Benlerimden kurtulmak istiyorum bana yardım edin!!

:) Benim de yüzümde ki ben kabarık. cm i ne kadar tahmin edemiyorum ama mercimek büyüklüğünde. Maddi durum nedeniyle 1 ay daha bekliyecez mecburen ama gelecek ay bende kurtulucam inşallah

benimde yüzümde benler var, şincik aynanın önüne geçtim ve saydım büyük küçük toplam 31 tane var ohaoldumsmile . önceler o kadar piskolojim bozuluyorduki anlatamam. biri yüzüme baktığı zaman sanki her seferinde benlerimi inceliyorlar gibiydiler. aldırmak istiyordum ama bütün herkes karşı çıktı. şirin oluyormuşum onlarla öyle diyorlar kafamçokkarıştı . ama ben yinede aldırmak istiyorum. yani hepsini değilde. beni rahatsız eden toplam 4 tane felan var, o kadar diğerleriyle barışığım seviyorum onları zemuszemus . sen yaptırdıktan sonra sonucu buraya yazarsan cok sevinirim. ağrısı felan oluyor mu hangi yöntemle yaptılar diye hihoyyyt

işe başladığımda ilk maaşımla bende aldırıcam hepsini

Ben lokal anestezi ile ayak üstü 5 dk. da ensemdeki kocaman benimi aldırmıştım. Hiç bir problem yaşamadım. Çıkabilir tekrar dediler ama seneleeeeeeerr geçti üzerinden çıkmadı.

merhaba ben de benlerimi aldırmak istiyorum. yüzümde 3 tane hoşlanmadığım benim var. devlet hastanesi veya özel hastane poliklinikler vs ne önerirsiniz? istanbulda yaşıyorum tanıdığınız doktor varsa yardımcı olursanız sevinirim. benlerimi aldımak için ilk nereye adım atmam gerektiğini bile bilemiyorum.. fiyatları ne kadar oluyor bilenler yazarsa sevinirim.

benimde yüzümde 3 tane benim vardı.Hamilelikten dolayı kulağımın arkasındaki büyüyerek mercimek kadar oldu.Canım bu duruma çok sıkıldı tabi doğal olarak.:1no2: Özel hastanede operasyon geçirmeyi düşündüm.Bayağı bir parayı gözden çıkarmam gerekiyordu. 2006 senesi 200 tl falan demişlerdi sanırım. Annem küçükyalı sağlık ocağındaki (polikilinik miydi yoksa) cerraha benini aldırmıştı.Bir nevi küçük hastane orası.Uzman doktorlar var.Bende gittim.Aldı bütün benlerimi acımadı hiç.Hemde çok kısa bir sürede...Daha sonra benleri bana verdi inceletebilirsin dedi.Kesildikten sonra bakılırmış benlere..Olayı büyütmeye hiç gerek yokmuş ...Bedavaya bütün benlerimi aldırmış oldum böylece:lepi::lepi::lepi:

Peki iz kaldı mı?

slm benimde burnumun kenarında ben vardı mercimek büyüklüğünde kabarıktı 5 ay oldu aldıralı şimdi düşünüyorumda niye daha önce aldırmamışım ben devlet hastanesinde aldırdım gitmeden internetten randevu aldım 10 dk da aldılar 3 tane de dikiş vardı ilk önceleri iz baya belliydi ama şimdi zamanla geçti burun kenarında olduğu için biraz kıvrımına denk geliyo benim gibi bu durumdan çok rahatsızsanız hemen aldırın derim

Peki iz kaldı mı?

denisim kulağımın arkasındaki mercimek kadardı.Şimdi orda beyaz yuvarlak var.
Alnımdaki küçük olan belli belirsiz bir iz var.Çok yakından bakarsan anlaşılıyor.
Çenemin yanındaki ise alnımdaki ile aynı büyüklükteydi ama o kabarık birazcık..

Yalnız hepsi cildimin renginde.Sadece kulağımın arkasındaki büyük bende hafif beyazlık var tenimden farklı olarak.Yaranın iyileşmiş hali aynı.Zaten o da gözükmüyor.

Annemin burnunun kenarındaydı.Onun ki hiç anlaşılmıyor.:teytey:

yaa ben benimi mecburiyetten aldırdım ve üzüldüm ya sanki bi parçam gittii yerinde duruyodu öle bana zararsız devlet hastanelerinde ücret almıyo olabilrler büyük ihtimalle ama benim acil müdahale olduğu için özele gittim hem etimi kopardılar hep paramı aldılar pislerr aldırmayı düşünen akadaşlarada söylüyorum mutlaka tahlile yollayın çünkü benlerin üzerinde kanser hücreleri bulunuyor unutmayın

Zerrinciğim çok teşekkür ederim cevabın için. Peki aldırdıktan sonraki süreci de yazar mısın. dikiş atılıyor mu pansuman yapmak gerekiyor mu kaç haftada iyileşiyor?

Zerrinciğim çok teşekkür ederim cevabın için. Peki aldırdıktan sonraki süreci de yazar mısın. dikiş atılıyor mu pansuman yapmak gerekiyor mu kaç haftada iyileşiyor?

nutellisa cerraha gittiğim için keserek çıkardı tabi.Kesmeden önce uyuşturuyor sadece kırt kırt diye ses geliyor hiç acımıyor.Sonra hepsine dikiş attı.En küçüğüne bile.Birkaç gün sonra dikiş aldırmaya gidiyorsun yeniden...(dikişli olarak bi kaç gün duruyosun yani o zamanı evde geçirirsen iyi oluyor.Benim üç tane olduğundan kazazede gibi olmuştum!!!:1ninca: )iyileşmesi bir haftayı buluyordu galiba.:uhm:

arkadaşalr benleri aldırmada fiyat konuusnda bi bilginiz var mı?

geçen sene için leke benlerimi göstermiştim doktora.. her biri için 150 demişti. ama boyutuna göre değişir canım..muayene olup bilgi almanda fayda var

belki biraz geç oldu ama geçen sene bende yüzümdeki benlerimi aldırdım. devlet hastanesinde alıyolar. plastik cerrahi bölümünde lokal anestezi yapıyolar. 150 lira verme bence devlet hastanesine git 35 lirayla falan kurtulursun onlarıda eczaneye ödüyosun zaten. bende bundan bir kaç yıl önce sorduğumda özel doktora her biri için 150 istemişti. iz olarak benin büyüklüğüne göre değişiyor. bazen bir, büyüklüğüne göre üç dikişe kadar atabiliyorlar. ama rahatsız edecek derecede iz kalmıyor. sonuçlarımda temiz çıktı çok şükür. sadece estetik olarak değil zaten iyi huylumu kötü huylumu diye bakılması gerekiyor. karar senin :)))

arkadaslar bende de koyulasmıs guneş lekesi oldugunu dusundugum benler var(yani hepsi sonradan türedi:bbo: ) Ama cıkıntılı değiller. bunları sizin soylediğiniz cerrahi yontemleriyle mi aldırmalı yoksa buz terapisi veya lazer gibi yontemleri mi dusunmeliyim??
bilgisi olan arkadaslar yardım ederse cok sevirim, sevgiyle kalın

devlet hastanesine gittim.. doktor biz yapmıyorum plastik cerrahlar ilgilenir dedi..başından savdı resmen.. bunu diyen ,bir dermatoloji uzmanı..devlet hastanesinde çok önemsemiyolar.ben de ,öyle şakaya gelecek bi leke değil. kanser e kadar gidiyo Allah korusun.. özele gittim bende.. o doktora ben aldırmış bi kaç tanıdık.. ondan güvenilir geldi.. ama çalışmadığım için aldıramadım hala.bir değil,çok fazla var bende... boshayallersmile

dikiş mi? izi kalmıyormu onun?? diyelimki ben kişinin yüzünde yine dikiş mi atıyorlar?

Hepinize teşekkürler içimi rahatlattınız şubat ayında ben de gidip aldıracağım galiba çoğunuz kesme çıkarma yöntemiyle aldırmış ben kesme yöntemi iz bırakır diye düşündüğümden gitmek istemiyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…