Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün özel hastanede lazer yöntemiyle beş tane ben aldırdım.iki tane yüzümden, bir tane boğaz kısımından iki tanede sırtımdan.benimkiler hafif çıkıntılıydı sırtımda olan kocamandı .şu anda kötü bir görüntü var bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.ben dikiş ile olan aldırmayı tercih etmedim lazer tercih ettim çünkü hem ağrısız acısız oluyor hem de daha az iz kalabiliyormuş.benden 1 ay önce kadar bir arkadaşım yüzünden lazerle dört tane aldırdı yüzünde neredeyse hiç iz kalmadı bende ondan esinlenerek lazer yöntemini seçtim.
hımm çok zor yaaa uğraşmak cnm.. anlıyorum bende senii.. kaç senidir bende o dertle uğraşıyorum... barış beylede görüş beni haberdar ett bir birimize bilgi verelimm hng doktora gittinn felan die bende kesin yazın aldırmak isityorum çunku insanların yuzume bakmasından çok skkıldım artık... bu arada senn gitiğin özel herelde 2tanesine 150 dediğine göre çapa ya felan sordun mu ..?fisfisfis
geçtiğimiz 15 tatilde bende burnumun üstndeki ve yanındaki beni aldırdım . Eskişehirde Kemal Bey'in ismini çok duymuştum plastik cerrahide çok iyi kesme çıkarma yöntemiyle 30 dkda oldu hemen. iz konusuna gelirsek 2 aya yakın oluyor fakat ince bir iz var ilk başlarda kırmızydı hatta baya korkutcuydu fakat kremlerle azalmaya başladı ve gün geçtikçe azılıyor ve herkes farkediyor izn geçtiğini şu anda iyiki yaptırmışım diyorum fakat sabırlı olmak lazım kenlikle
arkadaşlar benlerini aldırığ aradn 2-3 ay geçen var mı warsa fotolarını koysalarda bizde iraz fikir sahibi olsak..? aldırcak olanlarada yrdım olur böylelikleyerimseniben
bende aldırcağım. ama hep erteliyorum. benimde yüzümde irili ufaklı ama rengi çok açık bu yüzden hep erteledim. ama salı günü 2 tanesiyle başlıyorum aldırmaya. bu arada kantaron yağının üstüne sürünce acaba alerji falan yaparmı bende aldım hazırladım da.sen sürüyorsun galiba bilgi verirmisin.
kantaron bir resmi koyarmıısn bizde bakıp fikir sahibi olalım eski ve yani halinii böylelikle bizlerede çok yardım etmiş olursunn