Benlerimden kurtulmak istiyorum bana yardım edin!!

denisim

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
289
0
Selam arkadaşlar benim küçüklükten beri burnumun kenarında 2 tane mercimek büyüklüğünde çıkık bir ben vardı nişanlımla anlaştık ve onları aldırmaya karar verdik bu aldırma işlemini de kışa sakladıkki aldırdıktan sonra güneşe çıkmamak gerekiyormuş.

---Sizce aldırma işlemini plastik cerrahta mı, yoksa dermatolog ta mı yaptırmalıyım?

---Güvendiğiniz daha önce gittiğiniz doktor ve hastane ismi verebiirseniz sevinirim hepsini tek tek geziceğim çünkü yüzümde kesinlikle iz kalmasını istemiyorum en güvendiğim doktoru seçiceğim tabi sizin söylemlerinizde beni bir o kadar doğru doktoru seçmekte etkiliyecek..

---Herhangi bir sağlık güvencem yok sizce fiyat ne kadar tutar ama kesin kararlıyım aldırmakta fiyat beni etkilemiyecektir hazırlıklı gitmek açısından soruyorum bu soruyu..

---Sizce benlerimi hangi yöntemle aldırmalıyım azotla dondurma yöntemiyle mi,keserek çıkarma yöntemiyle mi,lazer yöntemiyle mi?

Lütfen arkadaşlar iz kalmıycak yöntemi söylerseniz çok memnun kalırım bu benler inanın psikolojimi bozuyor ve artık kurtulmak istiyorum yıllardır araştırma yapıyorum ama kime güveneceğime karar veremedim çünkü korkum yüzümü mafederler düşüncesi estetik faciası olmaktan çok korkuyorum.. Lütfen ne olr yardım edin.. Bu başlık altında toplanan tüm mesajları dikkate alıcağım geç olmadan cevaplarınızı verirseniz çok sevinirim:sm_cool: en fazla 1 ay sonra burdaki mesajlar üzerinden yola çıkıcağım..

ben daha önce aldırdım kesip çıkardılar genel cerrahtı alan doktor ama farklı illerde olduğumuz için doktor konusunda yardımcı olamam iz kalmadı.. ara sıra kanıyordu o yüzden aldırdım yine var yüzümde ama aldırmayı düşünmüyorum..

..........................................................................

Son düzenleme:
Yelizcim inan farklı illerde olmamız önemli değil beni bu konuda cesaretlendirdiğin ve verdiğin bilgiler için çok teşşekkür ederim kaşlarının arasında hiç bir iz göremedim alan doktor işinin ehliymiş inşallah bende öyle bir doktora rastlarım aslında keserek aldırmaktan korkuyordum mutlaka bir iz kalıcağı şüphesindeydim sen bu şüphemi yok ettin..Tekrar teşekkür ediyorum..

cok rahatsiz etmiyorsa aldirmayin derim ben bir arkadasim aldirdi malesef iz kaldi benli hali daha hostu

cok rahatsiz etmiyorsa aldirmayin derim ben bir arkadasim aldirdi malesef iz kaldi benli hali daha hostu

Görüntü olarak beni yıllardır rahatsız ediyor tüm sosyal aktivitelerden elimi ayağımı çektim. Milletin sanki yüzünde bir kusur varmış gibi orama bakması inan rahatsız ediyor beni ama anlattığın hadisenin de olmasını istemem tabi buyüzden uzun süredir araştırıyorum ve doğru doktoru bulmaya çalışıorum ve burda ki arkadaşlara danışmamda buyüzden..ınşallah aldırdıkan sonra öyle bir sonuç bırakmaz bende..Teşekkürler cevabın için :))

Düşünüyorumda ünlüler bir çok estetik operasyon geçiriyor yüzünden neden onlarda kalmıyorda basit bir ben aldırmada iz kalıcağı söyleniyor anlayamıyorumfisfisfis​

canım iz kalanlar oluyor olmuyor desek yalan olur ama iyi bakılırsa kalmaz..mesela benim sezeryan dikişim olduğu gibi duruyor çoğu arkadaşımın iz falan yok..dikkat edeceksin pansumanına falan iyileşene kadar mimiklerinde aşırıya kaçmayacaksın ..gülerken, yemek yerken minik hareketler yapacaksın..

canim madem okadar rahatsiz oluyorsun aldir ama arastir istersen iyi bir doktorda yaptir en iyisi seni mutsuz ediyorsa aldirmalisin zaten ben sadece belirtmek istedim o arkadasimin benleri cok büyük degildi gereksiz di aldirmasi belkide bu sebebten yani kücük oldugundan iz kalmis olabilir belkide daha zordur kücük benleri almak ondan dedim ben

Tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ederima.s. hepsini büyük bir titizlikle uygulayacağım ama galiba birazda doktorda bitiyor iş inşallah en iyi doktoru bulurum:Saruboceq: Acaba diyorum ünlülerin estetik doktorlarını bulabilirmiyim? Doktora da gittiğimde 2 sözüne tav olmuycam önce daha önce ki ameliyat resimlerini tek tek gözden geçireceğim iz kalmamada kendine güveniyorsa ben ancak o zaman aldırırım..Benim de eltim apandis ameliyatından sonra sözde estetik dikiş oldu hiç bir iz kalmıyacaktı ama 2 sene olcak olduğu gibi duruyor birde benim düğünüm bu yaz olucak inşallah böyle bir sorunla karşılaşmam..

Sana da çook teşekkür ederim aslında benimde benim o kadar büyük değil mercimek büyüklüğünde belki biraz daha küçük hatta yakıştıklarını söyleyen bile var ama ben nedense küçüklükten beri sorun yaptım bunları iş hayatından men ettim,yeni insanlarla tanıştığımda gözlerine bakmam başka şeylerle ilgilenirken konuşurum.. Hep pasif biri olmamı sağladı anlıyacağın sanki milletin gözünde çekingen biriymişim gibi izlenim verdim ama şimdi korkularım tekrar depreşti "ya yüzümde iz kalırsa" onun çaresi de yok zannedersem naparım ben acaba neyse bir cesaret edip en azından bu başlık altında söylenen doktorlarla bir bir görüşmeye gidiceğim..Tekrar teşekkür ederim a.s.

Tekrar merhaba arkadaşlar daha önceki konuları gözden geçirirken bir arkadaşın Op. Dr. Barış Çakır
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı'nı tavsiye ettiğini görünce bende dün mail attım Barış Bey e ve şimdi mailleri kontrol ettiğimde cvp gelmiş msj da bu resimi ve bu yazıyı göndermiş;
Daha önceki bir hastasının fotoğrafı ;

Shave eksizyon yapıyorum. Dikiş atmıyorum, benleri tabanda derin derinin bir parçası kalınca daha güzel iyileşiyor. erken dönem shave eksizyon. Bu pembelik zamanla geçecektir. sevgiler

Son düzenleme:
denisim ben 5 gün önce geçirdim o operasyonu sırtımda mercimekten biraz daha büyüklükteki bi ben vardı 25 senedir yaşıyodum onunla nişanlıma bi sırtımı kaşı dedim zedelendi kanamaya başladı yarısıda derimden sıyrıldı kontrole gittim dermatalog değil cerrah baktı direk alınmasını söyledi ve keserek aldı hatta biraz daha derinden kesiyolarki kökü veya ordan tekrardan üreyecek hücre olmasın diye şuan hala dikişlerim duruyo 3 gün sonra aldırıcam iz konusunda bende tereddütlüydüm ama bi çizgi halinde olur dedi doktor zaman geçtikçe oda geçer dedi bence en sağlıklısı keserek almak ben lazere falan karşıyım biliosunki benlerde kanser hücreleri bulunmakta kanayan doku değiştirip dış etkenlerden zarar görülen benlerin alınması gerekiyo zaten bu lazerle olursa üstten deriyi yakıyolar sadece bakalım cuma günü dikişlerim alınsın sana son durumunu yazarım

bide fiyat sormuşsun ben özel hastanede yaptırdım sigortam bi kısmını karşıladı çıkan parçayıda tahlile yolladım tahlil 40.00tl operasyon 100.00 tl 12 tlde dosya açma ücreti aldılar ama bu bir ben için geçerli daha çok sayıda olursa bilemiyorum baktırıp fiyat alman lazım

Bilgen çok ama çok teşekkür ederim keserek alma hakkında pek bir bilgi bilmiyordum bu yüzden korkuyordum keserek alma yönteminden sanki bıçak sürülen bir deride illa ki iz kalıcak kanısındaydım.Sen bu korkumu ortadan kaldırdın..a.s. Hangi hastane de ve hangi doktora yaptırdığınıda söylersen doktoru biraz araştırcam!! Merakla senin neticeni bekliyorum inşallah iz kalmaz:Saruboceq: Benim benim de çok kaşınıyor ve yavaş yavaş büyüyor.. Benim sosyal güvencem olmadığı için benim ki biraz daha tuzlu olucak buna eminim ama en azından hayallerime ulaşacağım yüzümde iz kalmazsa..Memorial Hastanesi plastik ve estetik cerrahi uzmanı Barış Çakır ı da düşünüyorum Shave eksizyon yöntemiyle alıyormuş benleri ve dikmiyormuş bana, eğer abktıysan bir hastasının resminide yollamış çok az bir pembelik kalıyormuş oda zamanla gidiyormuş..Senin ki de bu yöntemlemi alındı?

hayır benimki normal cerrahi operasyon oldu benimde korkum iz kalması ama bakalım işte 2 gün sonra alınacak dikişlerim o zaman son durumunu tekrardan yazarım sana sırtımda görünmeyen bi yerde olduğu için çok korkum yok ama senin yüz olduğundan dolayı iyice araştırman lazım ben hiç araştırmadan bi anda mecburi bi müdahale oldu benimki

resme bakmıştım ama sadece üstten ben alınmış benim öyle değil oyuldu resmen sırtım dipten alındı yani onların bi özü oluyomuş çünkü operasyonu b.paşa tıp merkezinde yaptırdım ama doktorun ismini hatırlamıyorum bile o gün öle bi korku telaş olunca ismine bakmak aklıma bile gelmedi ama şimdi raporumu buldum yazıyım ismini:) op.dr.REMZ ALıOĞLU genel cerrah uzmanı inş azda olsa kafandaki soruların bazıları cevap bulmuştur ama sen büttün yöntemleri araştır nede olsa yüz

Teşekkürler doktoru araştıracğım ve sonucunu merakla bekliyorum.. Dün bir doktora daha mail attım Adı Kutlu'y du soyadını hatırlayamadım :) ve shave eksizyon yönteminden bahsettim ne kadar tavsiye edersiniz dedim. Shhave eksizyon traşlama yöntemiymiş yüzeysel benler için idealmiş ama daha köklü benler için pek de tavsiye etmiyor.. Shave eksizyon yöntemi yapıldıktan sonra içerde benin bir parçası kalırsa sonuç kötü olabilirmiş.. Kafam karıştıfisfisfis ama araştırıcağım bakalım..

slmm canımm pardon araya haftasonu girdi ve yazamadımm gelelim artık benim olmayan benime:) dikişlerim cuma günü alındı yine 2 gün yıkanamadım ama aynaya baktımmı çıkardıkları parça karşısında gördüğüm iz yok gibi gerçi hala hafif bi sızı oluyo arada ama bi çizgi gibi duruyo oda zamanla daha bi düzelir sanırım derinin kendisini yenilemesiyle ben memnunum çok şükür pataloji sonuçlarımda temiz çıktı korktuğum hiçbişi gelmedi başıma darısı sana diyorum ama bence en iyisi kökünden alınması bahsettiğin yöntem deriyi traşlama bana çokta sağlıklı gibi gelmedi heleki birazdaha kabarık benlerde hiçte mantıklı değil

ÇOOOK teşekkür ederim.Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :)
Aslın da şimdiye kadar doktor Barış Çakır ı düşünüyordum şimdi senin yazını okuyunca ümitlendim senin memnun olman beni etkiledi.. O iz de acaba zamanla geçiyormuymuş öğrenebildin mi peki doktorundan.. ız çok farkediliyor mu çok merak etim doğrusu normalde makyaj yapmam ama pudrayla o iz kapatılır mı çünkü bu sene düğünüm olucak nasipse.. Barış Çakır meşhur bir doktor kendini riske atmaz aslında galiba yüzümde ki benleri yüzeysel sandı ki traşlama yöntenini önerdi.. Doktoruna önce mail yoluyla ulaşacağım bana daha önce yaptığı operasyonların resmini göndermesini istiyeceğim sonuç tam istediğim gibi olursa bende orda aldıracağım..,:)

çok sağoll güzel dileklerin için şuanlık hiçbi sorun yok sırtımda baktığımdada öyle gözümü rahatsız edici bi görüntü yok zaten zamanla iz kaybolucakmış makyajla çok rahat kapatırsın doktor sana mail yoluyla yardımcı olabilirmi bilemiyorum estetik uzmanı değil cerrah o yüzden ben operasyonu yaparken resim çekmişmidir bilemiycem bide benim büyüklüğü ne kadar benimki 1.5 cm çapındaydı ve kabarıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…