Benlerimden kurtulmak istiyorum bana yardım edin!!

dün özel hastanede lazer yöntemiyle beş tane ben aldırdım.iki tane yüzümden, bir tane boğaz kısımından iki tanede sırtımdan.benimkiler hafif çıkıntılıydı sırtımda olan kocamandı .şu anda kötü bir görüntü var bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.ben dikiş ile olan aldırmayı tercih etmedim lazer tercih ettim çünkü hem ağrısız acısız oluyor hem de daha az iz kalabiliyormuş.benden 1 ay önce kadar bir arkadaşım yüzünden lazerle dört tane aldırdı yüzünde neredeyse hiç iz kalmadı bende ondan esinlenerek lazer yöntemini seçtim.

canım özelde 5 ben için ne kadar ödedin..
ben de aldırmak istiyorum ama çok pahalı olmasından korkuyorumbilmiyorumkismile

denisim aldırıdn herelde sn artık hangi yontemle aldırdın nasıl oldu bide foto koysan super olur bende barış çakıra msj atmıştım abnada traşlama dedide ben o yonteme pek güvenmiyorum tamamaını almıyorlar sonuçtaaaa bende yazın aldırmayı duşuuyorum msj atarsan çok sewinirimvereliniortak

Yok canım aldırmadım daha,hala arayıştayım geçen bir doktorla görüştüm Herşeydden önce bana ilk sorduğu şey biryerinde iz varmı dedi bende yok demiştim ama çocukluktan kalan elimdeki kesik izini görmüş ve elindeki iz nasıl oldu dedi anlattım demekki kalır dedi ama dedi rengi güzel fazla belli olmaz dedi şüphede kaldım, fiyatını sordum 2 tanesini 150 ye alırız dedi.. Barış Çakır la hala görüşmedim onunla da görüşüp karar verceğim iz kalıp kalmaması kişiden kişiye değişirmiş malesef..Ben aslında yazın sıcağına kalmadan aldırmayı düşünüyordum ama bu düşünceyle yaza kalabilir çünkü aldırdıktan sonra güneşten sakınmamız lazım bir süre..

hımm çok zor yaaa uğraşmak cnm.. anlıyorum bende senii.. kaç senidir bende o dertle uğraşıyorum... barış beylede görüş beni haberdar ett bir birimize bilgi verelimm hng doktora gittinn felan die bende kesin yazın aldırmak isityorum çunku insanların yuzume bakmasından çok skkıldım artık... bu arada senn gitiğin özel herelde 2tanesine 150 dediğine göre çapa ya felan sordun mu ..?fisfisfis

geçtiğimiz 15 tatilde bende burnumun üstndeki ve yanındaki beni aldırdım . Eskişehirde Kemal Bey'in ismini çok duymuştum plastik cerrahide çok iyi kesme çıkarma yöntemiyle 30 dkda oldu hemen. iz konusuna gelirsek 2 aya yakın oluyor fakat ince bir iz var ilk başlarda kırmızydı hatta baya korkutcuydu fakat kremlerle azalmaya başladı ve gün geçtikçe azılıyor ve herkes farkediyor izn geçtiğini şu anda iyiki yaptırmışım diyorum fakat sabırlı olmak lazım kenlikle

hımm çok zor yaaa uğraşmak cnm.. anlıyorum bende senii.. kaç senidir bende o dertle uğraşıyorum... barış beylede görüş beni haberdar ett bir birimize bilgi verelimm hng doktora gittinn felan die bende kesin yazın aldırmak isityorum çunku insanların yuzume bakmasından çok skkıldım artık... bu arada senn gitiğin özel herelde 2tanesine 150 dediğine göre çapa ya felan sordun mu ..?fisfisfis

Aslında bu konuya cevap yazdım sanıyordum geçen ama demekki kazayla yanlış yere basmışım ben geldi sanmıştım.. Öncelikle kusura bakmayın geç yazıyorum biraz.. Barış bey le daha görüşmedim ama adresini aldım konuşmaya gidiceğim sonucu burda bildiririm :) Benim gidipte fiyat konusunda 150 diyen doktor özel bir hastane de bulunmuyor bir klinik doktoruydu öylesine bir girip sordum klinikte aldırmak gibi bir niyetim yok ,yüzümde olmasaydı gider oraya aldırırdım ama yüzümde iz kalmasının istemiyorum güvendiğim bir yerde aldırmaya niyetliyim tüm gelişmeleride burada paylaşacağım :)

geçtiğimiz 15 tatilde bende burnumun üstndeki ve yanındaki beni aldırdım . Eskişehirde Kemal Bey'in ismini çok duymuştum plastik cerrahide çok iyi kesme çıkarma yöntemiyle 30 dkda oldu hemen. iz konusuna gelirsek 2 aya yakın oluyor fakat ince bir iz var ilk başlarda kırmızydı hatta baya korkutcuydu fakat kremlerle azalmaya başladı ve gün geçtikçe azılıyor ve herkes farkediyor izn geçtiğini şu anda iyiki yaptırmışım diyorum fakat sabırlı olmak lazım kenlikle

Öncelikle bizi bu konuda yüreklendirdiğin için teşekkür ediyorum :) Çünkü iz korkusu yüzünden senelerdir bir cesaret edip doktora gidemedik :) Keşke gittiğin doktor İstanbul da olsaydı tavsiye ettiğin bu doktorla bizde görüşürdük..Peki herhangi bir yeinde küçüklükten kalama yara izi var mı benim gittiğim bir doktor geçmişten kalan bir yara izi şuan ki operasyondan sonra iz bırakacağını gösterir demişti ne kadar doğru merak ettim..:)

arkadaşlar benlerini aldırığ aradn 2-3 ay geçen var mı warsa fotolarını koysalarda bizde iraz fikir sahibi olsak..? aldırcak olanlarada yrdım olur böylelikleyerimseniben

merhaba
ben ıkı hafta once yuzumde cesıtlı yerrdekı benlerımı aldırdım.benımkıler 2 mm kadardılar bır tanesı kulagıma yakın olanı yarım cm kadardı
doktorun özel işyerınde aldırdım
taıdık oldugu için dort tanesını200tl verdım normalde 400 alacaktı .
cok memnun kaldım .igne olurken ılaç bıraz canımı yaktı fkat onun harıcınde ne kesıp alınırken ne de dıkıs atılırken acı hıssetmedm .o gun aksamında bıraz agrım oldu fakat antıbıyotık almadım onun yerıne bol bol sog suyu ıctım ve yaraların kapanmasında cok etkılı .
dıkışlerım alındı ben bıle bu kadarını beklemıyordum ..sıvılce sıklmış kızarmıs gıbı bır gorunumu vrdı ılk gun ..ama su anda kedı cızmıs gıbı .doktorum onlarıcın de bır krem yazacak ama ben her seyın dogalından yanayım o yuzden Allahın bır mucizesi kantaron yagını ve kudret narını kullanıyorum .
aldırmayı dusunen arkadaslar bence ertelemeyın cuku bır seyı ne kadar cok dusunursenız bence sonuc o kadar hüsran oluyor cunku beklentıler artıyor ..
herkese saglıklı bır yasam dılıyorum

bende aldırcağım. ama hep erteliyorum. benimde yüzümde irili ufaklı ama rengi çok açık bu yüzden hep erteledim. ama salı günü 2 tanesiyle başlıyorum aldırmaya. bu arada kantaron yağının üstüne sürünce acaba alerji falan yaparmı bende aldım hazırladım da.sen sürüyorsun galiba bilgi verirmisin.

kantaron bir resmi koyarmıısn bizde bakıp fikir sahibi olalım eski ve yani halinii böylelikle bizlerede çok yardım etmiş olursunn

bende aldırcağım. ama hep erteliyorum. benimde yüzümde irili ufaklı ama rengi çok açık bu yüzden hep erteledim. ama salı günü 2 tanesiyle başlıyorum aldırmaya. bu arada kantaron yağının üstüne sürünce acaba alerji falan yaparmı bende aldım hazırladım da.sen sürüyorsun galiba bilgi verirmisin.

canım oncelıkle gecmıs olsun sımdıden
ben dıkısler alındıktan bır gun sonra surmeye basadım yanı hemen o gun surme
cok sukur her gun daha guzel bır goruntu var hatta bugun denedım fondotenle hıc ız kalmadı :) ama zaten yaklasık 6 ayda derı kendını toparlars ;o yag da bu sureyı hızlandırıyor cıldı tazelıyor ustelık sadece ız olan yere degıl tum cılde surulmesı de harıka
rahat ol bır tanıdıgım kasıklarından amelıyat olmustu ve maalesef dıkışler patlamıstı doktor yenıden dıemeyecegını yaranın kapanmasını bekleyeceklerını soyledı ..o da kantoron kullandı dıkıer cok cabu surede kapandı hatta doktor bıle sasırmıstı ben de onun tavsıyesıyle aldım .

kantaron bir resmi koyarmıısn bizde bakıp fikir sahibi olalım eski ve yani halinii böylelikle bizlerede çok yardım etmiş olursunn

canım mesaj sayım az oldugu ıcın yukleme yapmıor ama soyle dıyebılırım kamerada arkadsımla gorusurken kamerayı yuzume soktugum halde :)) hanı nerde ızler demıstı ben mersınde alırdım ıstersen doktorun adresını ozelden verırım ama ısınde uzman her doktor aynı basarıyı saglayacaktır ;tabı benlerıbuyuklugu de onemlı benımkıler mınıktı ..senınkıler nasıl

benmkilerde en büyüğü 5 kuruş büyüklüğünde çok mu iz kalır yada yüz gerilirmi bilmyorum yazın gidicem doktora şu an okulum var.. istanbuldayım ben mersin uzak kalıyor biraz senn adına çok sewindm senn ki nekadardı ki..)?

cnm benımkıler 2mmden kucuktu sadece bır tanesı yarım cm kadardı oda kulagıma yakın olanı oun dıkışlerı bıraz uzunca ama zamanla azalacak dıyor doktor ..5 kurus tam gozumun onun egetıremedım cnm ya hıc 5 kurus gormedım :))) bır cm kadar mı

anladı cnm tam olarak nerede yuzunde .
bence aldır cunku emınım ızler benden daha ıyı gorunecektır en azından renksız:)
bır tanıdık abla aldırdı onunkı baya buyuktu sımdı ız pek bellı olmuyor kesınlıle benlerden daha guzel gorunuyor

sol yanağımın kenarında o tanıdığının yüzü gerildimii dikiyorsun yaa bende çok sitiyorum aldırmak bakalım şu okulum btsinde haziranda gidicem istanbullda ama ne kadar kalır izz hiç bir fikrim yok...:) istanbuldada aldıran beğenip adını paylaşan kimse yokk :d galiba bu sitede dewlette sityorum ben sen nerde aldırdın

cnm onun burnunun hemenkenarındaydı ve baya buyuktu su anda sadece ince bı ız var oda yakından ınceleyınce yanı oyle gerılme fılan yok..ben devlet hastanesınden randevu ıle ozel muayaneye gıttım plsatık cerraha ..çünkü hastane sırayı taa hazırana verdıler be d ebeklemek ıstemedım ustelık az gelıordu gunesten koruyamam dıye

X