• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi abartıyorum lütfen yardım :(

Çooooook severek evlendik hemde :’( yada ben öyle zannediyorum. Ya gerçekten inanılmaz bir bataktayım. Asla güvenmiyorum ona. Beni bırakıp gider diyorum hep. Kilo alsam bırakır. Kendime bakmasam bırakır. Şöyle olsa bırakır. Böyle olsa bırakır. Hep böyleyim son zamanlarda
Bununla yaşama! Bırakacak düşüncesi seni köle pisikolojisi ne cevirir. Sen kendin için kilo ver spor yap. Onada pas verme... Sen kendi hayatına odaklan ciddiyim böyle o ne düşünüyor şöyle böyle diye yaşarsan kendin için değil seni küçük gören kocan için yaşarsın..
Haa şuda var kilo almışsındır aynı boyadayız ben 62 kg olduğum da benimki sevgilim bence spora başla sen çok daha iyi bir bedene sahip olabilirsin biraz orantısız durmaya başladı hatların sanki ama sen bilirsin ben seni her halinle seviyorum gibi bir laf etti. Neden saçma detay veriyorum kilo vermeni istese bile bak bunun başka bir uslübü var......
Ben sizin için ilerisini görmüyorum... Hoş sen hala kocam ne düşünür dersen 40 na geldin mü bu adamla ah vahlarsın...

Gariplik var demedim zaten. Ben hiç öyle çalışmadım, onu söyledim. Biz hala dilekçe vs... Yazılı olmayan hicbirsey yapmıyoruz.
Değil kurumlar arasında aynı kurumda farklı birimlerde bile uygulamada farklılık oluyor mesela benim başkanlığımda şubeler arasında bile fark var bu tamamen amirle alakalı bişey benim amirim kuralcıdır ama bi yan odadaki başka şubenin müdürü çok esnektir...

Benim de karşımda bu şekilde davranan bir eş olsaydı kendimi çok değersiz ve hayal kırıklığına uğramış hissederdim. Bence yazdığınız herşeyde haklısınız hastalik konusu da dahil. Siz tabiki sizinle yatmasını beklemediniz ama en azından ilaçlarınızı alması sizin için endiselendigini hissettirmesi, yanınıza gelemese de kapidan iyi misin birşeye ihtiyacın var mı hayatım diye seslenmesi.. sizin bekledikleriniz bunlardi değil mi? Sizi birazcık umursadigini ve yanınızda olduğunu hissettirmesi. Siz hastalıktan ölürken hicbisey olmamış gibi kalkıp işe gitmesi, kilonuza laf etmesi, hele hele kilonuzla ilgili begenmekle beğenmemek arasında ince cizgidesin gibi çirkin bir yorum yapmasi.. size olan sevgisi kilonuza bağlıysa vay haline.. çok haklısınız ama tavsiyem susmayın ve nelere kirildiginizi bir bir anlatın eşinize.. sen böyle davrandığında bunları söylediğinde ben bunları hissettim kırıldım üzüldüm deyin..umarım telafi eder de mutlu son olur

Konu sahibi ben sizide anlayamadım onun 3 katı maaş alacak kadar donanımlısınız ama adamın ilaç almamasına içerliyorsunuz ben olsam o an derdim hani nerde ilaçlarım neden almıyorsun yada ver ben alayım derdim bir diğer konuda kilo konusunu neden bu kadar taktınız kafanıza sizin özgüveninizi zedelemesine neden izin veriyorsunuz benim boyumda 170 cm evlendiğimde 54 kiloydum şu an 77 kiloyum evet çok kilo aldım ama bir sürü nedeni var doğum antidepresan vs. eşim bir kere bana çok kilo aldın dedi ağzının payını bi güzel verdim bi dahada söylemedi siz ona böyle konuşma cesaretini veriyorsunuz.

Merhabalar herkese
Aranıza yeni katıldım. Benimde bir derdim var. Sizlerden fikir almak istiyorum.
tam bir yıllık evliyim. Eşim anlayışlı sevecen bana çok düşkün Olgun bir insandı. Böyle olduğu için evlendim onunla. 2 yıl birlikteydik. Sonrasında evlendik.
Fakat zamanla saNki içindeki bencil, kibirli, şekilci insanı görmeye başladım.
düzenli olarak beni eleştiriyor şuan. ‘’Çok kilo aldın. Ben kilolu kadınları beğenmiyorum. Yanında küçücük kalıyorum. Dikkat et. ‘’ vs vs. Ayrıca parantez içinde söylemek isterim ben 170 cm boyunda ve 68 kilo bir insanım. Balık etli olduğum doğrudur ama asla onun benimle bu şekilde konuşmasını gerektirecek kendimi OBEZ gibi hissetmeme sebep olacak durumda değilim. Bu laflarının üstüne yani beni beğenmiyorsun o zaman dedim. İnce bir çizgidesin şuan dedi. İki tarafada yakınsın dedi. Neyse bu olay kapandı biraz atıştık vs. Bu olayda iki hafta önce oluyor.
İki gün öncede rahatsızlandım. Ateşim çıkmaya öksürmeye başladım. Hastaneye gittim. Pandemi polikliniğine aldılar hemen beni. Bende ona söylemedim önemli bir görüşmesi vardı morali bozulmasın diye.kan verdim ciğerlerime baktılar süründü testi yaptılar. Süründü test sonucunu 2-3 gün içinde en geç alırsınız dediler. benim kan ve ciğer filmim çıktı. O sırada görüşmesi bittiği için beni aradı bende durumu söyledim. Hastaneye geldi. Doktor tahlil ve ciğer filmime baktı. Temiz dedi. Emin olmak için tekrar sorduk falan evde kalmam gerekirmiş diye. En ufak bir sorun Belirti vs görsem Kesinlikle söylerim emin olun sadece soğuk algınlığı herşeyin temiz dedi. Sadece enfeksiyon kapmışsın dedi.Rahatladık çıktık hastaneden. İlaçlarımı almadı. O gece benden uzak bana dokunmuyor yanımda bile yatmadı. Ama ben ölüyorum hastalıktan. Ağlıcam yani o derece acı çekiyorum. Sabah kalktı işe gitti. İşten izin almasıda sıkıntı olmadı hiç bi zaman. Devlette zaten. Bi telefonla hallediyor. Yerimden kalkacak durumum bile yoktu sabah. Annem geldi Allah razı olsun. O ilgilendi benimle. İlaçlarımı aldı.Bişeyler yedirdi. Bugünde covit test sonucum çıktı.Negatif Tabi doktorunda dediği gibi. Klasik bi hastalık geçiriyorum. Bugünde geldi yanıma yattı. Noldu neden yatıyorsun sonucum negatif diyemi dedim. Evet dedi. Canın ne kıymetliymiş demekki bana bişey olsa beni ilk bırakacak insan şenmişsin dedim bende.Evet canım kıymetli dedi. Ve bu korona ilk patladığı zaman biz konuşuyorduk hep. İkimizden biri hasta olsa ne yaparız falan diye. Seni asla yalnız bırakmam. Ne yaşayacaksak beraber yaşarız. Biton büyük büyük laflar ediyordu.
Ya inanılmaz bi hayal kırıklığı içindeyim yani. Ben abartıyormuyum. Yoksa son zamanlarda böyle üst üste çok olay yaşadık onlardan dolayımı.
çok özür dilerim çok uzun oldu ama. Lütfen bi akıl verin. Teşekkürler

Ben kilo konusuna takıldım çok ayıp etmiş ki kilon abartılı değil. Böyle davranması sonucu kendinize güveninizi ve değerinizi kaybetmeyin. Ay çok ukala Bi tane patlatasım geldi densiz.

170 boylu insan 68 kilo ve adam sana obez iması yapıyor. Covidden korkması normal ama lafları dik dik saydırması hiç normal değil. Kibirli birisi ve çok bencil. Sana demesi lazımdı ki,canım bulaşmasından korkuyorum ama ihtiyacın olduğunda uyandır beni oldumu ? Bunu demeyip evet canım tatlı diyor kilona laf söylüyor. Hamile kalsan bu adam sana asla destek olmaz ve gözünü dışarı atabilir. Lutfen dikkatli ol. Ve bence rejim spor ile incel ve ona karşı da dik dur. Seni inceldiğin zaman pişpişlemeye başlarsa bu defa da sen burnunu kaldır. Hasbama bak daha 1 yıllık evlisin sen yaa! Nasıl adam bu! Vallahi hiç sevmedim bu adama karşı çocuk konusunda temkinli ol. Ayrıca böyle adamları çocuk gibi pişpişlemeyin lütfen, yok ona hasta olunca ben çok iyi baktım falan.. Annesimisin sen onun fazlasınu yapma,böyle totosu kalkar işte. Daima biraz soğukluk iyidir. Fazlası hep zarar getiriyor. Sen ona acıyosun ama o sana asla. Kendini çek biraz. Çalışmıyorsanda ayakların üzerinde dur derim. Bu kibirli adam seni faha fazla vuracaktır ileride. Buna çok müsait.

Test sonucunu görmeden eşinizin sizinle yatmasini istemeniz bencillik olur asıl. Evlenirken bu kiloda degildiyseniz sonradan kilo almaya başladıysanız sizi uyarması çok doğal ki kilonuz boyunuza göre bana da obeziteye ramak kalmış gibi göründü. Yarın keyfi kilo aldığınızda kocam benden niye soğudu diye uzuluceksiniz. Mesela ben sapyoseksuel biriyim partnerim balık etlidir ama pispogazligi karakter olarak itici bulurum bir insanın tüm gün boyunca bisiyleri tüketmesi o hobisinin tüketim olmasını itici bulurum obezlesirse ister istemez ondan sogurum.
Ama ben evlenirken 66 kiloydum. Sadece 2 kilo aldım yani. Evlenirkende öncesindede incecik bi kadın değildimki. Obeziteye yakınmı göründüm size ? Cidden böylemi düşünüyorsunuz. Ben gerçekten böyle görmüyorum kendimi. Öylede gözükmüyorum asla. Bunuda kabul etmiyorum kusura bakmayın. Ayrıca kiloda alabilirim daha fazla bu benden soğuması anlamına nasıl gelebilir?

Arkadasim bu cok zor bir durum en basta herseyi birak sen gercekten otur bi bak bakalim sen mi yanlis anliyosun yoksa gercekten bu yerme mevzusumu... kim olursa olsun kilo hastalik vs. Hic bisey icin kendine laf soyletme buna izin verme ve ben buyum kabul et demeyi bilmelisin. O sana kibirle nasil kilodan vuruyosa asla susma seni asağı cekmesine izin verme sen onu bu yaptiklariyla kabul ediyosan o da seni bu halinle kabul etsin... heee bide ona deki yaş gectikce senim boyun posun kilon hatta bu zekan bile boyle kalmicak dee birazda kendini elestir istersen yoksa bende seni elestiricek cok sey bulurum dee

Benim de karşımda bu şekilde davranan bir eş olsaydı kendimi çok değersiz ve hayal kırıklığına uğramış hissederdim. Bence yazdığınız herşeyde haklısınız hastalik konusu da dahil. Siz tabiki sizinle yatmasını beklemediniz ama en azından ilaçlarınızı alması sizin için endiselendigini hissettirmesi, yanınıza gelemese de kapidan iyi misin birşeye ihtiyacın var mı hayatım diye seslenmesi.. sizin bekledikleriniz bunlardi değil mi? Sizi birazcık umursadigini ve yanınızda olduğunu hissettirmesi. Siz hastalıktan ölürken hicbisey olmamış gibi kalkıp işe gitmesi, kilonuza laf etmesi, hele hele kilonuzla ilgili begenmekle beğenmemek arasında ince cizgidesin gibi çirkin bir yorum yapmasi.. size olan sevgisi kilonuza bağlıysa vay haline.. çok haklısınız ama tavsiyem susmayın ve nelere kirildiginizi bir bir anlatın eşinize.. sen böyle davrandığında bunları söylediğinde ben bunları hissettim kırıldım üzüldüm deyin..umarım telafi eder de mutlu son olur
Gerçekten tam anlamıyla bunlardı beklediğim. Benimle ilgilendiğini hissettirmesi. Tek derdim bu yani. Yanımda yatmadı diye ölcek değilim. İnsan bi ilgilenir. Bi ilaçlarımı alır içirir. Ya yemin ederim gözümü açamıyor nefes alamıyordum burnum tıkanmış zar zor hareket ediyorum kemiklerim kırılıyor gibi hissediyordum. Ya şu kızın ilaçlarını alayımda burun spreyini sıksın en azından geceyi rahat geçirsin der insan. Çokmu zor bunu düşünmek. Anlamıyorum

Konu sahibi ben sizide anlayamadım onun 3 katı maaş alacak kadar donanımlısınız ama adamın ilaç almamasına içerliyorsunuz ben olsam o an derdim hani nerde ilaçlarım neden almıyorsun yada ver ben alayım derdim bir diğer konuda kilo konusunu neden bu kadar taktınız kafanıza sizin özgüveninizi zedelemesine neden izin veriyorsunuz benim boyumda 170 cm evlendiğimde 54 kiloydum şu an 77 kiloyum evet çok kilo aldım ama bir sürü nedeni var doğum antidepresan vs. eşim bir kere bana çok kilo aldın dedi ağzının payını bi güzel verdim bi dahada söylemedi siz ona böyle konuşma cesaretini veriyorsunuz.

neden içerlemimki. Donanımlı itibarlı bir mesleğim işim olsada insan sevdiği insan tarafından önemsenmek isteyemez mi ? Ne alakası varki bununla.
ben ona bunun cesaretini verdiğimi düşünmüyorum. Her defasında konuştum onunla. Güzelce anlattım. fakat o anlayamıyorsa buna izin veren neden ben olmuş oluyorum ki ?

Gerçekten tam anlamıyla bunlardı beklediğim. Benimle ilgilendiğini hissettirmesi. Tek derdim bu yani. Yanımda yatmadı diye ölcek değilim. İnsan bi ilgilenir. Bi ilaçlarımı alır içirir. Ya yemin ederim gözümü açamıyor nefes alamıyordum burnum tıkanmış zar zor hareket ediyorum kemiklerim kırılıyor gibi hissediyordum. Ya şu kızın ilaçlarını alayımda burun spreyini sıksın en azından geceyi rahat geçirsin der insan. Çokmu zor bunu düşünmek. Anlamıyorum
Çok haklısınız bunu düşünmek çok zor olmamalı seven insan için. Seven insanin zaten içinden gelir bunlar, dur şunu da düşüneyim de yapayım demez. Kendiliğinden yapar bunları. Eşinizin size karşı sevgisinde bir problem var bence aranızda sogukluga sebep olacak biseyler geçmiş olmalı, çok severek evlendiyseniz bir anda size karşı bu kadar duyarsızlasmasi normal değil

Öyle bir konu ki bu ve kendiniz ve eşiniz hakkında yazdıklarınız öyle şeyler ki açıkcası bu sitede zaman zaman görüldüğü söylenen şu "merakından konu açan erkek" durumuyla mı karşı karşıyayım diye düşündüm. Çünkü anlattıklarınız tuttuğunu koparan, aklı başında bir kadın olduğunuzu gösteriyor ama yaptıklarınız ve sorunuz, başka bir kadının yapacağı şeylere benziyor. O kadar gerçekdışı göründü gözüme. Ama ben yazdıklarınızda samimi bir kadın olduğunuzu düşünerek cevaplayacağım.

Bakın bunlar sizin ağzınızdan çıkanlar:

75 olsam boşar beni. Ciddiyim.

Gerçekten boşayacağına eminim. Benle kilo muhabbetini yaptığı günü görmeniz lazımdı. Öyle bir konuştuk. Yemin ederim kendimi 100 kilo hissetim. Onada dedim abartma istersen diye. Yo abartmıyorum yakında 100 kiloda olursun dedi.

Asla güvenmiyorum ona. Beni bırakıp gider diyorum hep. Kilo alsam bırakır. Kendime bakmasam bırakır. Şöyle olsa bırakır. Böyle olsa bırakır. Hep böyleyim son zamanlarda

şekilci. Tamamen. Bencil.

Çift terapistine gidelim diye kendi teklif etti. Bu kilodan dolayı kavga ettiğimiz zaman. Ne diceksin doktora dedim. Sana dediklerimi dedi. Ve sana hak vereceğinimi düşünüyorsun dedim. Evet dedi.😒

Kalktı dediki çocuksuz bir evlilik olmaz. Annelik kutsaldır. Kadını kadın yapan çocuktur. Ben şaşırdım dedimki ben çocuk yapmak istemesem veya olduki çocuğumuz olmadı, çocuğu olan kadın benden dahamı kıymetli senin gözünde dedim. Evet dedi bana.

Sağlıklı bir insana benziyor mu? Benzemiyor. Açıkcası insan iki olasılığı düşünüyor: 1. Başka bir kadınla arasında bir şeyler var, siz kendi isteğinizle çekin gidin diye üstünüze geliyor. 2. Dediğiniz gibi ezik bir insan, üstünüzde hakimiyet kurarak güçlü olanın kendisi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.

Yazdıklarınızdan devam edelim.

Ben bütün sorunların bu olduğunu düşünüyorum. Ya arkadaşlar birazdaha açık konuşayım. Acaba kendini ezik gibimi hissediyor. Benim maaşım onun maaşının 3 katı. Evin neredeyse bir çok gideri bende. Asla şikayet etmem. Yüzüne vurmam. Asla. Tabiki yapıcam. Eşsek hayat paylaşıyorsak. Asla haddimi aşacak bu konuda söz etmem. Bu konuda rzik hissediyor olabilirmi. Birde bu boy konusunda. Beni çevrem ve onun çevresindeki insanlar çOk beğenir çok över. Boylu poslu güzel vs. Yanımda kendi tabiriyle kendini küçük hissetmesinden dolayıda ezik hissediyor olabilir mi. Ve bunlar yüzünden beni bu tarz şeylerle ezmeye çalışıyor olabilir mi

İnsanın boylusu, paralısı değil; iyisi makbuldür. İyi insanın yeri asgari ücretle çalışsa, kısa boylu ve sivilceli yüzlü olsa da başın üstündedir. Kötü insan isterse zengin ve uzun boylu, manken gibi olsun; hayatı zehir eder. Ne yapasınız kötü insanı? Siz ideal bir eşsiniz, ama o değil.

Ya inanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bi ara şey düşündüm. Saçma gelecek belki ama. Onun UYGUN GÖRDÜĞÜ kiloya inip. Benim yanımda küçük kalmasının tek nedeninin benim kilom olmadığını ona göstermek. Ama anlamsız dimi :KK43: ne yapmam lazım ya

Anlamsız değil, çok anlamlı. Ama bunu yaparken o adamla evli kalmak anlamlı mı?

harikasın çok güzelsin mükemmel oldun sana bayılıyorum vs vs dedikten sonra, bir gün sonra nasıl diyebiliyor ince bir çizgidesin beğenmemle beğenmeme arasındasın diye.

"Konu buraya geldiğine göre benim seni çok beğendiğimden bu kadar eminsin yani?" falan desenize. :) Yani öyle egoya böyle cevap verilmeli bence.

İşiniz gücünüz de gayet yerinde madem, bence boşanın. İnsan emeklerinin, zamanının boşa gittiğini hissediyor, başarısız oldum diyor, aileme ne diyeceğim diyor falan filan. Bu yüzden boşanmaya yanaşmıyor. Ama bence bu adamla bu yıl boşanmasanız 3 yıl, 5 yıl sonra boşanırsınız. Belki de 1 yıl sonra sizin yarınız bile etmeyen bir kadını koluna takar ve "Ben seni değil, bunu istiyorum, boşanalım," der. Bence böyle bir aşağılık kompleksiyle çok mümkün bir senaryo bu. Yanında güçlü olacağı kadını ister. Adı ister daha kısa boylusu, ister az kazananı, çalışmayanı olsun...

Ama eğer dediğiniz kadar dengesizse; bir dünyanın en iyi kocası, bir en kötüsü oluyorsa ciddi psikolojik rahatsızlıkları olabilir. Bu durumda da ancak bir uzman size yardımcı olur. Bu konuda uğraşmaya değer bir insan mı, ona da siz karar vereceksiniz.

Bol şanslar.

Tamam o zaman bana bunları desin. Hayatım bişey varsa banada geçmesin. Test sonucun çıkana kadar böyle idare edelim. Bende hasta olursam bizimle kim ilgilenecek vs vs. Ama hiç bişey demeden uzak durması ayrı yatması yaklaşmaması üzücü değil mi sizcede
Üzücü tabi ki , düşünememiştir belki dedim yoksa her iki konuda da haklısın

Ben kilonuzla ilgili yaptığı yorumlara doğruluk payı biçmenize daha çok üzüldüm; acaba yanında kilolu mu duruyorum diye sorgulamanız gibi mesela. Burada eşinizin tepkisini haklı bulanlara da ayrı üzüldüm. Kilo almanızdan rahatsızsa bile her şeyi güzellikle söylemenin binbir türlü yolu var. Sizi seven ve yanınızda olan insan sanmıyorum ki bu şekilde konuşsun.
Benim hayatım boyunca kilo problemim oldu, hep sağlıklı beslenmeye çalışır ve sporumu aksatmamaya özen gösteririm. Eşimin bugüne kadar bana destek vermediğini görmedim. Çok katı diyetler denediğimde, bana eşlik ederek kuş kadar porsiyonlar yediği olmuştur.
Kendi hayatımla karşılaştırıp övünmek değil amacım; yalnızca olması gereken iyi ve güzel niyetlerin, eşler arası desteğin öneminden bahsetmek istedim. Sizin beklentileriniz bana göre çok normal. Birbirinize destek olup sevgi, saygı göstermeyeceksiniz de kime göstereceksiniz? Siz dış görünüşünüze göre değerlendirilip, -ki sanmıyorum bu kadar şikayet edilecek bir görüntünüz olsun- buna göre sevilmeyi hak ettiğinizi düşünüyor musunuz? Bence önce bu soruları yanıtlamalısınız.

Teşekkür ederim öncelikle detaylı incelemeniz ve yorumlamanız için. Dediğim gibi severek evlendik. Öncesinde böyle sorunlarımız asla olmadı. Bir hiç kavga bile etmezdik doğru düzgün. İlişkimiz de iyiydi. Ben bir çıkış yolu bulamadığım için buraya geldim. Acaba abartıyormuyum diye düşündüm. Allah’a şükür kimseye muhtaç değilim. Çok şükür istediğim herşeyi elde edebilecek kapasite ve donanımdayımda. Ama böyle düşünüp son zamanlarda yaptıkları için çat diye boşamak çok doğru gelmedi. Düşündüm ama bunu yalan değil. Fakat dengesiz tavırları olduğunu görüyorum. Dediğim gibi bigün bana taparken bigün ince bi çizgidesin diyor. Ben neye inanacağımı şaşırıyorum. O yüzden destekmi alsak acaba diyorum. Düzelirmi değişir mi veya benim ne yapmam gerekir. Ben onun kendi içinde bahsettiğim sebeplerden ötürü kendini ezdiğini düşünüyorum ve bana bu yüzden beöyle davrandığını düşünüyorum. Acaba bunları Profesyonel bi destekle aşabilir miyiz ? Belki bunları aşabilirsek düzelir.

Ben kilonuzla ilgili yaptığı yorumlara doğruluk payı biçmenize daha çok üzüldüm; acaba yanında kilolu mu duruyorum diye sorgulamanız gibi mesela. Burada eşinizin tepkisini haklı bulanlara da ayrı üzüldüm. Kilo almanızdan rahatsızsa bile her şeyi güzellikle söylemenin binbir türlü yolu var. Sizi seven ve yanınızda olan insan sanmıyorum ki bu şekilde konuşsun.
Benim hayatım boyunca kilo problemim oldu, hep sağlıklı beslenmeye çalışır ve sporumu aksatmamaya özen gösteririm. Eşimin bugüne kadar bana destek vermediğini görmedim. Çok katı diyetler denediğimde, bana eşlik ederek kuş kadar porsiyonlar yediği olmuştur.
Kendi hayatımla karşılaştırıp övünmek değil amacım; yalnızca olması gereken iyi ve güzel niyetlerin, eşler arası desteğin öneminden bahsetmek istedim. Sizin beklentileriniz bana göre çok normal. Birbirinize destek olup sevgi, saygı göstermeyeceksiniz de kime göstereceksiniz? Siz dış görünüşünüze göre değerlendirilip, -ki sanmıyorum bu kadar şikayet edilecek bir görüntünüz olsun- buna göre sevilmeyi hak ettiğinizi düşünüyor musunuz? Bence önce bu soruları yanıtlamalısınız.

işte bazen bunları düşünüp haketmiyor beni diyorum. sinir oluyorum kızıyorum. Sonra bi şekerlik tatlılık yapıyor hemen unutuyorum. Salak olan benim gerçekten :(

Merhabalar herkese
tam bir yıllık evliyim. Eşim anlayışlı sevecen bana çok düşkün Olgun bir insandı. Böyle olduğu için evlendim onunla. 2 yıl birlikteydik. Sonrasında evlendik.
düzenli olarak beni eleştiriyor şuan. ‘’Çok kilo aldın. Ben kilolu kadınları beğenmiyorum. Yanında küçücük kalıyorum. Dikkat et. ‘’ vs vs. Ayrıca parantez içinde söylemek isterim ben 170 cm boyunda ve 68 kilo bir insanım. Balık etli olduğum doğrudur ama asla onun benimle bu şekilde konuşmasını gerektirecek kendimi OBEZ gibi hissetmeme sebep olacak durumda değilim. Bu laflarının üstüne yani beni beğenmiyorsun o zaman dedim. İnce bir çizgidesin şuan dedi. İki tarafada yakınsın dedi. Neyse bu olay kapandı biraz atıştık vs. Bu olayda iki hafta önce oluyor.
İki gün öncede rahatsızlandım. Ateşim çıkmaya öksürmeye başladım. Hastaneye gittim. Pandemi polikliniğine aldılar hemen beni. Bende ona söylemedim önemli bir görüşmesi vardı morali bozulmasın diye.kan verdim ciğerlerime baktılar süründü testi yaptılar. Süründü test sonucunu 2-3 gün içinde en geç alırsınız dediler. benim kan ve ciğer filmim çıktı. O sırada görüşmesi bittiği için beni aradı bende durumu söyledim. Hastaneye geldi. Doktor tahlil ve ciğer filmime baktı. Temiz dedi. Emin olmak için tekrar sorduk falan evde kalmam gerekirmiş diye. En ufak bir sorun Belirti vs görsem Kesinlikle söylerim emin olun sadece soğuk algınlığı herşeyin temiz dedi. Sadece enfeksiyon kapmışsın dedi.Rahatladık çıktık hastaneden. İlaçlarımı almadı. O gece benden uzak bana dokunmuyor yanımda bile yatmadı. Ama ben ölüyorum hastalıktan. Ağlıcam yani o derece acı çekiyorum. Sabah kalktı işe gitti. İşten izin almasıda sıkıntı olmadı hiç bi zaman. Devlette zaten. Bi telefonla hallediyor. Yerimden kalkacak durumum bile yoktu sabah. Annem geldi Allah razı olsun. O ilgilendi benimle. İlaçlarımı aldı.Bişeyler yedirdi. Bugünde covit test sonucum çıktı.Negatif Tabi doktorunda dediği gibi. Klasik bi hastalık geçiriyorum. Bugünde geldi yanıma yattı. Noldu neden yatıyorsun sonucum negatif diyemi dedim. Evet dedi. Canın ne kıymetliymiş demekki bana bişey olsa beni ilk bırakacak insan şenmişsin dedim bende.Evet canım kıymetli dedi. Ve bu korona ilk patladığı zaman biz konuşuyorduk hep. İkimizden biri hasta olsa ne yaparız falan diye. Seni asla yalnız bırakmam. Ne yaşayacaksak beraber yaşarız. Biton büyük büyük laflar ediyordu.
Ya inanılmaz bi hayal kırıklığı içindeyim yani. Ben abartıyormuyum. Yoksa son zamanlarda böyle üst üste çok olay yaşadık onlardan dolayımı.
Eşiniz çok çirkin,bencil ve sevimsiz bir insan.Kendi çok mu güzelmiş.Böylelerını sende ignelıceksın.Saçın dokulmuş ,Gobegın çıkmış fln dıye

neden içerlemimki. Donanımlı itibarlı bir mesleğim işim olsada insan sevdiği insan tarafından önemsenmek isteyemez mi ? Ne alakası varki bununla.
ben ona bunun cesaretini verdiğimi düşünmüyorum. Her defasında konuştum onunla. Güzelce anlattım. fakat o anlayamıyorsa buna izin veren neden ben olmuş oluyorum ki ?
Tabiki önemsenmek istemeniz çok normal ben isteğinize birşey demiyorum sizin ne hissettiğinizi yada istediğinizi düşünmeyen sizi haketmeyen biri var karşınızda bu duruma içerleyip kendinizi üzmeyin karşı tarafı üzün demek istiyorum güzellikle konuşmaktan anlamıyorsa anladığı dilden konuşun çünkü bazı insanların kafasına vurarak anlatmak gerekiyor bişeyleri

Merhabalar herkese

Şu adamı bi silkeleyin bence kendine gelsin:)

Back