Benlerimden kurtulmak istiyorum bana yardım edin!!

paralı mı yaptılar o zaman...? pahalımı ya ben dewlette yaptırıırım die düşünüyordum para gitmesn die bide yüz çok korkuyorum eskiden alınmış benlerim çok iz war bimiyorum bunlarda böle olurmu die

kantoron slm. bende ben aldırcam yüzümde 1-2 tane var. senin deneyimlerine dayanarak poerasyon sonra atılan dikişler kaç gün sonra alındı senden? kantoron yağını dikişler alındıktan sonra yaranın üzerinemi sürdün. nasıl kullandığını anlatabilirisn. tüm yüze faydalımı ( acne izi , leke, gözenek) . tşkler

kantoronun sarısı ve kırmızısı var. sarı olanınmı yağı alınıp kullanılacak.

canım dıkışlem bır hafta sonra alındı ..ben ertesı gun surmeye basladım .bır hafta sonra da contraktubeks dıye bır krem var onu verdı ..baya yakıyor ve kasıntı yapıyr ama ben kantaron sumeye evam edıyorum bana cok faydası oldu su anda hafıf br pudrayla ızler hıc gorunmuyor ..ıcın rahat olsun ızler kalıcı olmuyor zaten derı kendını ancak 6 ayda toplayabılıyor

kantaron dikişin alındıktan ne kadar süre sonra izler senin bahsettiğin kadar yakından fark edilir, pudra belirsiz hale geliyor?mesela 15 günde olurmu? birde sen sarı kantaron yağımı kullandın? dikişin alındıktan hemen sonra başladınmı yağı kullanmaya. yağla contratubexi aynı andamı kullanmaya başladın.

o kantaron yağını doktor tavsiyesiylemi sürmeye başladın sen ? ikii ilaççç zararlı olmuyorr o zmnnn... ya dewlet hastanesine gittiğin zaman sana sıramı verir almak için yaa... nekadar weririkii mesela haziranda gitsem...:1no2:

blind canım benım benler buyuk degıldı ama yakın oldukları ıcın ınce bı hat olusturdular alınınca işte ben dıkışler alındıktan sonra kantaron surmeye basladım ;zaten bır hafta sonra da o ilcı verdı doktorum .ama ılac cok yaktıgı ve kasıntı yaptıgı için işteyken kullanmıyorum onun yerıne kantaron kllanıyorum ..gece yatarken ve haftasonları da ilacı kullanıyorum .ben aldıralı bır ay olmadı sanırım ;su an ızlerım pudrayla bellı degıl pudrasızda hafıf kızarık sıvılcpatlamış gıbı ..

merve ..sakıncası yok cunku kantaron cok dogal bır yagdır ..yanı sehırden sehıre farklıdır orada belkı sımdı gıtsen eylule bıle sıra verebılırler gıdıp konus bence

kantaron tşk ederim. eğerki iyileşmeyi hızlandırıyorsa bende alırım. kantaron yağı diye alıcam aktardan değilmi? sarısı kırmızı varya onlarında sen hangısını kullanıyorsun.senın doktorun izlerın geçmesi için (tamamen silikleşmesi) için ne kadar süre verdi. lokal anesteziyle oldun değilmi?

evet lokal anestezı toplamda yarım saat surmemıştir .doktoruma ozellıkle sordum ızler ıcın lazer yontemı olur mu dıye ..oyle bır seye gerek yok cunku ızler gececek dedı ;bır ayda bıle farkedersın bır sene tamamen gecer dedı ..durum da onu gosterıyor ..ben aktardan kantaron otu aldım ve zeytınyagında beklettım bır ay o kırmızı bır renk oldu ..sanırım yag olarak da kırmızı olanı ..alırken sor ıstersen yaralar ıcın hangısı dıye

Slm kizlar ben de benlerimi aldirmak istiyorum,ama kanser riski olup olmadigini da çok merak ediyorum dogrusu ve bu yüzden de biraz korkuyor gibiyim! Bu konuda bilginiz varsa ve bana yardimci olursaniz çok sevinirim! Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…