Esimde de daha önceden böbrek tasi düşürmüştü. Belki de ondan olabilir. Siz su anda ne şekilde tedavi görüyorsunuz hangi asamadasiniz
Benimde eşim geçen senr düşürmüştü ama gene iltihaplanma varmış dr ilaç vrrmrdi biz alternatif tıpla tedavi ediyoruz bir kaç çay îçiyor iltihabı kurutmak için dr çocuk için engel bir durum değil demişEsimde de daha önceden böbrek tasi düşürmüştü. Belki de ondan olabilir. Siz su anda ne şekilde tedavi görüyorsunuz hangi asamadasiniz
Hangi çayı iciyorsubuzBenimde eşim geçen senr düşürmüştü ama gene iltihaplanma varmış dr ilaç vrrmrdi biz alternatif tıpla tedavi ediyoruz bir kaç çay îçiyor iltihabı kurutmak için dr çocuk için engel bir durum değil demiş
Valla isim olarak ne bilmiorum eşimin bi tanıdığı alternatif tp uzmnı bunu iç die getirdi günde 3 keZ içiyorHangi çayı iciyorsubuz
Öğrenebilirsiniz çok sevinirimValla isim olarak ne bilmiorum eşimin bi tanıdığı alternatif tp uzmnı bunu iç die getirdi günde 3 keZ içiyor
Dün eşime sordum o da bilmiyormuş hatta dedim insan ne îçtiğini bilmez mî dir :)))) öğrenebilirsem paylaşırım mutlakaÖğrenebilirsiniz çok sevinirim
Tesekkur ederim. Bir şey daha soracagim siz su an deniyor musunuz yoksa bitki desteği aldıktan sonra mi deneyeceksinizDün eşime sordum o da bilmiyormuş hatta dedim insan ne îçtiğini bilmez mî dir :)))) öğrenebilirsem paylaşırım mutlaka
Denemelere devam :) benim aynı zamanda polikistikoverim var bu ay klomene başlayacağım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızdaTesekkur ederim. Bir şey daha soracagim siz su an deniyor musunuz yoksa bitki desteği aldıktan sonra mi deneyeceksiniz
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsunDenemelere devam :) benim aynı zamanda polikistikoverim var bu ay klomene başlayacağım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda
Bende bu ay klomen kullandım sonuç negatif yarın yeniden kullanıcam bakalım eşiminde aglitunasyon pozitif çıktı ama gebekiğe engeldeğişmiş Benim pko var sizinde probleminiz barmımerhaba arkadaslar ben de ikinci cocugum icin tedavi goruyorum esimin sperm testinde aglitunasyon pozitif cikti doktorum onemli birsey olmadigini soyledi 3 ay klomen ve catlatma ignesi kullandim henuz hamile kalamadim
Benimde ilk ayımdı hastalandım yrn tekrar başlıyorum klomene bu ay olmazsa rahim filmi isticem dedi benim drum da tedavimiz aynı ilerliyor benimde lh hormonum sınıra yakın çıktı hepsi normal gözküyor ama adet düzensizliği problemi var bende hem kendi drma gemde üroğa eşimin sonucunu gösterdim normal dediler ilaç bile vermedi dr eşime siz ne kadar süredir düşünüodunuz bebek ?siz kac ay kullandiniz klomen
1 sene olcak canim ama 3 aydir tedavi goruyorum catlatms ignesi kullandinmi lh hormonu yuksek olunca yumurta catlamiyo diye biliyorumBenimde ilk ayımdı hastalandım yrn tekrar başlıyorum klomene bu ay olmazsa rahim filmi isticem dedi benim drum da tedavimiz aynı ilerliyor benimde lh hormonum sınıra yakın çıktı hepsi normal gözküyor ama adet düzensizliği problemi var bende hem kendi drma gemde üroğa eşimin sonucunu gösterdim normal dediler ilaç bile vermedi dr eşime siz ne kadar süredir düşünüodunuz bebek ?
Benimde haziranda 1 senem dolucak benim klomen sonrası dr yumurta takibi yaptı 2 tane yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatlamış dr senin yumurtaların kendiliğinden çatlıo dedi ama nie adet olamıom dedim işleyişle ilgili başka bi sıkıntı var hamile kalırsan düzelir dedi tüp bebek yaptırmana gerek kalmaz falan da dedi bi kaç aya hamiş bırakıcam seni dio ama fazla da ümitlenmek istemiorum bakalım1 sene olcak canim ama 3 aydir tedavi goruyorum catlatms ignesi kullandinmi lh hormonu yuksek olunca yumurta catlamiyo diye biliyorum
umutduz olma insllh zamani gelince olur hayirlisiylaBenimde haziranda 1 senem dolucak benim klomen sonrası dr yumurta takibi yaptı 2 tane yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatlamış dr senin yumurtaların kendiliğinden çatlıo dedi ama nie adet olamıom dedim işleyişle ilgili başka bi sıkıntı var hamile kalırsan düzelir dedi tüp bebek yaptırmana gerek kalmaz falan da dedi bi kaç aya hamiş bırakıcam seni dio ama fazla da ümitlenmek istemiorum bakalım
Amin inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinumutduz olma insllh zamani gelince olur hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?