• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi abartıyorum lütfen yardım :(

Eşiniz iğrenç bir herif lafı fazla uzatmicam

Doktor negatif demiş işte neresini anlayamamış.. . Haydi ayrı yatmayı anlarım da ilacımı almadı yazmışsınız niye? Annem geldi baktı diyorsunuz, yanınızda yaşayan adam bakmıyor, ayrı bir evde yaşayan yaşlı bir kadın gelip ilaç veriyor komedi yani.

Bu herifle evli olmaktaki motivasyonunu nedir yani, ben bekarım hastalansam annem bakar ama size de anne bakıyor eş ortada yok. Niye evlisiniz ki?? Boşamalık bu herif

Ayrıca yanınızda küçük kalıyorsa cücük boylu dur onun da mı suçlusu sizsiniz?

Kilolu kadını beğenmez, çocuğu olmayan onun gözünde kadin değil. Eşi hasta olduğunda ona ilaçlarını verip yemek yapmaktan aciz Allah aşkına cokmu arasını bu hödüğü

inanın böyle olduğunu asla bilmiyordum. Böylede değildi. Nasıl geldik buraya inanamıyorum

Ya işte bende onu diyorum. Onu dedim. Sen beni dedim ben olduğum için sevmiyorsun. Senin hayattaki belirli çizgilerin var. Doğdun büyüdün evlendin çocuk yaptın öldün. Bu senin hayatın dedim. Sen bana değer vermiyorsun dedim. Ne olursa olsun ben senin gözünde en değerli olmalıyım dedim. Yok beni yanlış anladın demelere başladı bu seferde. Dedim besini yanlış anladım. Açık açık söyledin.
Cem yılmazın bir gosterısı var *bu cocuk olmus mu*ısmı. Onun anne babası onu dunyaya getirip ebeveyn olmusta bu cocuk olmus mu dıye sorarlar adama yanı. Olmamıs bence

Kilolu kadını beğenmez, çocuğu olmayan onun gözünde kadin değil. Eşi hasta olduğunda ona ilaçlarını verip yemek yapmaktan aciz Allah aşkına cokmu aradınız bu hödüğü
bu modeller aranmadan bulunuyor hemşire... Çıkmayan yağ lekesi gibi yapıştı mı kalıyor. Allah sabır versin

Canımsın ya, suan artık evlı de degılım. Once koca bulmam lazım ama o da baya uzak ihtimal, belki bana da bu yazıldı.
Konu sahıbının kocası ıstedıgı kadar ust perdeden konussun ben baya kadınım once insanım. Kendısı bence insan da degıl.

Cok tesekkur ederım ❤

kadın olmak bebek yapmak değil. Bu olamazda. Asla kabul etmiyorum bunu. Allah’ın taktiri. Herkesin bebeği olacak diye bişey yok. Ama bu az kadın yapmaz kimseyi.

Ben bütün sorunların bu olduğunu düşünüyorum. Ya arkadaşlar birazdaha açık konuşayım. Acaba kendini ezik gibimi hissediyor. Benim maaşım onun maaşının 3 katı. Evin neredeyse bir çok gideri bende. Asla şikayet etmem. Yüzüne vurmam. Asla. Tabiki yapıcam. Eşsek hayat paylaşıyorsak. Asla haddimi aşacak bu konuda söz etmem. Bu konuda rzik hissediyor olabilirmi. Birde bu boy konusunda. Beni çevrem ve onun çevresindeki insanlar çOk beğenir çok över. Boylu poslu güzel vs. Yanımda kendi tabiriyle kendini küçük hissetmesinden dolayıda ezik hissediyor olabilir mi. Ve bunlar yüzünden beni bu tarz şeylerle ezmeye çalışıyor olabilir mi

Bu herifle niye evlendiniz😶hem fakir hem cücük

İnşallah öyle değildir ama ya çevresinde onu beğenenler var yada onun beğendiği birileri var .. bana direkt öyle geldi sizi düşünmemesi bencil oluşu değer vermemekten gelir . İnşlalah yanılıyorumdur ve siz zerre kadar abartmıyorsunuz :sopa: Cok ayıp yaptığı

birde size bi olay daha anlatayım. Bu yaklaşık 4 ay önce oluyor. Benim gözlerimin açıldığı olaydır diyebilirim. Çocuk muhabbeti açıldı. Ben şuan hazır değilim dedim. Hazır Bile olsam maddi açıdan geçinmemiz çok zor bir maaşla.evimiz kira. Giderlerimiz ortada. Ben işe dönmek zorundayım ücretli iznim bitikten sonra. Çocuğa kim bakacak nasıl olacak vs vs. Anlattım durumu. Ablamlarda bizde konuşuyoruz öyle ortaya. Benimki çok felsefik sosyolojik düşÜnen ve hayatını böyle yaşayan bi tip. Kalktı dediki çocuksuz bir evlilik olmaz. Annelik kutsaldır. Kadını kadın yapan çocuktur. Ben şaşırdım dedimki ben çocuk yapmak istemesem veya olduki çocuğumuz olmadı, çocuğu olan kadın benden dahamı kıymetli senin gözünde dedim. Evet dedi bana.
Calismazsaniz ondan yuksek maas alan biri olmayacak evde. Kendini inanilmaz zeki saniyor var ya. Bunu soyledikten sonra gece aklindan gecirmistir LAN IYI KI SOYLEDIM KESIN COCUK YAPMAK ISTEYECEK BU SAYEDE BENDEN COK MAAS ALMAYACAK diye. Sizin gozlerinizin açıldığını anlamamistir.

kadın olmak bebek yapmak değil. Bu olamazda. Asla kabul etmiyorum bunu. Allah’ın taktiri. Herkesin bebeği olacak diye bişey yok. Ama bu az kadın yapmaz kimseyi.
Aynen oyle. bır de boyle annelik duygusundan bir haber karsı cinsin, kadına kadınlığı ogretmeye kalkması asırı itici.
Sen ekonomiden falan bahset erkeksin ya, bırak kadının nasıl kadın olacagina yine kadınlar karar versin ona kalmadı.

Kendisi kısır olsa ne yapacak.

Allahın salatalık turşusu....
kariyeri yok,maaşı az, boyu kısa, aklı kıt ama sorsan hala o haklı. Valla hayıt sopasıylan dövdürçek kendini bana...

Eşiniz iğrenç bir herif lafı fazla uzatmicam

Doktor negatif demiş işte neresini anlayamamış.. . Haydi ayrı yatmayı anlarım da ilacımı almadı yazmışsınız niye? Annem geldi baktı diyorsunuz, yanınızda yaşayan adam bakmıyor, ayrı bir evde yaşayan yaşlı bir kadın gelip ilaç veriyor komedi yani.

Bu herifle evli olmaktaki motivasyonunu nedir yani, ben bekarım hastalansam annem bakar ama size de anne bakıyor eş ortada yok. Niye evlisiniz ki?? Boşamalık bu herif

Ayrıca yanınızda küçük kalıyorsa cücük boylu dur onun da mı suçlusu sizsiniz?
Valla öyle. Annem geldi kadın. İlgilendi. İlaçlarımı aldı verdi. Çorba yaptı içirdi. İlgilendi. Üzüldüm çok ne bilim. Eş diyorsun. En önce yanında olması gereken insan olarak görüyorsun ama ilk kaçan o oluyor

bu modeller aranmadan bulunuyor hemşire... Çıkmayan yağ lekesi gibi yapıştı mı kalıyor. Allah sabır versin
Hayır nerden tutsan elimde kalıyor, bu tarz insanlardan asla hazzetmiyorum, konu sahibinin Allah yardımcı olsun böyle bir insanla cok zor. Kadınları aşağılayan insanlardan bi halt olmaz. Insan eşinin yanında kendini güvende mutlu hissetmeyecekse niye evli kalsın ki

İnşallah öyle değildir ama ya çevresinde onu beğenenler var yada onun beğendiği birileri var .. bana direkt öyle geldi sizi düşünmemesi bencil oluşu değer vermemekten gelir . İnşlalah yanılıyorumdur ve siz zerre kadar abartmıyorsunuz :sopa: Cok ayıp yaptığı

bunu hiç düşünmek istemedim. Başka biri vs. Yapmaz öyle bişey diyorum ama bilmiyorum.

Back