Benimle vakit geçirmiyor

O zaman bu cocuk senin cok modern,akilli,guzel,alimli olmandan sikilmis olabilir yada senden daha modern bur kiz arayisi olabilir
Aklima baska sebep gelmiyor acikcasi
Zor bir durum

Buraya güzelim yada çirkinim yazanların fotolarını görmeyi çook istiyorum yaa. Buda bana dert oldu

Tabi güzellik relatif bir kavram, biri için güzel olan diğeri için çirkin olabilir. Güzelim demek belki iddialı olabilir o yüzden ben kendimi bakımlı bir genç bayan olarak nitelendiriyorum.

İşaretlediğim yerde yazanlar her ne kadar böyle kendi başlarına "doğru" olsalar da, önceki mesajında saydığın özelliklerin olmayışının bu işaretlediğim yerdeki durumu sağlayıp sağlamadığını tartışmak gerekir. Göreceli kavramlardan bahsettiğinin farkındasındır.
Zaten o yüzden o kısma başkaları da tepki verdi.
Ama raadol, neticede, Özkan Uğur'un da dediği gibi, olduramayabilirsin tüm bu özelliklerine rağmen.

bence başka aşk peşinde olabilir
10 gün az geldi
bir erkeğin hiç değilse içsel dürtüleri vardır
gerçi bilemedim evli değilim cinsel hayatım yok çok anlamam bu işlerden

Belki de sen ona fazla gelmissindir seni tasiyamayacagini dusunmustur. Belki de tensel anlamda senden skilmistir. Cunku kendini anlattigin sekilde guzel zeki ve bakimliysan bu iki secenek disinda baska birsey kalmiyor.

Ben de evlenmeden cinsellik yasanmasina karsi degilim acikcasi bu kimseyi de ilgilendirmez. Ama siz biraz erken yasamissiniz ve siz artik bence sevgilinizi heyecanlandiramiyorsunuz. Cunku sizde gorecegini gormus kesfedecegini etmis... Yani acikcasi bence sizden skilmis...

Zaten bu tipler hep boyle oluyor ben modern dusunurum abi yeaaa ben global bir insanim abi yeaa der sizinle 4 5 kere sevistikten sonra sizden skilir cunku Tipik turk erkegine donusur birden ve bakis acisina gore siz namussuz kiz olmussunuzdur.

Bence gercek anlamda sizin kafanizda biri degilmis oyle olsaydi sizden cinsellik yuzunden skilmaz uzaklasmazdi ki bence bu iliskinin problemi bu. Erkek arkadasiniz olmak istedigi gibi modern gorunmek istemis ama olamamis surdurememis bunu. bence...

yaaa kusura bakma arkadaşım da erkekler modern akılı zeki güzel kız aramıyor
erkekler azıcık oynaşacak ama çok abartmayacak, neşeli, kendisini her daim mutlu edebilecek sevimli (güzel değil de güzelce ) kızları daha çok beğeniyor valla bu gözler 25 yılda bunu gördü

sen cinsel ilişkiyi sadece hayvani bir içgüdü olarak görebilirsin.
ben öyle görmüyorum ve yorumumu da kendi görüşüme göre yapabilirim

bence cinsel ilişki bir çift arasında yaşanabilecek en özel şeylerden biridir
bence cinsel ilişki aşktan geçer

eğer doğal bir dürtü diye herkesle ve her ilişkide yaşanırsa özel olmaktan çıkar, sıradan, değersiz birşey olur
sana yazdığım yorumda "sevgi" ile ilgili kısma tek kelime değinmemişken
cinsellikle ilgili yorumuma takılmışsın tebrikler

aynen adama keşfedeceği bir şey kalmamış bence de..
bir gizem kalmadığı için merakını da çekmiyorsunuz artık...

Merak etmeyin, ben ağzını açtığında konuşabilen, dünyaya karşı kendi düşünceleri olan ve bunları söylemekten korkmayan biriyim. Kafanızda beni nasıl canlandırdınız bilmiyorum.

Beni acımasızca yargıladınız ama ben bilinçli bir genç kızım. Herkes kendini çok bir otorite görüyor ama burda Türkiye Merkez Bankası en son politika faizini neden indirdi desem buna kaç kişi cevap verebilir? İstanbul Devlet Senfoni orkestrasının kadrosunun küçültülmesi hakkında burda kaç kişi benle entellektüel bir sohbete girebilir?

Baskasi olabilirmi hayatinda suphelerin varmi

bu konuda çok muhafazakarız aslında ama cinsel dürtülerime engel olamıyorumlu konuların değişik bi versiyonu.biz moderniizz çünkü evlenmeden birliktelik yaşıyorruuzz..

kuzum eğer boş ev bulamıyorsanız modern zihniniz size birlikte ev tutun fikrini vermiyor mu?

ahahaha bir erkeğin sevgilisiyle bunları konuşmak istemeyeceğine emin olabilirsin

ahaha cok tatlısın yaa valla :)) kız haklı hanımlar

Kabartma tozu pastayı nasıl kabartır?

Şu anda ikimizin de ev tutmak için maddi durumu yeterli değil. O abisi ile yaşıyor, ben ailemle. Ailem erkek arkadaşımla beraber olduğumu biliyorlar, her ne kadar onlar evde değilken onu eve çağırsam da onlar evdeyken çağırmak istemiyorum. Eğer ben ondan ayrılmazsam, sevgilimi yazın yazlığa davet edeceğim ve büyük ihtimalle orda beraber kalacağız zaten. Ailemin de bundan hiç rahatsız olmayacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…