• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle Oyalanıyor Musun?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

Ozel_Arama

Ziyaretçi
Kızlar slm. Yarın aşkımın askerliği bitiyor ve aklımada bin türlü soru yerleşti. Kendisi askerden önce bana pek bağlı değildi. Herhalde bağlanmaktan korkuyordu diye düşünüyorum. Askere gitmeden önce beni beklemek zorunda değilsin dedi fakat ben beklerim dedim. Çok güzel bir şekilde de beklediğimi düşünüyorum. Asla ilgisiz bırakmadım. Aç kaldığı zaman bende aç kaldım. Nöbette olduğu zaman o yatana kadar ben de nöbet tuttum. Zaten kendisi bana askere gidince bağlanmaya başladı. Benim çok hoşuma gitti ama askerliğinin bitmesine 3 ay kala benimle yalnızca oyalanıyor diye düşünmeye başladım. Herhalde askerliği bitince benimlede işe bitecek diye düşündüm. Bunu onada söyledim bana saçmaladığımı söyledi. Herhalde öyledir diye düşündüm fazlada üstünde durmadım. Son 1 haftadır allak bullak oldum diyebilirim. Nedenini bilmediğim bir şekilde içime kapandım. Bunun o da farkında ve bana Çok sinirlisin. Neden bilmiyorum ama bu sinirden dolayıda çok kötü patlayacaksın. O zaman ikimiz içinde kötü olacak dedi ve bugün patlamamı gerçekleştirdim. Bir konu geçti aramızda kızlar. Gittiği görev yerinde bana söylediği ufak bir detayın aslında tamda öyle olmadığını öğrendim bugün. Bana başka türlü söylediğini belirttiğimdeyse hayır öyle demedim dedi. Üstelik bunu bir kaç sefer yaptı. Ben de sinirlenip yalancı olduğunu söyledim ona ve bana çok kırıldı. Ben sana layık değilim dedi. Bunu dediği anda ise aklıma tekrar 3 ay önce düşündüğüm şey geldi. Acaba bunumu yapmaya çalışıyor diye ona artık onun yanında göreviminin bittiğini, kendisinin böyle düşündüğünü,benden biran önce kurtulmaya çalıştığını söyledim.

Çok sinirlendi ve o sinirle yüzüme kapattı tlfnu. 2 dk sonra tekrar aradı ve bu sefer hem ağlıyordu hem de alaycı bir tutum sergiliyordu. Tuhaftı yani kızlar.. Ben de ağlıyordum. Önceden olsa beni ikna etmeye, bu kararımdan geri döndürmeye çalışırdı fkat bu sefer öyle olmadı. Benim ayrılık kararımı onayladı. Herşey buraya kadarmış dedi. Seni çok sevdim çok da seviyorum ama böyle düşünmen ilginç doğrusu dedi. Şunu bil birgün muhakkak karşına çıkıcam dedi. Bunu demesi yerine seni bırakmıyorum demesini tercih ederdim tabi..

Herneyse bir şekilde barıştık ve bu sefer aramızda şekillenen konuşma beni şaşırttı. Bu konuda sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim. Biraz benim birazda onun çabasıyla barıştık. Seni bırakmam senden asla vazgeçmem seni kimseye yar etmem demeye başladı tamda istediğim gibi. Bu hoşuma gitti. Kimin gitmez ki? Söylediğin gibi düşünmüyorum ben dedi. Seninle asla işim bitmeyecek diye düşünüyordum dedi. Sonra konu bir şekilde evliliğe geldi. Evlilik hayalleri kuruyoduk askerlik boyunca hep. Aslında askerden önce karar vermiştik evlenmeye. Bana bu konuşma sırasında bak durumumuz iyi değil biliyosun sen başka şehirde ben başka şehirdeyim ailemi alıp yanına gelmemizin ne demek olduğunu biliyosun seni isticez ailenden dedi. Ama gelip gitmemiz nerden baksan baya tutar bizimde buna gücümüzün olmamasına rağmen hala senden vazgeçmedim vazgeçmem dedi. Seninin için ailemden vazgeçtim ben dedi. Sen düşün hadi dedi. erkek olsan ben de kız olsam sen benden vazgeçer miydin dedi. Sabaha kadar düşünmemi söylerek tlfnları kapattık kızlar. Şimdi ee ne var bunda diyebilirsiniz. Aklıma takılanlar ve fikrinizi almak istediğim noktalar şunlar. Gerçkten benimle askerlik boyunca oyalandı da yarın askerliği bitecek olduğu için mi ayrılmayı kabul etti? Ve bana evlilik için söyledikleri gerçekten beni sevdiğine ispat olabilir mi.

Kızlar uzun oldu ama gerçekten çok ihtiyacım var fikirlerinize..

yani şimdi barıştınız dimi askerdeyken oluyomuş bazen boyle seyler canım ama tam anlayamadım yinede kafam karıstı

cnm anlamaya çalışın nolur. ben de artık anlayamıyorum

canım askerlik bu adamı ipten alır ipe göturur gibi biryerdir yani çok duydum askerde kendini öldürmek isteyenler bile oluyormuş.. benım şafagım 1 kaldı adanadayım yani.. ama bişey söyliyim ben 2 yıldır sevgilimle birlikteyim ama ben bile agzından böyle sözler duymadım.. size gelicek istetices,evlenices bukadar guzel konular varken seni neden bıraktıgnı bence düşünme senınle bukadar hayalleri varken neden bıraksın seni bırakmak geçmişinii silmek okadar kolaymı? bence degil.. askerlik psikolojisidir canım bu bukadar ayrıntıyı fazla düşünme guzel ce sevgini yaşa derim ben.. sevgi kolay bulunmuyor..

canım ben neden oyalandığı hissine kapıldığını anlamadım yazını

tamamen okudum ama biraz sen biraz da o haklı yani maddi durumu yok diye senden

vazgeçmesi mi gerekiyo sana bunu düşün demesi saçma..

seninde ayrılmayı gündeme getirmen saçma çünkü her daim sana yalvarıcak ayrılamayız

dicek değil hayatım sonra şaşırırsın elbet.. seni sevdiğine inanmıyomusun sen bu adamın?

ayrıca asker psikolojiside var bi gelsin bakalım..

Onu çok seviyorum. Onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor. Bende beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Ama tuhaftı yaa. Hep barışıyım diye ağzıma baktı bende onun tabi.. Ama böyle oldu işte

asi2222 cim beni sevdiğine inanıyorum zaten tüm bunlarda ondan. Sevgisi biter diye korkuyorum. Şuan malum dönemdeyim. Kendisi çok anlayışlı yaklaşıyor bana ama bugün böle oldu işte.

canım seven ınsan tamam bırakmaz ama bazende erkekler böle durumları gururuna yedıremıo.para konusunda.senınle ılerıyı düşnüo madem askerlık bıtsın işini kursun bı şekılde maddı durumunu düzeltsin ondan sonra gelsın senı ıstetmeye

Canlarım sorun istetme konusu değilki. O istesin bi çantamı alır çıkarım şu evden. O da biliyor. Tamam istetme önemli ama bunu yaparım yani. Benimle oyalandığını şurdan çıkarttım. Yani askere gidince bağlandı felan aslerkik bitincede bırakır diye korkuyorum. Bana ne dedi biliyo musunuz. Son zamanlarda hep kavga çıkartmaya çalışıyosun. Güzel bişey konuşurken hep kavga çıkartıyosun ve konuyu ayrılığa getiriyosun. Halbuki getirmiyorum ama demekki dışa böyle yansıyorum :(

hayatım bence bunlar senin korkuların sevgilinide böyle yıpratma sana bağlandı diye neden

seni bıraksın...ayrıca askerden gelsin kendiini bi toparlasın herşey düzene girer sen sıkılma

bak sevgilinide yansıtşın farklı olmuş ayrılığı gündeme getirme

Off napıcam kızlar ben yaa.. Niye böyle oldu bizim konu yaa

Canım yapıcak tek bişey var hele bi bekle askerden gelsin karşılıklı oturup konuşun çünkü erkeklerin askerde psikolojisi bozuluyor bende yaşamış biri olarak söylüyorum şuan onun hareketlerini fazla ciddiye alma sağlıklı düşünemiyorlar orda. Geldiği zaman bi şekilde konuşursunuz seni oyalamış olsa bunu bi şekilde anlarsın zaten. Gelmesini bekle acele etme telefonda konuşmak şu noktada sağlıklı değil.

Seni sevdiğine eminsin. o halde bu çocuğun derdi para. Şimdi bir de askerlik yeni bitiyor. Bakalım iş güç konusu ne olacak. Gerçkten Bir ilden bir ile kız istemeye gitmek kolay değil canım. Şımdi bir annesi babası kendi gelse bile gidiş geliş sadece yol parası 300 lira eder. Düşünsene el içie çıkacak belki ailesinin durumu kötüdür. Ve iş istemekle de bitmiyor ki... Şimdi düşünüyordur bunun nişanı var yüzüğü var. Nişan yaptık bohçası var, düğünü var, ev kurması var. Senin bunların hepsini isteyeceğini düşünüyordur. Ve bence istersin de. Kim istemez ki. Yapmasa da sen bir nikahla evlenmeye razı olsan da ileride senin içinde uhde kalıp kalmayacağını nerden bilsin.

Bence bu çocuğun parası yok ve yakınken seni de üzmeden bitirmek istiyor. Senin yapman gereken "sen bir iş bulana biraz para biriktirene kadar seni beklerim hatta ben de çalışırım ailem de destek olur" imajı vermek... Allah kolaylık versin.

canım askerden gelmeden başlar korkular ama bilki içindeki tek bir korku varsa o gerçeğin kendisidir banada herkes sacmalıyorsun dedı aynı şeyleri bende yaşadım yaşattım ve askerden gelmeden ayrıldık sonra dayanamadı tekrar asker psıkolojısıne sığındı geldi kabul ettim ve 1 ay sonra sonsuza dek bitti.
içinde tek korku varsa bitir bitirki askerden geldikten sonra korkularının gerçek olduğunu görüp üzülme.

Erkeklerin gerçekten ne düşündüğünü anlamak çok zordur...
Baya tutarsız davranışlar sergileyerek o düşünceden bu düşünceyede savururlar bizi....
Senin konunun hakkında da bişey yazamıyorum neden bilmem ... İlerleyen günlerde görücez...Ama hiç olumlu şeyler olucağını düşünmüyorum öyle hissetmiyorum yani... neyse hakkınızda hayırlısı olsun.

Beyfendi bugün askeryeden çıkışını yaptı kızlar. KTM de şimdi. Toplama yeri gibi bişey bilirsiniz çoğunuz. Ama bir tuhaf kendisi. ıçinde hep çoşku hem korku hem sevinç hem stres var. Tlfnda konuşuyoruz 2 şer saat aralıklarla. Bana aşkım cnm bebeğim diyor ama bir yandan ilgisiz duruyor. Bir yandan sıcak davranıyor bir yandan soğuk davranıyor.. Herşeyi anlayışla karşılaya karşılaya bıktım. 2 gün daha beklicem. Onada söyledim bunu. Askerden geldikten sonra sana 2 hafta vericem kendini düzeltmen için dedim. ( ıizne geldiğinde bi haller olmuştu. Umursamamalar, havailikler, kendini beğenmişlikler, şımarıklıklar) Maddi konuya gelecek olursak. Kendisi 1 hafta dinlenmeyi düşünüyor. 2. haftanın başında o da bir işe girecek tabii kısmet olursa bende.. Bir süre çalışıp para biriktircez. Parası oldukça, 2 ya da 3 ayda bir yanıma gelicek. Bir süre böyle devam edecek. ılerisini konuşmak için daha erken diye düşünüyorum. ınş Hayata arkadaşımın dediği gibi olmaz

aşkım bebegim diyor ve 2;şer saat aralıklarla senle konuşuyor öyle mi ?nasıl seni sevmedigini düşünüyorsun anlamadım..seni sevmese neden o kadar sık arasın..her dakika aynı ilgi ve sıcaklığı gösteremez sana ..bana öyle geldi ki sen fazla şey bekliyorsun ve adamı sıkıyorsun kendine güven..

Bu sabah çok sert bir tartışma yaşadık. Bana ufakta olsa yalanlarını yakalaıyorum ve bu canımı sıkıyor. Sabah 8 gibi beni aradı ve daha sonra benimle konuşmak istediğini söyledi kızlar. 1 saat sonra konuştuk ve herşeyi ya çözeceğimizi ya da bitiricemizi söyledi. Bu çok hoşuma gitti. Bana değer verip herşeyi çözümlemeye çalışması güzeldi. Şimdilik çözümledik gibi. ınş böle gider

Back