- 4 Şubat 2023
- 38
- 8
- 1
- Konu Sahibi Arizona655
-
Annesi bırakmıyor, birlikte geliyorlar aynı kursa.Ne kursu? Yaşlar kaç ki anne bırakıyor kursa?
Yaş büyük ve anne bırakıyorsa sıkıntı büyük, anne kuzusudur alenen uzak durulmalı.
Hımmm ne kursu ya merak ettimAnnesi bırakmıyor, birlikte geliyorlar aynı kursa.
Bilmiyorum bende, birlikte birçok kursa katılıyormuşlar.İçinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran.
Neden annesiyle geliyor kursa?
Kursu söyleyemem kusura bakmayın ama dil kursu falan değil. Belli edeceğim arkadaşça, yakın davranmaya çalışacağım.Hımmm ne kursu ya merak ettim
Madem bir hoşlantınız var belli edin bakalım karşılık verecek mi
Nasıl yani bulaşmış derken anlayamadımAnasi bastan bulasmis ise olmazzz bu is
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama arkadaşça olacak yaklaşımımBi erkeğin ilgisi varsa mutlaka adım atar.Bence siz olduğunuz gibi davranın kimsenin gazına gelmeyin.
Demek ki Türkiyede ender gidilen kurslardan ki söylerseniz ortaya çıkacakmış gibi mi oluyor nasıl oluyor?Kursu söyleyemem kusura bakmayın ama dil kursu falan değil. Belli edeceğim arkadaşça, yakın davranmaya çalışacağım.
O otuzlu ben yirmili yaşlardayımÇocuğun ve sizin yaşınız kaç acaba?
Evet onun gibi oluyorDemek ki Türkiyede ender gidilen kurslardan ki söylerseniz ortaya çıkacakmış gibi mi oluyor nasıl oluyor?
Anasi ne alaka sizinle kol kola diyorum? Ne alaka size guzelsin demesi diyorum?Nasıl yani bulaşmış derken anlayamadım
Anlıyorum tabiki sorun değil.Kursu söyleyemem kusura bakmayın ama dil kursu falan değil. Belli edeceğim arkadaşça, yakın davranmaya çalışacağım.
O otuzlu ben yirmiliAnlıyorum tabiki sorun değil.
Yaşlarınız kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?