benimle birlikte kilo almak isteyen??

kızlar dün medine hurması pekmezi aldım..
çay bardağının çeyreği kadar pekmez ,geriye su katıp tok karna için
yemin ederim dünden beri doyma hissi yok..
sürekli bir yeme isteği...
sabah akşam yapılacak..
dpnde bugünde 1ekmek bitirdim...ki ben tek öğünler duran insanim...
etkisi ünanılmaz...iştah konusunda
nerde bulabiliriz bu pekmezi ayrıca tadı nasıl
aktardan aldım ben...tadı çok şekerli
baya tatlı

ben de yarın alıp denicem umarım faydası olur teşekkürler

ben de katılıyorum aranıza merhabalar.42 kiloyum hedefim 50 çok güç olsa da
çok güç olsa da falan deme 50 olacaksııın:))
maşallah canıım Allah bozmasın :)))

ben de varım kızlarrr.. Boyum 1.76 kilom 56 hedefim 65 olmakk ..
iştahın nasıl??

----kızlar sabah kahvaltıda omlet yemenizi tavsiye ederim. bol peynirli tereyağlı. hepsini ayrı ayrı yemek bana zor geliyor nedense omlet kolay çözüm :) veee kahvaltı önemli geçiştirmeyeliiim

ben kahvaltı yapamıyorum malesef nasıl alışkanlık haline getirebilirim.midem bulanıyo yaparken

Kızlar beden ölçülerinizi
Kilo &boy yazar mısınız merak ettim.
Ben 165boyundayım 49 kilo
Beden ölçülerim
Göğüs:79
Bel: 74
Kalça: 90

ben kahvaltı yapamıyorum malesef nasıl alışkanlık haline getirebilirim.midem bulanıyo yaparken
Bi fikrim yok canım ama birden yüklenme kendine yavaş yavas

Kızlar beden ölçülerinizi
Kilo &boy yazar mısınız merak ettim.
Ben 165boyundayım 49 kilo
Beden ölçülerim
Göğüs:79
Bel: 74
Kalça: 90
bedeni ölçmem lazım ama boy 1.69 kilo 47

kızlar bi program mı yapsak acaba? böyle olmuyor çünkü

Allahim bu nasil bir programa biner bilmiyorum istah acici bulmamiz lazim bir arkadas medine hurmasi pekmezj demisti onu deneyebiliriz istah acilmadan yemek eziyet yaa kilolularda bize imreniyorlardir heralde ...ama hic imrenilecek yanimiz yok ...ben 15 gundur yirtindim 1.5 kilo aldim ama cok emek istiyor

Ben 3,4 aksamdir hurma yiyorum herbiri 20 kalori sonra kuru incir ve fistik...netten karbonhidrat tozlarina baktim ...aceba faydasi olur mu kizlar var mi kullanan

merhaba kızlar
ben de varım :=) yeni gördüm konuyu :)
valla inş faydamız olur birbirimize :)

bu aaralar finallerle uğraşmaktan iştah falan kalmadı bende normalde de çok iştahım yerinde değildir ama ruh halime göre iştah durumum değişiyor.Sınavlarım bitti ve biraz kendime zaman ayırıp kilo almak istiyorum tabi spor da yapıyorum 2 ya da 3 günde bir.beden ölçülerim de
göğüs:80
bel:63
kalça:91

Abla Nasil bir program düşünüyorsun

Ben 3,4 aksamdir hurma yiyorum herbiri 20 kalori sonra kuru incir ve fistik...netten karbonhidrat tozlarina baktim ...aceba faydasi olur mu kizlar var mi kullanan
spor yapanların kullandıkları tozlardan mı canım?

merhaba kızlar
ben de varım :=) yeni gördüm konuyu :)
valla inş faydamız olur birbirimize :)
hoşgeldin canım:) olacak inanıyorum:)

------kızlar normalde benimde hiç iştahım yoktu. bi sabah yerdim birde akşam. taaa ki diyetisyene gidene kadar.
Program verdi ve bir sürü şey nasıl yiyeceğim bunları diye üzülüyordum. iştahım açılsın yiyebileyim diye ben şöyle yaptım:
sabah kahvaltıda ekmeği arttırmam gerekiyordu her gün yarım dilim fazla yedim kalktım sofradan ekmeğin bitmeden kalkmayacaksın dedim şartlandırdım kendimi.akşam yemeğinde de 1 kaşık fazla yemekle devam ettim. sonuç doymak bilmiyorum sürekli yiyorum bence sizde böyle yapabilirsiniz. her gün yediğinizi birazcık arttırsanız zaten 1 hafta sonra normal yoluna girecek:)
Program olarak da şöyle demek istiyorum biraz uzun yazdım ama
sabah 4 dilim ekmek kesin yememiz gerekiyor. tereyağ peynir yumurta dolu dolu bi kahvaltı şart. kahvaltı önemli kızlar atlamıyoruz
11 gibi kek süt yada poğaça benzeri şeyler.
öğle yemeği de akşam yemeği gibi olmalı. sebze yemeği yada et. yanına pilav yada makarna.
5 gibi sütlü tatlı. bana sütlaç önermişti doktor
akşam yemeği de aynı şekilde.
zaten yatmadan önce de cici bebe
var mısınız kızlar?:)

neden olmasın yapılabilir uymaya calışacağım :)
valla bende eve gitmeyi bekliyorum okul sebbiyle doğru beslenemiyorum
yakında eve gideceğim evde hemen uygulayacağım bunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…