• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi abartıyorum lütfen yardım :(

sana bu duyguyu bu hissiyatı vermiş olması başlı başına bir sorun. gerçek bir eş seni tüm kusurlarınla seviyorum, böyle çok güzelsin diyebilmeli. ya bu adam sevmeyi bilmiyor, ya da sevmiyor. yarın öbür gün hamile olursan ne yapacak kilo aldın diye terk mi edecek seni? kimsenin istediği modelde olmak zorunda değilsin. bu kocan olsa bile. çünkü kocan şu an sana nankörlük yapıyor zaten. açıkça şüphelerin ve rahatsızlığından bahset ve konuş onunla bu olayı.

ya çok ilginç fikirleri olan bi insan. Bunu evlendikten sonra anladım ben. Bigün çocuk muhabbeti açıldı. Dedim şuan hazır değilim. Hazır olsam bile maddi açıdan çocuğun bakımı aç
Sende ona bu özgüveni verme. Bunu söyleyecek cesareti yani.
Sen önce kendine bak diye onu eleştir seni yerdiği zaman.
Valla eşim dese evden kovarım. Önce dönde kendine bak diye.
ya ben öyle yapamıyorum işte. Vicdanım el vermiyor. Kendime yakıştıramıyorum. Sen böyle bi insan olamazsın diyorum kendime. Benim hatam. Ben hiç bi zaman böyle şeyler demedim yapmadım ona.

Hasta olma ihtimalinize karşı aynı yatakta yatmayabilir ama ilaçlarınızı alıp, ertesi gün izin alıp sizinle ilgilenebilirdi madem böyle bir ihtimali de var.

Kilonuzla ilgili ettiği laflar ise çok itici. Ne demek sınırdasın? Ne zannediyorsa kendini eşiniz. Sınırı aşınca ne olacakmış? İnsan kilo alır verir, bunun hastalığı var hamileliği var diken üstü mü yaşayacaksınız sürekli?
Beni beğenmiyor musun gibi cümleler kurmayın, sınırdasın falan derse de üzüldüğünüzü belli etmek yerine cevap verin susssun.

Bencil, kıymet bilmez insanla da yaşamak zor. Nasıl çok severek evlenmişsiniz, hayret. Çok iyi oyuncu demek kendisi.

Kusura bakmayın da geçecek o can tatlılığını falan o zaman ağır hastalık felç kanser vs de herkes birbirini bırakıp gitsin keyfine baksın öyle iş mi olur. Ayrıca kilo almak çok insani bir şey. Habire insanın yüzüne aldığı kilo vurulmaz. Söylenecekse de tatlı bir şekilde ifade edilir. Sanki kendileri tom cruise.Kıl topalakları...

Bu ara havada mı su da mı bir şey var ne kadar öküzgiller familyasına dahil oldu bu erkekler yaw
Ben onlara kalas diyorum.
Konu sahibine gelince, ayri yatilir yatilmasina ama uygun bir dille ifade edilir. Hos ayni ortamda bulundugunuz icin zaten ona da bulasacaktir oyle bir durumda yani ayri yatmak bos esin bunu bilsin.

Kilo konusunda bazi kisiler cok hadsizce eslerine karisip hakaret boyutuna getirebiliyor. Boyleleri kel ve fodul olduklarinda en agir laflari hakeder de neyse. Bir daha esiniz kilo konusunda elestirise agzinin payini verin yoksa zamanla siz asagilik kompleksine girersiniz.

Benim esim de olsa ayri yatardi ama derdi ki "Hayatım daha sonuclarin gelmedi. eger virus varsa ikimiz de hasta olmayalim. Sen hastaysan ben iyi olayim ki sana bakayim. Bak ben çalışıyorum onlarca insanin hakkina girmis oluruz kendimi koruyayim " derdi. Boyle sessiz sessiz uzak kalmak bencilce bir korunma gibi geliyor. Cok üzgünüm ama bu duzelmez boyle gider. Hamile kalip doğursanız vücudunuzda kalan kilolarla ilgilenir. Baksam kendi göbekli bakimsiz ya da çelimsiz bir seydir. Ama sifir beden istiyordur. Valla bacı tavsiyesi gör bunu. Cocuk falan yapma. Bu adamla ömür geçmez. Ilerleyen zamanlarda cift terapistine gitmeyi teklif et. Kabul etmezse sorunlar büyüyecek. Hiç uzatmadan boşan. Bu dunyaya 1 kez geliyoruz. Boyle hırbolarla ömür geçirmeyin. Kiymet bilenlere denk gelsin insallah herkes.

Yanında kucucuk kalıyorsa annesini suclasın onu minyatür gıbı dogurmak yerine, yunan heykeli gıbı heybetli dogursaymıs gılgamıs a bak.
Vicdansız bir adam kocan ve fıtrat degısmez.
Ne yasarsanız yasayın, ilk kendını dusunecek.

bencede öyle olacak. Bencil bi insan olduğunu düşünüyorum. Ya bu olayda nerden patladı. Düğüne gittik. Ben giyindim süslendim. Herkes hayran hayran beni övdü. Çok severler sağolsunlar eşimin aileside akrabalarıda çok beğenirler. Eşimde çok övdü. Çok güzelsin. Harikasın bayılıyorum sana. İltifat üstüne iltifat yağdırdı. Bir gün sonra düğünden ailesinin yanına gitti.Geldiği akşamı benimle bu kilo muhabbetini konuştu. Acaba dedim içinden ailesimi bişey dedi. Yanında ufacık duruyorsun biraz kilo al vs. Eşim zayıfladı bu aralar biraz çünkü. Belki öyle demişlerdir diye geçirdim içimden. Onların kötü niyetle söylediklerini düşünmüyorum ama benimki böyle anlamıştır.

Benim esim de olsa ayri yatardi ama derdi ki "Hayatım daha sonuclarin gelmedi. eger virus varsa ikimiz de hasta olmayalim. Sen hastaysan ben iyi olayim ki sana bakayim. Bak ben çalışıyorum onlarca insanin hakkina girmis oluruz kendimi koruyayim " derdi. Boyle sessiz sessiz uzak kalmak bencilce bir korunma gibi geliyor. Cok üzgünüm ama bu duzelmez boyle gider. Hamile kalip doğursanız vücudunuzda kalan kilolarla ilgilenir. Baksam kendi göbekli bakimsiz ya da çelimsiz bir seydir. Ama sifir beden istiyordur. Valla bacı tavsiyesi gör bunu. Cocuk falan yapma. Bu adamla ömür geçmez. Ilerleyen zamanlarda cift terapistine gitmeyi teklif et. Kabul etmezse sorunlar büyüyecek. Hiç uzatmadan boşan. Bu dunyaya 1 kez geliyoruz. Boyle hırbolarla ömür geçirmeyin. Kiymet bilenlere denk gelsin insallah herkes.
Valla böyle bir durumda olsa eşim, adama sımsıkı sarılır kaburgalarını hafif çatlatır karantinaya da birlikte girelim derim o da bana aynısını yapsın isterim. Evlilik karantinaya bile birlikte girmektir onu bunu bilmem ben... :KK53::KK53::KK53:

Çift terapistine gidelim diye kendi teklif etti. Bu kilodan dolayı kavga ettiğimiz zaman. Ne diceksin doktora dedim. Sana dediklerimi dedi. Ve sana hak vereceğinimi düşünüyorsun dedim. Evet dedi.😒

şekilci. Tamamen. Bencil. Yabişey dicem ama saçmamı düşünüyorum. Aklıma geliyor. Sonra saçmala diyorum kendi kendime. Biz eşimle neredeyse aynı boydayız. Oda aynı kiloda ama erkekler klasik hep daha zayıf dururlar. Bende yanında iri duruyorum heralde.
Boyunuz kaç merak ettim

bencede öyle olacak. Bencil bi insan olduğunu düşünüyorum. Ya bu olayda nerden patladı. Düğüne gittik. Ben giyindim süslendim. Herkes hayran hayran beni övdü. Çok severler sağolsunlar eşimin aileside akrabalarıda çok beğenirler. Eşimde çok övdü. Çok güzelsin. Harikasın bayılıyorum sana. İltifat üstüne iltifat yağdırdı. Bir gün sonra düğünden ailesinin yanına gitti.Geldiği akşamı benimle bu kilo muhabbetini konuştu. Acaba dedim içinden ailesimi bişey dedi. Yanında ufacık duruyorsun biraz kilo al vs. Eşim zayıfladı bu aralar biraz çünkü. Belki öyle demişlerdir diye geçirdim içimden. Onların kötü niyetle söylediklerini düşünmüyorum ama benimki böyle anlamıştır.
Ya dıyebılırler. Takma akılla nereye kadar? Benım sevdıgım bırıne baskası kilo almıs dese ıyı veya kotu anlamda, o boyle de cok guzel veya yakısıklı derım. Gıdıp sen kilo aldın demem. Zaten balık etlıymıssın.

Hayır bu yanlarına yakıstırmama durumu da bayagı komik, sankı kendısı Chris Evan. Hayır sen kursun kalem gibi adamsın, haddını bil karını sev gururunu kırma. Kilo aldını soylemenın bin bir turlu yolu var, kilolu kadın sevmiyorum ben sende cızgıdesın demek nedir yani? Sevmiyorsan bak kapı orda.

Ilaclarını almamıs ya en basiti. Dusmanım hasta olsa, ilacını alırım. Bu pandemi de nefret ettıgım komsularıma cıkıp alısverıs yaptım ben ya cıkamadıkları ıcın kı nefret ederim. Bırak Allah askına. Vicdansız.

Çift terapistine gidelim diye kendi teklif etti. Bu kilodan dolayı kavga ettiğimiz zaman. Ne diceksin doktora dedim. Sana dediklerimi dedi. Ve sana hak vereceğinimi düşünüyorsun dedim. Evet dedi.😒
Ayrica kabul edin gidin bakalim. Terapist onu bi morartsın da keyiflenin siz de.

Şimdi beni beğenmiyor musun falan diye hiç sorma adama bu tarz cümleler sizin özgüven eksikliginizi o kendini bi şey sanan karşı tarafa geçiyor o kim ki sizi beğenmeme lüksüne sahip haa oldu ki sordunuz böyle lakayıt lakayıt cevap verdi çok net ve kesin bi şekilde asla kavga hır gür ederek değil kendinden emin dominant bi şekilde bak kapı orda eş olmayi becerebileceksek devam ederiz yoksa ben kimseyi bu yaştan sonra beni sevsin diye uğraşamam deyip net konuşacaksınız öyle kırıldım alındım bu tarz bencil heriflere işlemiyor birde asla ama asla egolarını okşamayın bunların kirildiniz belki şu an ama sakın belli etmeyin
Haklısın. Çoook haklısın.

170 boyum. Kilomda 68
Eşimde 173 falan onunda kilosu 68-69 falan
Senın gururunu kırmak yerine kıymetini bilsin, 173adam benim dikkatimi asla cekmez mesela. Kompleksini senden cıkarmasın, sıkıntısını tatlı tatlı dile getirsin. Bilmiyorsa da ogrensın.

Back