• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi abartıyorum lütfen yardım :(

Ya bide altımızda araba var. Hastaneden çıktıktan sonra alırız yani. Yaya da değiliz. Almadı ama
Bakin bence sizin sorununuz bu ne demek almadı. Siz bakıma muhtaç biri değilsiniz. Hastaneden çıkınca kuracağınız cümle şu eczaneden ilaç alıcaz. Bu kadar bitti. Alır mısın değil muhtemel sizin eşiniz de ise yaramaz .Bir işiniz mi var benim isim şu saatte şurada ister gelir ister gelmez. Hayatınızı ona göre konumlandirmayin.

75 olsam bosar benı demıssın şok oldum boyuna gore kılon ıyı balık etlı fılanda degıl bence normal bı kılo cokmu zayıf ol ıstıyor. Sızı bılmem ama ben boyle bı adamla yapamazdım 5 6 kılo verıp bosanma davasını acar dım hanı zayıf sevıyormus ya onun gozune sokarım zayıflıgı sevmesınede fırsat vermeden defederım. Bencıl ukala bı ınsan buna guvenılmezkı evlılık boyle olmamalı

Herkese Günaydın.
Ben yaptıklarına anlam veremiyorum ki. Diyorum ya bir gün önce ( düğüne gittiğimiz gün) harikasın çok güzelsin mükemmel oldun sana bayılıyorum vs vs dedikten sonra, bir gün sonra nasıl diyebiliyor ince bir çizgidesin beğenmemle beğenmeme arasındasın diye.
kimi zaman böyle bana tapar gibi davranıyor. Kimi zaman bu anlattığım şekilde. Bi dengesizlik var. Arada bişeyler oluyor ve ben bunları anlayamıyorum.

75 olsam bosar benı demıssın şok oldum boyuna gore kılon ıyı balık etlı fılanda degıl bence normal bı kılo cokmu zayıf ol ıstıyor. Sızı bılmem ama ben boyle bı adamla yapamazdım 5 6 kılo verıp bosanma davasını acar dım hanı zayıf sevıyormus ya onun gozune sokarım zayıflıgı sevmesınede fırsat vermeden defederım. Bencıl ukala bı ınsan buna guvenılmezkı evlılık boyle olmamalı
Gerçekten boşayacağına eminim. Benle kilo muhabbetini yaptığı günü görmeniz lazımdı. Öyle bir konuştuk. Yemin ederim kendimi 100 kilo hissetim. Onada dedim abartma istersen diye. Yo abartmıyorum yakında 100 kiloda olursun dedi.

Bakin bence sizin sorununuz bu ne demek almadı. Siz bakıma muhtaç biri değilsiniz. Hastaneden çıkınca kuracağınız cümle şu eczaneden ilaç alıcaz. Bu kadar bitti. Alır mısın değil muhtemel sizin eşiniz de ise yaramaz .Bir işiniz mi var benim isim şu saatte şurada ister gelir ister gelmez. Hayatınızı ona göre konumlandirmayin.

benim tabiki ona ihtiyacım yok. Ben her zaman kendi kendine yeten bi insanım çok şükür. Ama hastayım gözümü açamıyorum. Serum iğne yemişim salak gibiyim. Zor yürüyorum. O an ona ihtiyacım var yani. İnsan bi ilaçlarımı alır. Al hemen başla der. Annem gelmese Ben ilaçlarımı asla gidip alamazdım. İlla ilaçlarımı al demem mi gerekiyor. Görmüyormu halimi.Bu kadar mı düşüncesiz

Ya şöyle anlatayım ben asla böyle bişey yapmam. İzin alırım gerekirse işten ( ki ben özel sektördeyim izin almam bile problem) alırım ama İznimi. Zaten geçtiyse geçmiştir. Bir gün ayrı yatıncamı geçmeyecek. Ki doktor özellikle dedi hiç bişeyin yok diye. En ufak bir belirtin bile yok ciğerlerinde temizsin dedi. Ben korkunca tekrar tekrar sordum çünkü.

Negatif denilen insan, pozitifte çikabiliyor. Sadece ciger foto ile covid tespit edilse, covid testi olmazdi. Bende esinin yerinde olsam, nolur nolmaz diye ayni yatakta yatmazdim. Hatta bende senin yerinde olsaydim bunu önerirdim.

Ancak diger yaptiklari hepsi falso. Sana degerli oldugunu his ettirmeli. Yani ilaçlarini almali, sana eve gelince bir çay, yemek vermeli, seni rahat ettirmeli hastaliginda.

Ve kilona bu kadar takilmasi gerçekten normal degil. Sevgi göstergeside degil. Hadi obez oldun, senin sagligin için korkuyor derdik. Ki oda bu sekilde konusulmaz

Bunlari içinde tutma. Kesinlikle normal bir sekilde esin ile paylas. Bagirmadan çagirmadan, onu suçlamadan. Kirildigini anlat, hem bu kilo muhabetinden, hem bu hastalik sürecinde. Neden böyle yaptigini sor. Artik onun sevgisini sorguladiginida söyle. Cünkü seven ve deger veren adam böyle yapmaz.

Ve tavsiyem cocuk yapma sakin bu adamla. Evlilik pek saglam gibi görünmüyor.

Kilo konusunda tavrı gerçekten rahatsız edici ise orada rest çekmeniz gerekirdi. Sadece fiziğim değiştiği için evliliğimizi sorgulayabiliyorsan bu evlilikte büyük bir problem var. Hiç o eşiği geçmemi beklemeyelim boşanalım diyecektiniz. Hatta boşayacaktınız. Kendi egosunu benim üzerimden beslenmesine izin vermem kimsenin. Eşiniz adeta bir bit yavrusu 😁

Merhabalar herkese
Aranıza yeni katıldım. Benimde bir derdim var. Sizlerden fikir almak istiyorum.
tam bir yıllık evliyim. Eşim anlayışlı sevecen bana çok düşkün Olgun bir insandı. Böyle olduğu için evlendim onunla. 2 yıl birlikteydik. Sonrasında evlendik.
Fakat zamanla saNki içindeki bencil, kibirli, şekilci insanı görmeye başladım.
düzenli olarak beni eleştiriyor şuan. ‘’Çok kilo aldın. Ben kilolu kadınları beğenmiyorum. Yanında küçücük kalıyorum. Dikkat et. ‘’ vs vs. Ayrıca parantez içinde söylemek isterim ben 170 cm boyunda ve 68 kilo bir insanım. Balık etli olduğum doğrudur ama asla onun benimle bu şekilde konuşmasını gerektirecek kendimi OBEZ gibi hissetmeme sebep olacak durumda değilim. Bu laflarının üstüne yani beni beğenmiyorsun o zaman dedim. İnce bir çizgidesin şuan dedi. İki tarafada yakınsın dedi. Neyse bu olay kapandı biraz atıştık vs. Bu olayda iki hafta önce oluyor.
İki gün öncede rahatsızlandım. Ateşim çıkmaya öksürmeye başladım. Hastaneye gittim. Pandemi polikliniğine aldılar hemen beni. Bende ona söylemedim önemli bir görüşmesi vardı morali bozulmasın diye.kan verdim ciğerlerime baktılar süründü testi yaptılar. Süründü test sonucunu 2-3 gün içinde en geç alırsınız dediler. benim kan ve ciğer filmim çıktı. O sırada görüşmesi bittiği için beni aradı bende durumu söyledim. Hastaneye geldi. Doktor tahlil ve ciğer filmime baktı. Temiz dedi. Emin olmak için tekrar sorduk falan evde kalmam gerekirmiş diye. En ufak bir sorun Belirti vs görsem Kesinlikle söylerim emin olun sadece soğuk algınlığı herşeyin temiz dedi. Sadece enfeksiyon kapmışsın dedi.Rahatladık çıktık hastaneden. İlaçlarımı almadı. O gece benden uzak bana dokunmuyor yanımda bile yatmadı. Ama ben ölüyorum hastalıktan. Ağlıcam yani o derece acı çekiyorum. Sabah kalktı işe gitti. İşten izin almasıda sıkıntı olmadı hiç bi zaman. Devlette zaten. Bi telefonla hallediyor. Yerimden kalkacak durumum bile yoktu sabah. Annem geldi Allah razı olsun. O ilgilendi benimle. İlaçlarımı aldı.Bişeyler yedirdi. Bugünde covit test sonucum çıktı.Negatif Tabi doktorunda dediği gibi. Klasik bi hastalık geçiriyorum. Bugünde geldi yanıma yattı. Noldu neden yatıyorsun sonucum negatif diyemi dedim. Evet dedi. Canın ne kıymetliymiş demekki bana bişey olsa beni ilk bırakacak insan şenmişsin dedim bende.Evet canım kıymetli dedi. Ve bu korona ilk patladığı zaman biz konuşuyorduk hep. İkimizden biri hasta olsa ne yaparız falan diye. Seni asla yalnız bırakmam. Ne yaşayacaksak beraber yaşarız. Biton büyük büyük laflar ediyordu.
Ya inanılmaz bi hayal kırıklığı içindeyim yani. Ben abartıyormuyum. Yoksa son zamanlarda böyle üst üste çok olay yaşadık onlardan dolayımı.
çok özür dilerim çok uzun oldu ama. Lütfen bi akıl verin. Teşekkürler
Kilo konusunda ayıp etmiş söylemese daha iyi he sen çok yer içer dikkat etmezsin endişelenir onun için uyarır anlarım ama erkeklerin çoğu böyle ne dediğini ne konuştuğunu bilmiyor bence, corona konusuna gelirsek tamam konuşurken seni asla yalnız bırakmam vs. demiş ama yaşarken o işler öyle olmuyo işte ikinizde kapsanız kim kime bakıcak öyle bi hastalık ki dışardan biri gelsin bize baksın diye de beklemeyiz yani herkesin canı tatlı ve en azından ben korunayım ki diye düşünmüşte olabilir sonuçta bu hastalığın sonucunda ölüm var

Kilo konusunda ayıp etmiş söylemese daha iyi he sen çok yer içer dikkat etmezsin endişelenir onun için uyarır anlarım ama erkeklerin çoğu böyle ne dediğini ne konuştuğunu bilmiyor bence, corona konusuna gelirsek tamam konuşurken seni asla yalnız bırakmam vs. demiş ama yaşarken o işler öyle olmuyo işte ikinizde kapsanız kim kime bakıcak öyle bi hastalık ki dışardan biri gelsin bize baksın diye de beklemeyiz yani herkesin canı tatlı ve en azından ben korunayım ki diye düşünmüşte olabilir sonuçta bu hastalığın sonucunda ölüm var
Tamam o zaman bana bunları desin. Hayatım bişey varsa banada geçmesin. Test sonucun çıkana kadar böyle idare edelim. Bende hasta olursam bizimle kim ilgilenecek vs vs. Ama hiç bişey demeden uzak durması ayrı yatması yaklaşmaması üzücü değil mi sizcede

benim tabiki ona ihtiyacım yok. Ben her zaman kendi kendine yeten bi insanım çok şükür. Ama hastayım gözümü açamıyorum. Serum iğne yemişim salak gibiyim. Zor yürüyorum. O an ona ihtiyacım var yani. İnsan bi ilaçlarımı alır. Al hemen başla der. Annem gelmese Ben ilaçlarımı asla gidip alamazdım. İlla ilaçlarımı al demem mi gerekiyor. Görmüyormu halimi.Bu kadar mı düşüncesiz
Maalesef düşüncesiz. Düşünmüyorsa siz kendinizi hatırlatacaksınız .Kendi hakkiniz olanı zorla alacaksınız. (Genel olarak sölüyorum bunu )

Korona şüphesi ile uzak durması yanlış değil doğru bir hareket, buna duygusal değil mantıksal bakın.
Şekilciliği büyük sıkıntı. Hamilelik vs de kilo alsanız burnunuzdan getirir. Boylu poslu kadınım, küçük durman senin sorunun deyin 😏

Test sonucunu görmeden eşinizin sizinle yatmasini istemeniz bencillik olur asıl. Evlenirken bu kiloda degildiyseniz sonradan kilo almaya başladıysanız sizi uyarması çok doğal ki kilonuz boyunuza göre bana da obeziteye ramak kalmış gibi göründü. Yarın keyfi kilo aldığınızda kocam benden niye soğudu diye uzuluceksiniz. Mesela ben sapyoseksuel biriyim partnerim balık etlidir ama pispogazligi karakter olarak itici bulurum bir insanın tüm gün boyunca bisiyleri tüketmesi o hobisinin tüketim olmasını itici bulurum obezlesirse ister istemez ondan sogurum.

Ben bütün sorunların bu olduğunu düşünüyorum. Ya arkadaşlar birazdaha açık konuşayım. Acaba kendini ezik gibimi hissediyor. Benim maaşım onun maaşının 3 katı. Evin neredeyse bir çok gideri bende. Asla şikayet etmem. Yüzüne vurmam. Asla. Tabiki yapıcam. Eşsek hayat paylaşıyorsak. Asla haddimi aşacak bu konuda söz etmem. Bu konuda rzik hissediyor olabilirmi. Birde bu boy konusunda. Beni çevrem ve onun çevresindeki insanlar çOk beğenir çok över. Boylu poslu güzel vs. Yanımda kendi tabiriyle kendini küçük hissetmesinden dolayıda ezik hissediyor olabilir mi. Ve bunlar yüzünden beni bu tarz şeylerle ezmeye çalışıyor olabilir mi
Aşağılık kompleksi var eşinizde çok belli.
Size öyle konuşunca yüzünüzü asmayın , moralinizi bozmasına izin vermeyin. Tam tersi kendinizi övün sürekli onun yanında 😑

Benimde 170im kilom 61 evlendiğinde 50dim iskelet gibiymisim esim başladı 55 oydan itibaren kilo aldin çok kilolusun.Kendide benle aynı boyda benden kısa duruyor üstelik 85 kilodan 72 felan düştü yeni hiç bir zaman koz vermedim hep güzelim en ideali hu sana bak diye kendini eleştirdim. Sende onu eleştir ve özgüvenli ol.

Canımsın ya, suan artık evlı de degılım. Once koca bulmam lazım ama o da baya uzak ihtimal, belki bana da bu yazıldı.
Konu sahıbının kocası ıstedıgı kadar ust perdeden konussun ben baya kadınım once insanım. Kendısı bence insan da degıl.

Cok tesekkur ederım ❤
Zaman herşeyin en güzelini göstersin sana, olmazsa da hayırlısı bu diyebilmek önemli. Ama sen zaten bunu söyleyecek, belki bir aşk olsa daha iyi olur desen de, olmazsa da bunun için psikolojini bozmayacak, değerini çocukla ve kocayla ölçmeyecek, kendini seven, özdeğeri ve güveni yüksek birisin. Bin kere helal olsun senin gibi kadınlara. benneyanginlargordum benneyanginlargordum

Aslında tam da bu yüzden, kendini seven, kendine saygı duyan ve duyduran, ısrarla duymayan insanları da hayatında tutmayan bizim gibi kadınların evlenmesi değil de evliliği sürdürmesi zor.
Gerçekten adam gibi adamlarla yapabiliriz ancak, çünkü karakterimizden duruşumuzdan taviz vermeyiz, aman huzursuz da olsa yuva, b.ktan da olsa başımda koca diyerek kendimizi seviyesiz durumlara düşürmeyiz, benliğimizden kendimize olan saygımızı etkileyecek büyük tavizler vermeyiz. Bu yüzden sağlam karakterli olmayan kimseyi de çekmeyiz, karakterimizi onlara, sünepe adamlara, hadsiz kaynanalara, terbiyesiz görümcelere heba etmeyiz. Bizim gibi kadınlar bazen yalnız daha mutlu bu yüzden.

Ben yeni evlendim şuan aile birleşimi için henüz aynı evde yaşamıyoruz, umarım her şey iyi olur, şuan çok sevip seviliyorum ama ilerde bu durum değişirse de ne olursa olsun dimdik duracağıma inanıyorum.

Sıradaki kadehler güçlü kadınlar için tokuşsun :)

bu eş bende olsa zaten ağzımın ayarı yok, kiloma laf edeceğine kadar önüne baksan keşke ama bişey görebilir misin bilemem :KK70:derdim :KK43:

covid konusunda çok haklı, hastalıkta sağlıkta dememiz bile bile kendimi hasta ettireceğim anlamına gelmiyor. ki ben kıyamam eşime, git hastayım derim. ilaçları almaması ve aldığın 2 kiloyu eleştirmesi fecaat. ama bilerek yapıyor, kendine guvenin kırılsın diye, özguvensiz ezik ol onun ağzından çıkacak bir guzel söze muhtaç ol diye. farkında olmayan bir psikopat işte.

Back