Benimle ilgilenmesini nasıl sağlarım?

30 lu yaşlarında bir adam artık ne istediğini biliyor ve ona göre davranıyor olması lazım.Eğer ilgisi olup ta saklıyorsa belli etmiyorsa zaten boşver.Taş yerinde ağırdır.Sende aynı devam et.Şu kurs ve anne olayı biraz tuhaf geldi bana.Nasıl bir kurs ki yaşları 20-30-50 küsürlü olan insanları bir araya topluyor?kurs değilde terapi seansı falan olabilir mi acaba?

Kursta her yaştan olan insanlar var her telden var yani öyle söyleyeyim

O otuzlu ben yirmili yaşlardayım

30 ile 39 da, 30'lu yaşlar; 20 ile 29'da 20'li yaşlar. Ancak 30 ile 39 arasında da ciddi fark var mesela.

40 milyon kadın ve 40 milyon erkek arasından, sadece yaşınız ve gittiğiniz kurs nedeniyle tanınacak kadar ender bir kurs var mı ?

Oğlu efendi naif ama öyle ciddi bir tip o yüzden biraz böyle yaklaşması zor birisi
Naif kelimesini hangi anlamda kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yazdığınız şekliyle "tecrübesiz, toy" anlamına geliyor.
Nahif derseniz eğer, ağırbaşlı anlamı taşır.
Bir de oğlunu etkilemek istiyorsanız, annesi ile mesafeli olun siz yine de.
Ne yapıyoruz, müstakbel yahut tedavüldeki kayınvalidelerle samimi olmuyoruz.

30 küsür yaşındaki adam hâlâ bir kahve teklifinde bulunmadıysa çok da umutlanmayın ki arada sohbet de varmış şimdiyeli çoktan gelmeliydi o teklif.
En en çekingeni bile hoşlanınca depar atar herkes bilir.

Ben de anlamadım ülkede ilk ve tek kurs sanırım devlet sırrı gibi bir şey
Hayır yani kurstan okuyan varsa zaten herkes çekimin farkında kadınla da kol kola opusmeli yakınlaşmanın idrakinda kursun adından olmasa da anlattığı olaydan tanınır.

29 yaşında anası günde 2-3 kez arıyor diye kız başlık açmıştı sevgilim anneci mi diye bu kız garibim hala diyor annesiyle geliyor diye niye kaç diyorsunuz kurban olduğum masum toyluk
Evet kesinlikle öyle ama birlikte kursa katılıyorlarsa biraz farklı olabilir kadın genç anne olmuştur kendini de geliştirmeyi seven biriyse kursa o da katılım sağlamıştır mazur görülebilir tam açıklamadı kurs türünü söylese

Annesi kursa götürmüyor; aynı kursa katılıyorlar. Mesela ikisinin de resme ilgisi varsa, ayrı ayrı gitmek yerine birlikte gidiyorlar.
Evet ben yanlış anladım sanırım öyle yok hani olur ya uyuşturucuyu bırakmıştır bazen anne babalar bırakmıyor ya o tarz bir şey aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…