cok rahatsiz etmiyorsa aldirmayin derim ben bir arkadasim aldirdi malesef iz kaldi benli hali daha hostu
canim madem okadar rahatsiz oluyorsun aldir ama arastir istersen iyi bir doktorda yaptir en iyisi seni mutsuz ediyorsa aldirmalisin zaten ben sadece belirtmek istedim o arkadasimin benleri cok büyük degildi gereksiz di aldirmasi belkide bu sebebten yani kücük oldugundan iz kalmis olabilir belkide daha zordur kücük benleri almak ondan dedim benGörüntü olarak beni yıllardır rahatsız ediyor tüm sosyal aktivitelerden elimi ayağımı çektim. Milletin sanki yüzünde bir kusur varmış gibi orama bakması inan rahatsız ediyor beni ama anlattığın hadisenin de olmasını istemem tabi buyüzden uzun süredir araştırıyorum ve doğru doktoru bulmaya çalışıorum ve burda ki arkadaşlara danışmamda buyüzden..İnşallah aldırdıkan sonra öyle bir sonuç bırakmaz bende..Teşekkürler cevabın için :))
Düşünüyorumda ünlüler bir çok estetik operasyon geçiriyor yüzünden neden onlarda kalmıyorda basit bir ben aldırmada iz kalıcağı söyleniyor anlayamıyorumfisfisfis
canım iz kalanlar oluyor olmuyor desek yalan olur ama iyi bakılırsa kalmaz..mesela benim sezeryan dikişim olduğu gibi duruyor çoğu arkadaşımın iz falan yok..dikkat edeceksin pansumanına falan iyileşene kadar mimiklerinde aşırıya kaçmayacaksın ..gülerken, yemek yerken minik hareketler yapacaksın..
canim madem okadar rahatsiz oluyorsun aldir ama arastir istersen iyi bir doktorda yaptir en iyisi seni mutsuz ediyorsa aldirmalisin zaten ben sadece belirtmek istedim o arkadasimin benleri cok büyük degildi gereksiz di aldirmasi belkide bu sebebten yani kücük oldugundan iz kalmis olabilir belkide daha zordur kücük benleri almak ondan dedim ben
denisim ben 5 gün önce geçirdim o operasyonu sırtımda mercimekten biraz daha büyüklükteki bi ben vardı 25 senedir yaşıyodum onunla nişanlıma bi sırtımı kaşı dedim zedelendi kanamaya başladı yarısıda derimden sıyrıldı kontrole gittim dermatalog değil cerrah baktı direk alınmasını söyledi ve keserek aldı hatta biraz daha derinden kesiyolarki kökü veya ordan tekrardan üreyecek hücre olmasın diye şuan hala dikişlerim duruyo 3 gün sonra aldırıcam iz konusunda bende tereddütlüydüm ama bi çizgi halinde olur dedi doktor zaman geçtikçe oda geçer dedi bence en sağlıklısı keserek almak ben lazere falan karşıyım biliosunki benlerde kanser hücreleri bulunmakta kanayan doku değiştirip dış etkenlerden zarar görülen benlerin alınması gerekiyo zaten bu lazerle olursa üstten deriyi yakıyolar sadece bakalım cuma günü dikişlerim alınsın sana son durumunu yazarım
bide fiyat sormuşsun ben özel hastanede yaptırdım sigortam bi kısmını karşıladı çıkan parçayıda tahlile yolladım tahlil 40.00tl operasyon 100.00 tl 12 tlde dosya açma ücreti aldılar ama bu bir ben için geçerli daha çok sayıda olursa bilemiyorum baktırıp fiyat alman lazım