Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benmi abartıyorum lütfen yardım :(
- Konu Sahibi matilda35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ağustos 2019
- 86
- 125
- 23
- 30
- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
Size bunları yazdıran adama "eşim" demenizin son kullanma tarihini belirleyebilirsiniz mesela. Sizi evlenmeden önce gerçekten sevmiş olsaydı, sizi kıracak yorumlarda bulunmazdı ve siz hastayken ilacınızı alırdı en azından. Taştan bile bir sanat eseri ortaya çıkarırsınız da, böyle birini düzeltemezsiniz.Çooooook severek evlendik hemde :’( yada ben öyle zannediyorum. Ya gerçekten inanılmaz bir bataktayım. Asla güvenmiyorum ona. Beni bırakıp gider diyorum hep. Kilo alsam bırakır. Kendime bakmasam bırakır. Şöyle olsa bırakır. Böyle olsa bırakır. Hep böyleyim son zamanlarda
- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Hmmmmm ben de aynı şeyleri yaşadım dusunuyorum nasıl gecti bu durum diye. Benım de kiloma takmıstı cunku. Ben de 70 kiloyum boyum 179. Bu durum nasıl gecti düzeldi hatırlamıyorum ama ben sureklı ona senin ne düşündüğün önemli değil ben kendimi begenıyorum beni beğenen cok var zaten herkes bana bayılıyor senşn böyle söylemenin tek amacı yanında gösterişli durmam kimse bana baksın istemiyorsun ondan BÖyle yapıyorsun vs vs demistim yani erkeklerin bir taktiği bu sanırım sureklı aşağılayarak bizim özguvenımızı zedelemeye çalışıyorlar ben de cok kırılıp üzülüyordum başta sonrasında sureklı ben cok güzelim zaten ben manken gibiyim diye diye onu sallamadıgımj gösterdim diyor ki bacakların cok kalın, ben kalın bacak seviyorum hem artık bu moda falan diyorum kapatıyorum konuyu yani onun benı bu konuda varamayacağını ya da bir sey elde edemeyeceğini benım özguvenımın tam oldugunu göstermeye çalışıyorum o zaman susmuştu zaman içinde
Sakın üzme canim kendini sen her halinle çok güzelsin bazı insanlar laflarını bilmeden konuşur birseyleri insanları gaza getirerek yaptirmanin doğru olduğuna inanır al karşına konuş kocanla belki de kilo vermeni sadece sağlığın için sadece senin için istiyor ama söylemeyi bilmiyor iletişimsizlikten olabilir bu sorunlarınız sen güzel güzel konuşMerhabalar herkese
Aranıza yeni katıldım. Benimde bir derdim var. Sizlerden fikir almak istiyorum.
tam bir yıllık evliyim. Eşim anlayışlı sevecen bana çok düşkün Olgun bir insandı. Böyle olduğu için evlendim onunla. 2 yıl birlikteydik. Sonrasında evlendik.
Fakat zamanla saNki içindeki bencil, kibirli, şekilci insanı görmeye başladım.
düzenli olarak beni eleştiriyor şuan. ‘’Çok kilo aldın. Ben kilolu kadınları beğenmiyorum. Yanında küçücük kalıyorum. Dikkat et. ‘’ vs vs. Ayrıca parantez içinde söylemek isterim ben 170 cm boyunda ve 68 kilo bir insanım. Balık etli olduğum doğrudur ama asla onun benimle bu şekilde konuşmasını gerektirecek kendimi OBEZ gibi hissetmeme sebep olacak durumda değilim. Bu laflarının üstüne yani beni beğenmiyorsun o zaman dedim. İnce bir çizgidesin şuan dedi. İki tarafada yakınsın dedi. Neyse bu olay kapandı biraz atıştık vs. Bu olayda iki hafta önce oluyor.
İki gün öncede rahatsızlandım. Ateşim çıkmaya öksürmeye başladım. Hastaneye gittim. Pandemi polikliniğine aldılar hemen beni. Bende ona söylemedim önemli bir görüşmesi vardı morali bozulmasın diye.kan verdim ciğerlerime baktılar süründü testi yaptılar. Süründü test sonucunu 2-3 gün içinde en geç alırsınız dediler. benim kan ve ciğer filmim çıktı. O sırada görüşmesi bittiği için beni aradı bende durumu söyledim. Hastaneye geldi. Doktor tahlil ve ciğer filmime baktı. Temiz dedi. Emin olmak için tekrar sorduk falan evde kalmam gerekirmiş diye. En ufak bir sorun Belirti vs görsem Kesinlikle söylerim emin olun sadece soğuk algınlığı herşeyin temiz dedi. Sadece enfeksiyon kapmışsın dedi.Rahatladık çıktık hastaneden. İlaçlarımı almadı. O gece benden uzak bana dokunmuyor yanımda bile yatmadı. Ama ben ölüyorum hastalıktan. Ağlıcam yani o derece acı çekiyorum. Sabah kalktı işe gitti. İşten izin almasıda sıkıntı olmadı hiç bi zaman. Devlette zaten. Bi telefonla hallediyor. Yerimden kalkacak durumum bile yoktu sabah. Annem geldi Allah razı olsun. O ilgilendi benimle. İlaçlarımı aldı.Bişeyler yedirdi. Bugünde covit test sonucum çıktı.Negatif Tabi doktorunda dediği gibi. Klasik bi hastalık geçiriyorum. Bugünde geldi yanıma yattı. Noldu neden yatıyorsun sonucum negatif diyemi dedim. Evet dedi. Canın ne kıymetliymiş demekki bana bişey olsa beni ilk bırakacak insan şenmişsin dedim bende.Evet canım kıymetli dedi. Ve bu korona ilk patladığı zaman biz konuşuyorduk hep. İkimizden biri hasta olsa ne yaparız falan diye. Seni asla yalnız bırakmam. Ne yaşayacaksak beraber yaşarız. Biton büyük büyük laflar ediyordu.
Ya inanılmaz bi hayal kırıklığı içindeyim yani. Ben abartıyormuyum. Yoksa son zamanlarda böyle üst üste çok olay yaşadık onlardan dolayımı.
çok özür dilerim çok uzun oldu ama. Lütfen bi akıl verin. Teşekkürler
1.70 boyunda birinin 60 -65kilo oluşu ideal kilo bence balık et bile değil...Bide bendede iri duruyorsun diyecek? Sende erkek halinle soğan cücüğü kadar olmasaydın derim. Tüm gün evine saklanan kaplumbağa gibi kalır ortada. Böyle ufak tefek eciş bücüş erkeklerden nefret ederim. Bide belliki sülün gibi kadını ezikleyeni okuyunca iyice sinir oldum.
Benim boyum 1.58 1.70'lere bakmıyorum. Ne diye aldınız bu yer elmasını ne güzel boyunuzla.
Hastalığa zaten hiç girmiyeyim yoksa mesajım makale olacak.
Kısaca sakın çocuk yapma al tasını önüne iyi düşün.Bu bencile ne kadar katlanabilirim? Geçmiş olsun bu arada
Benim boyum 1.58 1.70'lere bakmıyorum. Ne diye aldınız bu yer elmasını ne güzel boyunuzla.
Hastalığa zaten hiç girmiyeyim yoksa mesajım makale olacak.
Kısaca sakın çocuk yapma al tasını önüne iyi düşün.Bu bencile ne kadar katlanabilirim? Geçmiş olsun bu arada
Bizde evleneli 1 yıl oluyor benim eşimde Düzenli spora giden yediğine içtiğine dikkat eden biri ben spor yapmıyorum 168 58 kg yum ama eşim sürekli dikkat et spor yap kendini düşün der ilerleyen yıllarını düşün der hep.dik durma duruş bozukluğu vs vs sürekli eleştirir beni bazen bende çok bozuluyorum ama hastalık konusuna katılmıyorum yani uzak dursa bile bunu çalıştığı ortamdaki insanlar için yapsada bütün gece uyumadan siz acı çekerken bekleyebilir sıcak şeyler hazırlayıp sürekli ihtiyaçlarınızı sorabilirdi
- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
Covid testi yapılmışMerhabalar herkese
Aranıza yeni katıldım. Benimde bir derdim var. Sizlerden fikir almak istiyorum.
tam bir yıllık evliyim. Eşim anlayışlı sevecen bana çok düşkün Olgun bir insandı. Böyle olduğu için evlendim onunla. 2 yıl birlikteydik. Sonrasında evlendik.
Fakat zamanla saNki içindeki bencil, kibirli, şekilci insanı görmeye başladım.
düzenli olarak beni eleştiriyor şuan. ‘’Çok kilo aldın. Ben kilolu kadınları beğenmiyorum. Yanında küçücük kalıyorum. Dikkat et. ‘’ vs vs. Ayrıca parantez içinde söylemek isterim ben 170 cm boyunda ve 68 kilo bir insanım. Balık etli olduğum doğrudur ama asla onun benimle bu şekilde konuşmasını gerektirecek kendimi OBEZ gibi hissetmeme sebep olacak durumda değilim. Bu laflarının üstüne yani beni beğenmiyorsun o zaman dedim. İnce bir çizgidesin şuan dedi. İki tarafada yakınsın dedi. Neyse bu olay kapandı biraz atıştık vs. Bu olayda iki hafta önce oluyor.
İki gün öncede rahatsızlandım. Ateşim çıkmaya öksürmeye başladım. Hastaneye gittim. Pandemi polikliniğine aldılar hemen beni. Bende ona söylemedim önemli bir görüşmesi vardı morali bozulmasın diye.kan verdim ciğerlerime baktılar süründü testi yaptılar. Süründü test sonucunu 2-3 gün içinde en geç alırsınız dediler. benim kan ve ciğer filmim çıktı. O sırada görüşmesi bittiği için beni aradı bende durumu söyledim. Hastaneye geldi. Doktor tahlil ve ciğer filmime baktı. Temiz dedi. Emin olmak için tekrar sorduk falan evde kalmam gerekirmiş diye. En ufak bir sorun Belirti vs görsem Kesinlikle söylerim emin olun sadece soğuk algınlığı herşeyin temiz dedi. Sadece enfeksiyon kapmışsın dedi.Rahatladık çıktık hastaneden. İlaçlarımı almadı. O gece benden uzak bana dokunmuyor yanımda bile yatmadı. Ama ben ölüyorum hastalıktan. Ağlıcam yani o derece acı çekiyorum. Sabah kalktı işe gitti. İşten izin almasıda sıkıntı olmadı hiç bi zaman. Devlette zaten. Bi telefonla hallediyor. Yerimden kalkacak durumum bile yoktu sabah. Annem geldi Allah razı olsun. O ilgilendi benimle. İlaçlarımı aldı.Bişeyler yedirdi. Bugünde covit test sonucum çıktı.Negatif Tabi doktorunda dediği gibi. Klasik bi hastalık geçiriyorum. Bugünde geldi yanıma yattı. Noldu neden yatıyorsun sonucum negatif diyemi dedim. Evet dedi. Canın ne kıymetliymiş demekki bana bişey olsa beni ilk bırakacak insan şenmişsin dedim bende.Evet canım kıymetli dedi. Ve bu korona ilk patladığı zaman biz konuşuyorduk hep. İkimizden biri hasta olsa ne yaparız falan diye. Seni asla yalnız bırakmam. Ne yaşayacaksak beraber yaşarız. Biton büyük büyük laflar ediyordu.
Ya inanılmaz bi hayal kırıklığı içindeyim yani. Ben abartıyormuyum. Yoksa son zamanlarda böyle üst üste çok olay yaşadık onlardan dolayımı.
çok özür dilerim çok uzun oldu ama. Lütfen bi akıl verin. Teşekkürler
Ayrı kalması çok normal değil mi
Bana yapılsa ben kendim derim uzak duralım diye
Eşlerden biri olursa diğeri de mi illa olsun
Mesele ayrı kalmaktan ziyade üslup, ilgi alaka,gayette diğer odada eşiyle gerekirse seslenerek sürekli uyumadan sabahlayabilir diğer odada bi nevi başında bekleyebilir rahatlaması için sıcak bişeyler hazırlayabilir.Benim eşim ben regl olduğum günlerde gece çalışmasına rağmen gündüz uykusunu böler kalkar bana papatya çayı demler sıcak su torbasını hazırlar.Neden ? çünkü iyi günde ve kötü günde işte böyle günlerde belli olurCovid testi yapılmış
Ayrı kalması çok normal değil mi
Bana yapılsa ben kendim derim uzak duralım diye
Eşlerden biri olursa diğeri de mi illa olsun
- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
Sürekli uyumadan neden sabahlasın adamMesele ayrı kalmaktan ziyade üslup, ilgi alaka,gayette diğer odada eşiyle gerekirse seslenerek sürekli uyumadan sabahlayabilir diğer odada bi nevi başında bekleyebilir rahatlaması için sıcak bişeyler hazırlayabilir.Benim eşim ben regl olduğum günlerde gece çalışmasına rağmen gündüz uykusunu böler kalkar bana papatya çayı demler sıcak su torbasını hazırlar.Neden ? çünkü iyi günde ve kötü günde işte böyle günlerde belli olur
Biraz abartı değil mi bu durum
Tamam ilgilenebilir ancak neden uyumasın
(O gece benden uzak bana dokunmuyor yanımda bile yatmadı. Ama ben ölüyorum hastalıktan. Ağlıcam yani o derece acı çekiyorum. Sabah kalktı işe gitti. İşten izin almasıda sıkıntı olmadı hiç bi zaman. Devlette zaten.) Nasıl acı çektiğini açıklamış konu sahibi sabahlasından kastım konu sahibi Acı çektiğini kötü olduğunu dile getiriyor; ilaçlarını dahi almamış adam gidip nöbetçi eczaneden onları temin edip bi sıcak çorba yapabilir yada bi nane limon ıhlamur bu zaman zarfında o ilgi ve şevkatle hasta olan kişi psikolojik olarak dahi iyi olup rahatladığında uyusun sabahlasından kastım o acı çekerken K.çını devirip yatmasındı,Herkes hastayken iki kat ilgiye muhtaç olur ve eş gibi birinden soğukluk ve mesafe gördüğünde böyle ciddi bi hastalık şüphesinde iyileşeceği varsada iyileşmezSürekli uyumadan neden sabahlasın adam
Biraz abartı değil mi bu durum
Tamam ilgilenebilir ancak neden uyumasın