Benimle ilgilenmesini nasıl sağlarım?

Abi ne kursu bu..
Anasıyla geliyor,yine aynı şekilde sende anasıyla kol kola yürüyorsun.
Yahu çocuğun anası yanındayken nasıl kur yapacak sana ?
Zaten naif (resim kursu olabilir )ve utangaç demişsin.
Şöyle bir durum var,en azından bir telefonunu alıp mesaj atabilirdi ancak ona da yeltenmemis.
Aranızdaki falcı zaten tarafları gazlama derdinde
Eğer annesi bekarsa belki o da birilerine bakıyordur.
Aklım durdu şu an.
Kursun adını vermeyince her türlü şey geliyor insanın aklına

Son düzenleme:
Nahif demeyi kastetmiştim yanlış yazmışım

Niye diğer zavallı kadın da 40 li yaslardaydi onu niye lincledik ben bu ayrıma karşıyım bacım şaka bir yana benim hoşuma giderdi annemin yeteneğini cesaretlendirmek birlikte güzel vakit geçirmek. Türkiye'de böyle ince düşünceli erkek az olunca biz garipsiyoruz.

Annesi kursa tek göndermiyor otuzlu yaşlarındaki adamı evlenseniz sizi bırakır mı başbaşa bi düşünürüm ben olsam

Ben kahin olanı merak ettim tak tak sıralamış
Ya birbirinden etkilenen insan illa belli ediyor kendini bir de çocuk değiller ki nadir bir kurssa da zaten katılımcısı azdır. Fark edilmemek imkansız gibi. Kızın ağzından laf alıyor gibi geldi bana. Çok yakında biriyle çıkacan da bu sınıftan da belki adam bile konuşmuş olabilir. Ya da adamın annesi. Çok da kahincilik giibi değil gibi geldi bana ama neyseeeee.

Evet ben yanlış anladım sanırım öyle yok hani olur ya uyuşturucuyu bırakmıştır bazen anne babalar bırakmıyor ya o tarz bir şey aklıma geldi
Belediye ve Halk eğitim merkezlerinin yetişkin kursları,18 yaş ve üzeri katılımcılara açıktır. Sınıfta farklı yaş gruplarından kursiyerler olabilir.

Ben sordum annesi mi dedi sana diye dememiş demediğini söyledi

Her türlü de yaş adam kaç yaşına gelmiş kendi konuşamıyor mu ki? Yok anası yok başkası. İtici gelir bana o dk soğurdum.

Ben sordum annesi mi dedi sana diye dememiş demediğini söyledi
Sen olsan söyler mıydın. Çaktırmadan ağzını ara demiştir. Zaten dediğin gibi her telden yaştan insan varsa olgunsa ve güvenilir biriyse belli etmez. Ama herkes bir şeyler farkedip aklına da sokmuş olabilir. Hani onlar öyle zannetmiş de sana anlattıktan sonra senin ilgini cekmistir. O yüzden biraz daha gözlemle.

Ben de gözlemleyeceğim zaten şimdilik herkes gibi o da benim kurs arkadaşım tek fark sadece beğeniyorum

Her türlü de yaş adam kaç yaşına gelmiş kendi konuşamıyor mu ki? Yok anası yok başkası. İtici gelir bana o dk soğurdum.
Şey de olabilir hani ortada bir şey yoktur ama çevre yakistirmistir ortaya laf atılmıştır. Kız da bu konuşmadan sonra adama dikkat etmeye başlamıştır. Her şey teori üzerine. Ben her açıdan bakarım bacım detaylarda boğulmak benim işim.

Ben de gözlemleyeceğim zaten şimdilik herkes gibi o da benim kurs arkadaşım tek fark sadece beğeniyorum
İşte bu beğeni o kadının sozlerinden oncemiydi sonramiydi bunun farkina var ki beklenti olusmasin.uzulme. umarım istediğin gibi gelişir herşey umarım hiç uzulmezsin kirilmazsin yolların çiçek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…