- 18 Ekim 2014
- 7.485
- 33.978
- 748
- Konu Sahibi Arizona655
-
Ben kahin olanı merak ettim tak tak sıralamışHayır yani kurstan okuyan varsa zaten herkes çekimin farkında kadınla da kol kola opusmeli yakınlaşmanın idrakinda kursun adından olmasa da anlattığı olaydan tanınır.
Nahif demeyi kastetmiştim yanlış yazmışımNaif kelimesini hangi anlamda kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yazdığınız şekliyle "tecrübesiz, toy" anlamına geliyor.
Nahif derseniz eğer, ağırbaşlı anlamı taşır.
Bir de oğlunu etkilemek istiyorsanız, annesi ile mesafeli olun siz yine de.
Ne yapıyoruz, müstakbel yahut tedavüldeki kayınvalidelerle samimi olmuyoruz.
Niye diğer zavallı kadın da 40 li yaslardaydi onu niye lincledikEvet kesinlikle öyle ama birlikte kursa katılıyorlarsa biraz farklı olabilir kadın genç anne olmuştur kendini de geliştirmeyi seven biriyse kursa o da katılım sağlamıştır mazur görülebilir tam açıklamadı kurs türünü söylese
Kursa katılıyor getirip götürmüyor aynı dertselerAnnesi de kursa katılıyor mu yoksa getirip götürüyor mu?
Yooooo hic oyle bir sey yok.Evet doğru ama Türk erkekleri zaten genel olarak anne kuzusu. Bunun için illa kursa annesiyle gelmesine gerek yok ki .
Aynen öyle ben onu anlatmak istemiştimKız kadın da o kursun üyesi. Ana oğul birlikte katılım sağlamışlar. Velisi gibi değil yani sınıf arkadaşı anası da
Oo yenilikçi kaynana süper kursum türünü de söyleyin onay çıkacak az kaldıKursa katılıyor getirip götürmüyor aynı dertseler
Ya birbirinden etkilenen insan illa belli ediyor kendini bir de çocuk değiller ki nadir bir kurssa da zaten katılımcısı azdır. Fark edilmemek imkansız gibi. Kızın ağzından laf alıyor gibi geldi bana. Çok yakında biriyle çıkacan da bu sınıftan da belki adam bile konuşmuş olabilir. Ya da adamın annesi. Çok da kahincilik giibi değil gibi geldi bana ama neyseeeee.Ben kahin olanı merak ettim tak tak sıralamış
Belediye ve Halk eğitim merkezlerinin yetişkin kursları,18 yaş ve üzeri katılımcılara açıktır. Sınıfta farklı yaş gruplarından kursiyerler olabilir.Evet ben yanlış anladım sanırım öyle yok hani olur ya uyuşturucuyu bırakmıştır bazen anne babalar bırakmıyor ya o tarz bir şey aklıma geldi
Ben sordum annesi mi dedi sana diye dememiş demediğini söylediYa birbirinden etkilenen insan illa belli ediyor kendini bir de çocuk değiller ki nadir bir kurssa da zaten katılımcısı azdır. Fark edilmemek imkansız gibi. Kızın ağzından laf alıyor gibi geldi bana. Çok yakında biriyle çıkacan da bu sınıftan da belki adam bile konuşmuş olabilir. Ya da adamın annesi. Çok da kahincilik giibi değil gibi geldi bana ama neyseeeee.
AnladımBelediye ve Halk eğitim merkezlerinin yetişkin kursları,18 yaş ve üzeri katılımcılara açıktır. Sınıfta farklı yaş gruplarından kursiyerler olabilir.
Her türlü de yaş adam kaç yaşına gelmiş kendi konuşamıyor mu ki? Yok anası yok başkası. İtici gelir bana o dk soğurdum.Ya birbirinden etkilenen insan illa belli ediyor kendini bir de çocuk değiller ki nadir bir kurssa da zaten katılımcısı azdır. Fark edilmemek imkansız gibi. Kızın ağzından laf alıyor gibi geldi bana. Çok yakında biriyle çıkacan da bu sınıftan da belki adam bile konuşmuş olabilir. Ya da adamın annesi. Çok da kahincilik giibi değil gibi geldi bana ama neyseeeee.
Sen olsan söyler mıydın. Çaktırmadan ağzını ara demiştir. Zaten dediğin gibi her telden yaştan insan varsa olgunsa ve güvenilir biriyse belli etmez. Ama herkes bir şeyler farkedip aklına da sokmuş olabilir. Hani onlar öyle zannetmiş de sana anlattıktan sonra senin ilgini cekmistir. O yüzden biraz daha gözlemle.Ben sordum annesi mi dedi sana diye dememiş demediğini söyledi
Ben de gözlemleyeceğim zaten şimdilik herkes gibi o da benim kurs arkadaşım tek fark sadece beğeniyorumSen olsan söyler mıydın. Çaktırmadan ağzını ara demiştir. Zaten dediğin gibi her telden yaştan insan varsa olgunsa ve güvenilir biriyse belli etmez. Ama herkes bir şeyler farkedip aklına da sokmuş olabilir. Hani onlar öyle zannetmiş de sana anlattıktan sonra senin ilgini cekmistir. O yüzden biraz daha gözlemle.
Şey de olabilir hani ortada bir şey yoktur ama çevre yakistirmistir ortaya laf atılmıştır. Kız da bu konuşmadan sonra adama dikkat etmeye başlamıştır. Her şey teori üzerine. Ben her açıdan bakarım bacımHer türlü de yaş adam kaç yaşına gelmiş kendi konuşamıyor mu ki? Yok anası yok başkası. İtici gelir bana o dk soğurdum.
Biraz böyle utangaç bir yanı da var ben de bilmiyorum hiç30'lu yaşlarda, annesiyle kurslara katılan, nahif, utangaç adam bir bana mı sıkıntılı geldi?
İşte bu beğeni o kadının sozlerinden oncemiydi sonramiydi bunun farkina var ki beklenti olusmasin.uzulme. umarım istediğin gibi gelişir herşey umarım hiç uzulmezsin kirilmazsin yolların çiçek olsunBen de gözlemleyeceğim zaten şimdilik herkes gibi o da benim kurs arkadaşım tek fark sadece beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?