- 4 Şubat 2023
- 38
- 8
- 1
- Konu Sahibi Arizona655
-
Oğlu efendi naif ama öyle ciddi bir tip o yüzden biraz böyle yaklaşması zor birisiKeşke annesi ile kol kola gezip öpüşeceğinize, oğlu ile başlangıç yapsaydınız. Baştan kaybetmişsiniz sanki.
Neyi teklif etmiş kursa getirip götürmeyi mi neye karışmıyormuş 30 yaşında adama karışaydı bariAnnesi ben ona teklif ettim kendisi gelmek istedi karışmıyorum ona ben dedi
Kursta her yaştan olan insanlar var her telden var yani öyle söyleyeyim30 lu yaşlarında bir adam artık ne istediğini biliyor ve ona göre davranıyor olması lazım.Eğer ilgisi olup ta saklıyorsa belli etmiyorsa zaten boşver.Taş yerinde ağırdır.Sende aynı devam et.Şu kurs ve anne olayı biraz tuhaf geldi bana.Nasıl bir kurs ki yaşları 20-30-50 küsürlü olan insanları bir araya topluyor?kurs değilde terapi seansı falan olabilir mi acaba?
O otuzlu ben yirmili yaşlardayım
Naif kelimesini hangi anlamda kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yazdığınız şekliyle "tecrübesiz, toy" anlamına geliyor.Oğlu efendi naif ama öyle ciddi bir tip o yüzden biraz böyle yaklaşması zor birisi
Annesi de kursa katılıyor mu yoksa getirip götürüyor mu?Kursta her yaştan olan insanlar var her telden var yani öyle söyleyeyim
Kız kadın da o kursun üyesi. Ana oğul birlikte katılım sağlamışlar. Velisi gibi değil yani sınıf arkadaşı anası daKardeş sizi neden kursa anneniz babanız getirmiyor
Evet sanırım öyleKız kadın da o kursun üyesi. Ana oğul birlikte katılım sağlamışlar. Velisi gibi değil yani sınıf arkadaşı anası da
Seramik - resim - müzik bunlar geldi aklıma. Ana oğul heveslenecek ne var ? Ama az bilinen bir yerse at biniciligi falan mı ?Kaneviçe kursu de de düşüp bayılalım
29 yaşında anası günde 2-3 kez arıyor diye kız başlık açmıştı sevgilim anneci mi diyeEvet sanırım öyle
Ben de anlamadım ülkede ilk ve tek kurs sanırım devlet sırrı gibi bir şeySeramik - resim - müzik bunlar geldi aklıma. Ana oğul heveslenecek ne var ? Ama az bilinen bir yerse at biniciligi falan mı ?
Kardeş bunla sizinki aynı değil ki 30 yaşında bir adamı annesi kursa götürüyor annesi
Hayır yani kurstan okuyan varsa zaten herkes çekimin farkında kadınla da kol kola opusmeli yakınlaşmanın idrakinda kursun adından olmasa da anlattığı olaydan tanınır.Ben de anlamadım ülkede ilk ve tek kurs sanırım devlet sırrı gibi bir şey
Evet kesinlikle öyle ama birlikte kursa katılıyorlarsa biraz farklı olabilir kadın genç anne olmuştur kendini de geliştirmeyi seven biriyse kursa o da katılım sağlamıştır mazur görülebilir tam açıklamadı kurs türünü söylese29 yaşında anası günde 2-3 kez arıyor diye kız başlık açmıştı sevgilim anneci mi diyebu kız garibim hala diyor annesiyle geliyor diye niye kaç diyorsunuz kurban olduğum masum toyluk
Evet ben yanlış anladım sanırım öyle yok hani olur ya uyuşturucuyu bırakmıştır bazen anne babalar bırakmıyor ya o tarz bir şey aklıma geldiAnnesi kursa götürmüyor; aynı kursa katılıyorlar. Mesela ikisinin de resme ilgisi varsa, ayrı ayrı gitmek yerine birlikte gidiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?