merhaba ben de benlerimi aldırmak istiyorum. yüzümde 3 tane hoşlanmadığım benim var. devlet hastanesi veya özel hastane poliklinikler vs ne önerirsiniz? istanbulda yaşıyorum tanıdığınız doktor varsa yardımcı olursanız sevinirim. benlerimi aldımak için ilk nereye adım atmam gerektiğini bile bilemiyorum.. fiyatları ne kadar oluyor bilenler yazarsa sevinirim.
benimde yüzümde 3 tane benim vardı.Hamilelikten dolayı kulağımın arkasındaki büyüyerek mercimek kadar oldu.Canım bu duruma çok sıkıldı tabi doğal olarak.:1no2: Özel hastanede operasyon geçirmeyi düşündüm.Bayağı bir parayı gözden çıkarmam gerekiyordu. 2006 senesi 200 tl falan demişlerdi sanırım. Annem küçükyalı sağlık ocağındaki (polikilinik miydi yoksa) cerraha benini aldırmıştı.Bir nevi küçük hastane orası.Uzman doktorlar var.Bende gittim.Aldı bütün benlerimi acımadı hiç.Hemde çok kısa bir sürede...Daha sonra benleri bana verdi inceletebilirsin dedi.Kesildikten sonra bakılırmış benlere..Olayı büyütmeye hiç gerek yokmuş ...Bedavaya bütün benlerimi aldırmış oldum böylece:lepi::lepi::lepi:
Peki iz kaldı mı?
Zerrinciğim çok teşekkür ederim cevabın için. Peki aldırdıktan sonraki süreci de yazar mısın. dikiş atılıyor mu pansuman yapmak gerekiyor mu kaç haftada iyileşiyor?benimde yüzümde 3 tane benim vardı.Hamilelikten dolayı kulağımın arkasındaki büyüyerek mercimek kadar oldu.Canım bu duruma çok sıkıldı tabi doğal olarak.:1no2: Özel hastanede operasyon geçirmeyi düşündüm.Bayağı bir parayı gözden çıkarmam gerekiyordu. 2006 senesi 200 tl falan demişlerdi sanırım. Annem küçükyalı sağlık ocağındaki (polikilinik miydi yoksa) cerraha benini aldırmıştı.Bir nevi küçük hastane orası.Uzman doktorlar var.Bende gittim.Aldı bütün benlerimi acımadı hiç.Hemde çok kısa bir sürede...Daha sonra benleri bana verdi inceletebilirsin dedi.Kesildikten sonra bakılırmış benlere..Olayı büyütmeye hiç gerek yokmuş ...Bedavaya bütün benlerimi aldırmış oldum böylece:lepi::lepi::lepi:
Zerrinciğim çok teşekkür ederim cevabın için. Peki aldırdıktan sonraki süreci de yazar mısın. dikiş atılıyor mu pansuman yapmak gerekiyor mu kaç haftada iyileşiyor?
arkadaşalr benleri aldırmada fiyat konuusnda bi bilginiz var mı?
belki biraz geç oldu ama geçen sene bende yüzümdeki benlerimi aldırdım. devlet hastanesinde alıyolar. plastik cerrahi bölümünde lokal anestezi yapıyolar. 150 lira verme bence devlet hastanesine git 35 lirayla falan kurtulursun onlarıda eczaneye ödüyosun zaten. bende bundan bir kaç yıl önce sorduğumda özel doktora her biri için 150 istemişti. iz olarak benin büyüklüğüne göre değişiyor. bazen bir, büyüklüğüne göre üç dikişe kadar atabiliyorlar. ama rahatsız edecek derecede iz kalmıyor. sonuçlarımda temiz çıktı çok şükür. sadece estetik olarak değil zaten iyi huylumu kötü huylumu diye bakılması gerekiyor. karar senin :)))
nutellisa cerraha gittiğim için keserek çıkardı tabi.Kesmeden önce uyuşturuyor sadece kırt kırt diye ses geliyor hiç acımıyor.Sonra hepsine dikiş attı.En küçüğüne bile.Birkaç gün sonra dikiş aldırmaya gidiyorsun yeniden...(dikişli olarak bi kaç gün duruyosun yani o zamanı evde geçirirsen iyi oluyor.Benim üç tane olduğundan kazazede gibi olmuştum!!!:1ninca: )iyileşmesi bir haftayı buluyordu galiba.:uhm: