topuklu giysin beyimiz ....Senın gururunu kırmak yerine kıymetini bilsin, 173adam benim dikkatimi asla cekmez mesela. Kompleksini senden cıkarmasın, sıkıntısını tatlı tatlı dile getirsin. Bilmiyorsa da ogrensın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benmi abartıyorum lütfen yardım :(
- Konu Sahibi matilda35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.259
- 548
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Bence sakıncası yok stiletto alabilirim hediye hattatopuklu giysin beyimiz ....
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.673
- 548
Fatmagülün sucu ne dizisindeki erdoğan 174 boyunda. Yakisikli bile olsa göze görünmez. Kendi eksikligini sana yansıtıyor. Boyu yok çünkü sen goze görünüyorsun herkesin dikkatini çekiyorsun o fıs kalıyor yaninda. Allahın götten bacaklisi. Ne hakki var psikolojik siddet uygulamaya?
Ben bütün sorunların bu olduğunu düşünüyorum. Ya arkadaşlar birazdaha açık konuşayım. Acaba kendini ezik gibimi hissediyor. Benim maaşım onun maaşının 3 katı. Evin neredeyse bir çok gideri bende. Asla şikayet etmem. Yüzüne vurmam. Asla. Tabiki yapıcam. Eşsek hayat paylaşıyorsak. Asla haddimi aşacak bu konuda söz etmem. Bu konuda rzik hissediyor olabilirmi. Birde bu boy konusunda. Beni çevrem ve onun çevresindeki insanlar çOk beğenir çok över. Boylu poslu güzel vs. Yanımda kendi tabiriyle kendini küçük hissetmesinden dolayıda ezik hissediyor olabilir mi. Ve bunlar yüzünden beni bu tarz şeylerle ezmeye çalışıyor olabilir miGüdük boyuyla sizi mi begenmiyor
- 3 Eylül 2018
- 8.795
- 46.994
- 548
Ha bir de şey
E yani ezmeye çalışıyor işte aklınca güdük necmi. Ah bu erkekler akıl yaşları neden hiç 5in üzerine çıkmazBen bütün sorunların bu olduğunu düşünüyorum. Ya arkadaşlar birazdaha açık konuşayım. Acaba kendini ezik gibimi hissediyor. Benim maaşım onun maaşının 3 katı. Evin neredeyse bir çok gideri bende. Asla şikayet etmem. Yüzüne vurmam. Asla. Tabiki yapıcam. Eşsek hayat paylaşıyorsak. Asla haddimi aşacak bu konuda söz etmem. Bu konuda rzik hissediyor olabilirmi. Birde bu boy konusunda. Beni çevrem ve onun çevresindeki insanlar çOk beğenir çok över. Boylu poslu güzel vs. Yanımda kendi tabiriyle kendini küçük hissetmesinden dolayıda ezik hissediyor olabilir mi. Ve bunlar yüzünden beni bu tarz şeylerle ezmeye çalışıyor olabilir mi
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.673
- 548
Allah korusun esim olsa ben oyle yaparim ama ben olsam o bana yapamaz çünkü çok fazla insanin oldugu cok onemli bir is yapıyor. O kadar kisiyi riske atmasini istemem.Valla böyle bir durumda olsa eşim, adama sımsıkı sarılır kaburgalarını hafif çatlatır karantinaya da birlikte girelim derim o da bana aynısını yapsın isterim. Evlilik karantinaya bile birlikte girmektir onu bunu bilmem ben...
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.259
- 548
Hahahha zayıflar güvenini kaybetsin yorumu mu bu. Bi tarafı yaparken diğer tarafı gömmek zorunda değilsiniz, lütfen . Kendine güvenin elalemin beğenisiyle alakası yok üstelik.Sakin kendine guvenini kaybetme. Balık et bu ulkede en sevilen vücut. Hatta daha kilolu da sevilir ele gelen hatun severler. Senin güdük cins cıkmış.
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.673
- 548
Sorun %100 bu. Bir de iktidarsizlik erken bosalma gibi sorunlar varsa tamamen eziklik hissediyor demektir.Ben bütün sorunların bu olduğunu düşünüyorum. Ya arkadaşlar birazdaha açık konuşayım. Acaba kendini ezik gibimi hissediyor. Benim maaşım onun maaşının 3 katı. Evin neredeyse bir çok gideri bende. Asla şikayet etmem. Yüzüne vurmam. Asla. Tabiki yapıcam. Eşsek hayat paylaşıyorsak. Asla haddimi aşacak bu konuda söz etmem. Bu konuda rzik hissediyor olabilirmi. Birde bu boy konusunda. Beni çevrem ve onun çevresindeki insanlar çOk beğenir çok över. Boylu poslu güzel vs. Yanımda kendi tabiriyle kendini küçük hissetmesinden dolayıda ezik hissediyor olabilir mi. Ve bunlar yüzünden beni bu tarz şeylerle ezmeye çalışıyor olabilir mi
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.673
- 548
Onun esi gibi zayif sevenler de var. Bu konuyu konusuyoruz diye onu yazmadim. Balik etli ve kiloluyu yazdim. Kimsenin guvenini kaybetmesine gerek yok. Konuyu okuyan zayiflar bir erkegin zayif begendigini okudu zaten.Hahahha zayıflar güvenini kaybetsin yorumu mu bu. Bi tarafı yaparken diğer tarafı gömmek zorunda değilsiniz, lütfen . Kendine güvenin elalemin beğenisiyle alakası yok üstelik.
Allah korusun esim olsa ben oyle yaparim ama ben olsam o bana yapamaz çünkü çok fazla insanin oldugu cok onemli bir is yapıyor. O kadar kisiyi riske atmasini istemem.
Zaten o durumda karantinada kalması lazım 14 gün ama insan eşini öyle bir an da vebalı gibi bırakmamalı yani. Eş olmak çok çok farklı bir şey. Ne çocuğa benzer ne ana babaya...
Ana baba insanın arkasından yürür çocuğu önünden ama eş tam yanında yürür...
O yüzden karantinaya damsız girilmez düşüncesindeyim. Ha kronik hastalığı olur. Onda zaten siz kendiniz adamı uzak tutarsınız ama onun kaçması onur kırıcı olur
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.673
- 548
Damlı girelim ama koca sehirde bize bakacak kimse yoksa birimizden birimiz saglam olsunZaten o durumda karantinada kalması lazım 14 gün ama insan eşini öyle anda vebalı gibi bırakmamalı yani. Eş olmak çok çok farklı bir şey. Ne çocuğa benzer ne ana babaya...
O yüzden karantinaya damsız girilmez düşüncesindeyim. Ha kronik hastalığı olur. Onda zaten siz kendiniz adamı uzak tutarsınız ama onun kaçması onur kırıcı olur
evet tam olarak bu yüzden eziyor... Pis ezik. Kendisi sizin seviyenize çıkmayınca sizi kendi seviyesine indirme çabasındaSorun %100 bu. Bir de iktidarsizlik erken bosalma gibi sorunlar varsa tamamen eziklik hissediyor demektir.
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.673
- 548
Bunu yapmana gerek yok. Mutlu ve saglikliysan kilo vermene gerek yok.Ya inanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bi ara şey düşündüm. Saçma gelecek belki ama. Onun UYGUN GÖRDÜĞÜ kiloya inip. Benim yanımda küçük kalmasının tek nedeninin benim kilom olmadığını ona göstermek. Ama anlamsız dimi ne yapmam lazım ya
ben gelir size bakarım kıyamamDamlı girelim ama koca sehirde bize bakacak kimse yoksa birimizden birimiz saglam olsun
Ya bide şöyle bişey var. Doktor zaten bişeyin yok dedi. En ufak bir belirtin yok dedi ciğerlerinde tahlillerinde. Ufacık bişey bile olda karantinaya hemen alırız dedi. Merak etme dedi.Zaten o durumda karantinada kalması lazım 14 gün ama insan eşini öyle anda vebalı gibi bırakmamalı yani. Eş olmak çok çok farklı bir şey. Ne çocuğa benzer ne ana babaya...
zaten doktor nolur nolmaz test sonucunu bekleyelim deseydi ben ayrı yat derdimki
Ya inanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bi ara şey düşündüm. Saçma gelecek belki ama. Onun UYGUN GÖRDÜĞÜ kiloya inip. Benim yanımda küçük kalmasının tek nedeninin benim kilom olmadığını ona göstermek. Ama anlamsız dimi ne yapmam lazım ya
sen ne yaparsan yap o değişmez çünkü sorun sen değilsin onun sorunu kendi ile. Aşağılık kompleksi olan insanlar mutsuzdur yanındakini de mutsuz eder. Boşan diyeceğim hani de klavyem el vermiyor. Allah hidayete erdirsin demek istiyorum