• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi abartıyorum lütfen yardım :(

Hayır nerden tutsan elimde kalıyor, bu tarz insanlardan asla hazzetmiyorum, konu sahibinin Allah yardımcı olsun böyle bir insanla cok zor. Kadınları aşağılayan insanlardan bi halt olmaz. Insan eşinin yanında kendini güvende mutlu hissetmeyecekse niye evli kalsın ki
Ben bütün güvenimi kaybettim ona karşı. Gelecek göremiyorum inanın. Bu beni ilk devrilmede bırakır diyorum.

Sizi de hatalı buldum, eşinizi de.

Bi kere buradaki kadınlar yorum yaparken eşinize hakaret tarzında yorumlar yapmışlar. Sizin ise sesiniz bile çıkmamış bu yorumlara. Eşinize böyle ithamlar yapılmasına göz yumuyorsanız hatta hiç rahatsız etmiyorsa sizi aranızdaki bağ o kadar da kuvvetli değildir. Bu beni çok rahatsız etti. Siz de pek eşinize karşı korumacı değilsiniz. Çok üzücü.

Bir diğeri de, hep aynı kiloda mıydınız? Geçen dinlediğim bir psikolog hoca da bu mevzudan bahsetti. Evlenince, nasıl olsa evlendim tarzı rahatlığına girebiliyor kadınlar. Siz öyle değilsiniz belki ama eşiniz karşısında her daim kendine bakan, kilosuna dikkat eden birisini istiyor belki de. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Örneğin, Evlenmeden önce 55-60 kiloyken evlenince sebepsiz 68 kiloya çıkmak dikkatini çekmiş olabilir.

Yok ama ben hep 68'tim, evlenince de aynı kaldım diyorsanız sırf eleştirmek için eleştirmiştir fakat 8-10 kilo aldıysanız, bu onu rahatsız etmiş olabilir. Neticede şu an gençsiniz, eş her türlü haliyle sevmeli diyoruz da bence o elimizde olmayan sebeplerden ötürü şeylerde geçerli.

Ayrı yatması bence de normal. Tüm hemcinslerime katılıyorum.
Kilo konusunda da burada yazılanların hepsine katiliyorum tabii ki. Kocanız çok kaba, tavrı hiç hoş değil. Size asla böyle bir basko yapamaz. Buna hakkı yok. Bunların hepsi cepte.
Ben sadece ortadaki gerginliği ortadan kaldırmak adına birseyler yapmanızı onerebilirim. Yani eğer boşanmayı düşünmüyorsanız. Düşünüyorsanız zaten canı cehenneme. Ama böyle bir planiniz yoksa ne kadar tu kakada olsa orta yolda buluşmak durumundasınız. Pandemi sürecinde eşler nefret etti birbirinden maalesef. Bir salona falan yazılın spor için. Hem size iyi gelir, hem de gönlünü yapmis olursunuz.
Bence tabii.

Bir de evden telefonla izin alır, devlet memuru zaten dediğiniz kısma bittim. Ben de devlet memuruyum, hem de yuksek kademelerdeyim. Hiç öyle evden telefonla izin alamadım. Ne hissetcegimi şaşırdım okurken

inanın böyle olduğunu asla bilmiyordum. Böylede değildi. Nasıl geldik buraya inanamıyorum
Ayni evde x+3x Maaş, 3x alan siz, erken bosalma iktidarsizlik sorunu, sizin herkes tarafindan begenildiginize sık sık sahit olmasi gibi meselelerle geldiniz buralara.

Bir de evden telefonla izin alır, devlet memuru zaten dediğiniz kısma bittim. Ben de devlet memuruyum, hem de yuksek kademelerdeyim. Hiç öyle evden telefonla izin alamadım. Ne hissetcegimi şaşırdım okurken
Yo bizde de bir telefonla izin alınıyor. (devlet kurumu ) Tamamen müdürünüzün yaklaşımı ile ilgili bir durum... Bunda bir gariplik yok

Sizi de hatalı buldum, eşinizi de.

Bi kere buradaki kadınlar yorum yaparken eşinize hakaret tarzında yorumlar yapmışlar. Sizin ise sesiniz bile çıkmamış bu yorumlara. Eşinize böyle ithamlar yapılmasına göz yumuyorsanız hatta hiç rahatsız etmiyorsa sizi aranızdaki bağ o kadar da kuvvetli değildir. Bu beni çok rahatsız etti. Siz de pek eşinize karşı korumacı değilsiniz. Çok üzücü.

Bir diğeri de, hep aynı kiloda mıydınız? Geçen dinlediğim bir psikolog hoca da bu mevzudan bahsetti. Evlenince, nasıl olsa evlendim tarzı rahatlığına girebiliyor kadınlar. Siz öyle değilsiniz belki ama eşiniz karşısında her daim kendine bakan, kilosuna dikkat eden birisini istiyor belki de. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Örneğin, Evlenmeden önce 55-60 kiloyken evlenince sebepsiz 68 kiloya çıkmak dikkatini çekmiş olabilir.

Yok ama ben hep 68'tim, evlenince de aynı kaldım diyorsanız sırf eleştirmek için eleştirmiştir fakat 8-10 kilo aldıysanız, bu onu rahatsız etmiş olabilir. Neticede şu an gençsiniz, eş her türlü haliyle sevmeli diyoruz da bence o elimizde olmayan sebeplerden ötürü şeylerde geçerli.

burdaki insanlar tamamen tarafsız konuşuyor gözüyle bakıyorum. Bir dosta akıl verir gibi. Bir arkadaşımla konuşsam onlarda bu tabirleri kullanır. Bu zorumada gitmez. Yaptıkları karşısında hakettiği laflar bunlar. Beni veya bizi tanımadan konuşuyorlar. Fikirlerini söylüyorlar. Kimseye sen ne biçim konuşuyorsun diyecek değilim. Hakaret etmiyor kimse. Dağılsınlar yardımcı olmaya çalışıyorlar.

kilo konusuna gelincede. Evlenirken 66 kiloydum. Şuan 68 kiloyum. Yani aldığım kilo sadece 2

Valla öyle. Annem geldi kadın. İlgilendi. İlaçlarımı aldı verdi. Çorba yaptı içirdi. İlgilendi. Üzüldüm çok ne bilim. Eş diyorsun. En önce yanında olması gereken insan olarak görüyorsun ama ilk kaçan o oluyor

Adam ilac almadiya takildim kaldim yeminle, zaten klinik/hastanenin hemen yaninda bir yerlerde eczane oluyor adam girip alamadi mi? Bu adam asla 5 para etmez. Kiloyu miloyu okumadim bile, Allah korusun ciddi hastaligin olsa bu adam sana 1 bardak su vermez hastane koselerinde olur kalirsin yeminle.

Yo bizde de bir telefonla izin alınıyor. (devlet kurumu ) Tamamen müdürünüzün yaklaşımı ile ilgili bir durum... Bunda bir gariplik yok
Gariplik var demedim zaten. Ben hiç öyle çalışmadım, onu söyledim. Biz hala dilekçe vs... Yazılı olmayan hicbirsey yapmıyoruz.

Ayni evde x+3x Maaş, 3x alan siz, erken bosalma iktidarsizlik sorunu, sizin herkes tarafindan begenildiginize sık sık sahit olmasi gibi meselelerle geldiniz buralara.
Öyle oldu evet aslında. Ama görseniz. Konuşsanız. Bunları asla dert etmeyen bi insan dersiniz. Öylede ağzı iyi laf yapar.

burdaki insanlar tamamen tarafsız konuşuyor gözüyle bakıyorum. Bir dosta akıl verir gibi. Bir arkadaşımla konuşsam onlarda bu tabirleri kullanır. Bu zorumada gitmez. Yaptıkları karşısında hakettiği laflar bunlar. Beni veya bizi tanımadan konuşuyorlar. Fikirlerini söylüyorlar. Kimseye sen ne biçim konuşuyorsun diyecek değilim. Hakaret etmiyor kimse. Dağılsınlar yardımcı olmaya çalışıyorlar.

kilo konusuna gelincede. Evlenirken 66 kiloydum. Şuan 68 kiloyum. Yani aldığım kilo sadece 2

Biz hem cinsimiz olarak size yapılana kızdık. Ben her arkadaşıma eşine hediye al özel günleri kutla diyen hatta onlara organizasyon yapan bir insanım ama böyle bir adama da helal olsun az bile yapıyorsun deyip çeyrek altın takacak değilim....

Cidden kızdım yani yaptıklarına .Kızılmayacak gibi değil. O ağzına geleni söylerken sıkıntı yok ta biz söylerken ki hatalı oluyoruz

Gariplik var demedim zaten. Ben hiç öyle çalışmadım, onu söyledim. Biz hala dilekçe vs... Yazılı olmayan hicbirsey yapmıyoruz.

Kuruma göre değişir dediğim gibi her müdürün, kurumun dinamiği farklı oluyor. Kimi kurum bu konuda mevzuatı uygulamayı tercih ediyor kimisi esnek davranıyor

Ama o sizin gibi yüksek bir mertebede çalışmıyorki. Telefonla bile hallediyorlar işlerini. Gelmeyeceğini işe gitceği gün bile bildirebiliyor. Çok yüksek bir mertebede vs olda zaten nerede olursa olsun böyle bişey yapamaz.

O ya da iktidarsizlil varmis ara ara oluyormus. Hangisi oldugunu bilmiyorum 🙊
Yok yok yani. Buna ragmen kadın, adamın begenmedıgı kadın Tipinde cızgıde ve cocugu olmayan kadın yarım kadın.
Bu nasıl aymazlık ve ıcı bos ozguven, aklım almadı suan. Cocuksuz kadına yarım diyen adamın sertleşme sorunu var, kendisine gore o tam ama.

Ama o sizin gibi yüksek bir mertebede çalışmıyorki. Telefonla bile hallediyorlar işlerini. Gelmeyeceğini işe gitceği gün bile bildirebiliyor. Çok yüksek bir mertebede vs olda zaten nerede olursa olsun böyle bişey yapamaz.

İşte o yüzden zaten o gün işe gitmeyip başınızda durmalıydı

Back