Yok ama ben hep 68'tim, evlenince de aynı kaldım diyorsanız sırf eleştirmek için eleştirmiştir fakat 8-10 kilo aldıysanız, bu onu rahatsız etmiş olabilir. Neticede şu an gençsiniz, eş her türlü haliyle sevmeli diyoruz da bence o elimizde olmayan sebeplerden ötürü şeylerde geçerli.
Valla öyle. Annem geldi kadın. İlgilendi. İlaçlarımı aldı verdi. Çorba yaptı içirdi. İlgilendi. Üzüldüm çok ne bilim. Eş diyorsun. En önce yanında olması gereken insan olarak görüyorsun ama ilk kaçan o oluyor
Erken bosalma da mı var?Ayni evde x+3x Maaş, 3x alan siz, erken bosalma iktidarsizlik sorunu, sizin herkes tarafindan begenildiginize sık sık sahit olmasi gibi meselelerle geldiniz buralara.
Gariplik var demedim zaten. Ben hiç öyle çalışmadım, onu söyledim. Biz hala dilekçe vs... Yazılı olmayan hicbirsey yapmıyoruz.Yo bizde de bir telefonla izin alınıyor. (devlet kurumu ) Tamamen müdürünüzün yaklaşımı ile ilgili bir durum... Bunda bir gariplik yok
Öyle oldu evet aslında. Ama görseniz. Konuşsanız. Bunları asla dert etmeyen bi insan dersiniz. Öylede ağzı iyi laf yapar.Ayni evde x+3x Maaş, 3x alan siz, erken bosalma iktidarsizlik sorunu, sizin herkes tarafindan begenildiginize sık sık sahit olmasi gibi meselelerle geldiniz buralara.
burdaki insanlar tamamen tarafsız konuşuyor gözüyle bakıyorum. Bir dosta akıl verir gibi. Bir arkadaşımla konuşsam onlarda bu tabirleri kullanır. Bu zorumada gitmez. Yaptıkları karşısında hakettiği laflar bunlar. Beni veya bizi tanımadan konuşuyorlar. Fikirlerini söylüyorlar. Kimseye sen ne biçim konuşuyorsun diyecek değilim. Hakaret etmiyor kimse. Dağılsınlar yardımcı olmaya çalışıyorlar.
kilo konusuna gelincede. Evlenirken 66 kiloydum. Şuan 68 kiloyum. Yani aldığım kilo sadece 2
O ya da iktidarsizlil varmis ara ara oluyormus. Hangisi oldugunu bilmiyorumErken bosalma da mı var?
Gariplik var demedim zaten. Ben hiç öyle çalışmadım, onu söyledim. Biz hala dilekçe vs... Yazılı olmayan hicbirsey yapmıyoruz.
Kiz bununla omur geçmez. Tuketme kendini yazik.Öyle oldu evet aslında. Ama görseniz. Konuşsanız. Bunları asla dert etmeyen bi insan dersiniz. Öylede ağzı iyi laf yapar.
Ama o sizin gibi yüksek bir mertebede çalışmıyorki. Telefonla bile hallediyorlar işlerini. Gelmeyeceğini işe gitceği gün bile bildirebiliyor. Çok yüksek bir mertebede vs olda zaten nerede olursa olsun böyle bişey yapamaz.Yo bizde de bir telefonla izin alınıyor. (devlet kurumu ) Tamamen müdürünüzün yaklaşımı ile ilgili bir durum... Bunda bir gariplik yok
Yok yok yani. Buna ragmen kadın, adamın begenmedıgı kadın Tipinde cızgıde ve cocugu olmayan kadın yarım kadın.O ya da iktidarsizlil varmis ara ara oluyormus. Hangisi oldugunu bilmiyorum
Ama o sizin gibi yüksek bir mertebede çalışmıyorki. Telefonla bile hallediyorlar işlerini. Gelmeyeceğini işe gitceği gün bile bildirebiliyor. Çok yüksek bir mertebede vs olda zaten nerede olursa olsun böyle bişey yapamaz.