- 7 Haziran 2012
- 5.022
- 1.624
- 398
- 40
- Konu Sahibi xocatsdogsxo
-
Modernliğin tek tanımı tabiki bu değil. Modernlik bireylerin kendi hayatlarında baskısız kendi kararlarını verebilmeleri, nelerden hoşlandıklarını anlayabilmeleri, kendilerini keşfedebilmeleri demek benim için... Aktif ve mutlu bir cinsel hayat da insanın kendisini tanıması, nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını öğrenmesi ve kendini keşfedebilmesin bir yolu.
Buraya güzelim yada çirkinim yazanların fotolarını görmeyi çook istiyorum yaa. Buda bana dert oldu
Evet bence çıkarırdı. Eğer ağzını açtığında mağazalardaki indirimler dışında ağzından bir şey çıkmayan, dünyadaki olaylardan bir haber olan, kafası çalışmayan, ağzını açıp iki çift laf edemeyen bir kız olsaydım o zaman benden sıkılmasını anlayabilirdim.
Aynı şekilde o da akıllı, zeki, dünyayı yorumlayabilen biri olmasaydı ondan sıkılırdım ve ayrılırdım. Örneğin etrafımda bir sürü erkek var, sadece futboldan arabalardan bahseden, politikadan, dünyadan sanattan edebiyattan tek laf edemeyen. Onlarla bir ilişki içinde olsam da hemen sıkılır ve onlardan ayrılırdım ve bu beni kötü bir insan değil, sadece iyi vakit geçirecek bir erkek arayan bir kız yapardı.
AhahahahaBen çok bakımlıyımdır meselaEki Görüntüle 1395907
bence başka aşk peşinde olabilirMerhaba! Bugün üye oldum bu siteye çünkü erkek arkadaşımla bir problemim var. Ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım 25 yaşında. İkimiz de çok meşgulüz ama o genelde benden daha meşgul. Yaklaşık 5 aydır beraberiz ilk başlarda bana daha çok vakit ayırıyordu ama artık 10 günde bir falan görüşüyoruz, o da benim zorlamamla oluyor. Örneğin en son salı günü buluştuk, onda da hiç suratıma bakmadı, mutsuzdu yorgundu ve benle konuşmadı ve beni dinlemedi bile. Hemen yemek yiyip kalktı. Bir daha ne zaman buluşuruz bilmiyorum, belki haftaya cuma belki daha sonra...
Ben insanların güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım. Bunları böyle söylediğime bakmayın, yani öyle kendini beğenmiş biri değilimdir. Ama erkek arkadaşım niye benle vakit geçirmiyor bunu anlamaya çalışıyorum. Okulumda benle yemek yemek, vakit geçirmek için çabalayan bu kadar erkek varken çevremde erkek arkadaşımın beni sürekli ertelemesine çok bozuluyorum.
İkimiz de çok modern insanlarız ve ikimizde aktif bir cinsel yaşamın insanı daha sağlıklı yaptığına inanıyoruz. Fakat son 2 aydır erkek arkadaşım bana cinsel olarak yaklaşmadı bile, bunun sebebi de boş ev bulma problemi yaşamamız ama ben yine de çok bozuluyorum bu duruma.
Sizce bu erkeği bırakmanın zamanı geldi mi? Ne dersiniz?
Evet bence çıkarırdı. Eğer ağzını açtığında mağazalardaki indirimler dışında ağzından bir şey çıkmayan, dünyadaki olaylardan bir haber olan, kafası çalışmayan, ağzını açıp iki çift laf edemeyen bir kız olsaydım o zaman benden sıkılmasını anlayabilirdim.
Aynı şekilde o da akıllı, zeki, dünyayı yorumlayabilen biri olmasaydı ondan sıkılırdım ve ayrılırdım. Örneğin etrafımda bir sürü erkek var, sadece futboldan arabalardan bahseden, politikadan, dünyadan sanattan edebiyattan tek laf edemeyen. Onlarla bir ilişki içinde olsam da hemen sıkılır ve onlardan ayrılırdım ve bu beni kötü bir insan değil, sadece iyi vakit geçirecek bir erkek arayan bir kız yapardı.
bence 22 ve 25 yaşlarında sevgili olan 2 gencin 10 günde bir görüşüyor olması hiç normal değil
5 aydır çıkan ve aktif cinsel hayat yaşayan (ki aktif cinsellik 3 ay sürmüş) bir çiftte erkek tarafının kız tarafına 2 ay yaklaşmaması da hiç normal değil
22 yaşındaki bir genç kızın "Aktif ve mutlu bir cinsel hayat da insanın kendisini tanıması, nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını öğrenmesi ve kendini keşfedebilmesin bir yolu" diyerek aktif cinsel hayat yaşaması ve bunu da modernliğin bir kısmı sayması da bence hiç normal değil
sanırım sizin durumunuza:
cinsel aktif yaşamın var olduğu bir ilişkiye dair dolu solu 2 paragraf yazılan bir yazıda "sevgi, aşk, hoşlantı" ya dair tek bir kelime olmaması, gayet net ışık tutuyor.
Cinsellik doğal bir dürtü, su içmek yemek yemek gibi hayvani bir içgüdü. Cinselliğe farklı anlamlar yükleyenler toplumlar, insanlar, "ahlak kuralları".
22 yaşında bir kızın erkek arkadaşıyla cinsel ilişki yaşaması kadar normal birşeyi ben bilmiyorum. Robot değiliz. Homo Sapiens'iz yani doğanın bir parçasıyız.
Esas kendi doğamıza karşı gelmek bence hiç normal değil.
aynen adama keşfedeceği bir şey kalmamış bence de..Belki de sen ona fazla gelmissindir seni tasiyamayacagini dusunmustur. Belki de tensel anlamda senden skilmistir. Cunku kendini anlattigin sekilde guzel zeki ve bakimliysan bu iki secenek disinda baska birsey kalmiyor.
Ben de evlenmeden cinsellik yasanmasina karsi degilim acikcasi bu kimseyi de ilgilendirmez. Ama siz biraz erken yasamissiniz ve siz artik bence sevgilinizi heyecanlandiramiyorsunuz. Cunku sizde gorecegini gormus kesfedecegini etmis... Yani acikcasi bence sizden skilmis...
Zaten bu tipler hep boyle oluyor ben modern dusunurum abi yeaaa ben global bir insanim abi yeaa der sizinle 4 5 kere sevistikten sonra sizden skilir cunku Tipik turk erkegine donusur birden ve bakis acisina gore siz namussuz kiz olmussunuzdur.
Bence gercek anlamda sizin kafanizda biri degilmis oyle olsaydi sizden cinsellik yuzunden skilmaz uzaklasmazdi ki bence bu iliskinin problemi bu. Erkek arkadasiniz olmak istedigi gibi modern gorunmek istemis ama olamamis surdurememis bunu. bence...
İşaretlediğim yerde yazanlar her ne kadar böyle kendi başlarına "doğru" olsalar da, ilk mesajında saydığın özelliklerin bu işaretlediğim yerdeki durumu sağlayıp sağlamadığını tartışmak gerekir. Göreceli kavramlardan bahsettiğinin farkındasındır.
Zaten o yüzden o kısma başkaları da tepki verdi.
Ama raadol, neticede, Özkan Uğur'un da dediği gibi, olduramayabilirsin tüm bu özelliklerine rağmen.
Baskasi olabilirmi hayatinda suphelerin varmiMerhaba! Bugün üye oldum bu siteye çünkü erkek arkadaşımla bir problemim var. Ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım 25 yaşında. İkimiz de çok meşgulüz ama o genelde benden daha meşgul. Yaklaşık 5 aydır beraberiz ilk başlarda bana daha çok vakit ayırıyordu ama artık 10 günde bir falan görüşüyoruz, o da benim zorlamamla oluyor. Örneğin en son salı günü buluştuk, onda da hiç suratıma bakmadı, mutsuzdu yorgundu ve benle konuşmadı ve beni dinlemedi bile. Hemen yemek yiyip kalktı. Bir daha ne zaman buluşuruz bilmiyorum, belki haftaya cuma belki daha sonra...
Ben insanların güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım. Bunları böyle söylediğime bakmayın, yani öyle kendini beğenmiş biri değilimdir. Ama erkek arkadaşım niye benle vakit geçirmiyor bunu anlamaya çalışıyorum. Okulumda benle yemek yemek, vakit geçirmek için çabalayan bu kadar erkek varken çevremde erkek arkadaşımın beni sürekli ertelemesine çok bozuluyorum.
İkimiz de çok modern insanlarız ve ikimizde aktif bir cinsel yaşamın insanı daha sağlıklı yaptığına inanıyoruz. Fakat son 2 aydır erkek arkadaşım bana cinsel olarak yaklaşmadı bile, bunun sebebi de boş ev bulma problemi yaşamamız ama ben yine de çok bozuluyorum bu duruma.
Sizce bu erkeği bırakmanın zamanı geldi mi? Ne dersiniz?
Merhaba! Bugün üye oldum bu siteye çünkü erkek arkadaşımla bir problemim var. Ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım 25 yaşında. İkimiz de çok meşgulüz ama o genelde benden daha meşgul. Yaklaşık 5 aydır beraberiz ilk başlarda bana daha çok vakit ayırıyordu ama artık 10 günde bir falan görüşüyoruz, o da benim zorlamamla oluyor. Örneğin en son salı günü buluştuk, onda da hiç suratıma bakmadı, mutsuzdu yorgundu ve benle konuşmadı ve beni dinlemedi bile. Hemen yemek yiyip kalktı. Bir daha ne zaman buluşuruz bilmiyorum, belki haftaya cuma belki daha sonra...
Sizce bu erkeği bırakmanın zamanı geldi mi? Ne dersiniz?[/QUOTE
Merak etmeyin, ben ağzını açtığında konuşabilen, dünyaya karşı kendi düşünceleri olan ve bunları söylemekten korkmayan biriyim. Kafanızda beni nasıl canlandırdınız bilmiyorum.
Beni acımasızca yargıladınız ama ben bilinçli bir genç kızım. Herkes kendini çok bir otorite görüyor ama burda Türkiye Merkez Bankası en son politika faizini neden indirdi desem buna kaç kişi cevap verebilir? İstanbul Devlet Senfoni orkestrasının kadrosunun küçültülmesi hakkında burda kaç kişi benle entellektüel bir sohbete girebilir?
yaaa kusura bakma arkadaşım da erkekler modern akılı zeki güzel kız aramıyor
erkekler azıcık oynaşacak ama çok abartmayacak, neşeli, kendisini her daim mutlu edebilecek sevimli (güzel değil de güzelce ) kızları daha çok beğeniyor valla bu gözler 25 yılda bunu gördü
Kabartma tozu pastayı nasıl kabartır?Merak etmeyin, ben ağzını açtığında konuşabilen, dünyaya karşı kendi düşünceleri olan ve bunları söylemekten korkmayan biriyim. Kafanızda beni nasıl canlandırdınız bilmiyorum.
Beni acımasızca yargıladınız ama ben bilinçli bir genç kızım. Herkes kendini çok bir otorite görüyor ama burda Türkiye Merkez Bankası en son politika faizini neden indirdi desem buna kaç kişi cevap verebilir? İstanbul Devlet Senfoni orkestrasının kadrosunun küçültülmesi hakkında burda kaç kişi benle entellektüel bir sohbete girebilir?
o senin tatlılığınahaha cok tatlısın yaa valla :)) kız haklı hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?