Erkek İnfertilitesi benimle aynı kaderi yaşayanlar bana umut olun AGLUTİNASYON POZİTİF (+) çıktı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba herkese, kısa kısa mutlu sona giden yolumuzu diğerlerine umut olsun diye anlatacağım. Esimde varikosel çıktı ama hız sayı ve morfoloji sorunu yoktu. Ve bir de aglütinasyon...

Varikosel çok etkilenmemesine rağmen gnc.nin at kestanesi kapsülünü 100tanesi bitene kadar içti esim

Öncelikle keciboynuzu kuru uyguladık. Bunla birlikte her gün havuç muz ve kivi yedi eşim.C vitamini aglütinasyon a iyi geldiği için.

Ara ara kuru incir ve fındık tüketti.

Keçi boynuzu bittikten sonra çakşır koku suyu içti toplamda iki sise.

Ayrıca basarili sonuç aldığımız ay ovulasyon testi kullanmistim. O donemde her günbirlikte olduk yumurtayı kaçırmamak için. Ve ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmadim.İkimiz de sıcak suda yikanmadik.

Su anda 4 haftalık hamileyim ve çok mutluyum sukrediyorum. Herkes için dua ediyorum ve dua bekliyorum

Ayrıca bi ara eşimin böbreği çok AĞRIDI ama sonra geçti, kum dökmüş olabilir, ve belki de o böbrek sorunu olabilir aglütinasyon sebep,tam bilmiyoruz sadece tahmin.

erkeklerde sperm üretimi iki aylık bir süreç gerektirdiği için c vitaminin etkisini iki aydan önce göremezsiniz. tavsiyem 1000mg lik c vitaminini dört eşit parça ya bölerek 6 saatte bir almaları. C vitaminin aglütinasyon için faydalı olduğuna dair testler yapılmış.
UYARI: fazla c vitamini böbrek taşı yapar.

Merhaba, yanlış düşünüyorsunuz bakın ben altı aylık prematüre 600 grm lık bir bebeğim kan uyuşmazlığından meydana gelen problemden dolayı kanım değişmiş ve kanım 0 Rh(-) ama bir sorun kardeşlerim öyle değil ama onların değişik bana göre demek istediğim şu bahsettiğiniz şey sperm hızı yada başka bir durum değil, aksine doğacak bir bebek yada anne karnındaki bebeğin kan hücrelerinde birleşip kümeşme yani pıtılaşma bunun sebebide annenin (-) babanında (+) olmasından meydana gelir. Ha şu olabilir bazen ilk bebek oluşumun hiç sıkıntı çıkmaz hatta çocuk sağlıklı bile olabilir bazende tam tersine benim gibi ölüm tehlikesi yaşar yada hiç oluşmaz

Aglutinasyonun pozitif olmasının kan uyuşmazlığıyla ne gibi bi alakası var anlayamadım ben

okuduklarımdan anladığım sadece C vitamini bu durumu düzeltiyor hap olarak almak yerine meyvelerle karşılasak olmuyor mu acaba??

Malesefff ki engel sperm topaklaşması oluyor sperm hareketlini azaltıyor hatta hızı sıfır oluyor biz hala çözüm bulamadık Kaan aydos a randevu aldık bakalım gidişat Nasıl olacak
Anladım ben emre beyle görüştüm ilk testte çıkarsa sorun değil ama her yapılan testte çıkarsa sorun olabilir demişti.
Hatta gittiğimiz başka doktorlar ilaç önermişti çok basit bir sorun ilaçla düzelir dediler 1. testte çıktı 2. testte çıkmadı.
Bizim hızda morfolojide normal tek sorun agütülasyon demek ki bunlar normalse önemsemeye gerek yok

Bizim ileri hızlımız yok o yüzden bizim için sıkıntı yavaş ve yerinde hareketli var bu sorunu kalksa sıkıntı bitecek inş

Bizim ileri hızlımız yok o yüzden bizim için sıkıntı yavaş ve yerinde hareketli var bu sorunu kalksa sıkıntı bitecek inş
Bizde de aynı sıkıntı var 1 yildir tedavi görüyoruz aglütinasyon ü aşmak için ama olmadı o yüzden tüp bebeğe karar verdik

Bizde de aynı sıkıntı var 1 yildir tedavi görüyoruz aglütinasyon ü aşmak için ama olmadı o yüzden tüp bebeğe karar verdik
Canım cevap geç oldu ama tedavisi var sanırım biz incir ve keçiboynuzu özü ile aştık bu sıkıntıyı çok şükür denemenizi tavsiye ederim mutlaka hemde iki üç ay da ileri hızlı sıfırken ve bi yıldır proxeet felan kullanmışken ki hiç işe yaramadı sadece inci ve keçiboynuzu ile şimdi %60 hızlımız oldu çok şükür bin şükür rabbime :)

Onları da denedik bitkisel bir sürü karışım dünyanın parası ama olmadi

GÜNAYDIN kızalr. dünden beri moralımbozuk (((
Esımın sperm testınde enfeksıyon cıkmıstı ılerı hız %20 ileri yavas %30 ve hareketsiz %20 idi. ancak antıbıyotık kullanımından mıdır bılmıyorum 1 ay sonrakı test ileri hız harekerı %0 yavas hareketli %30 hareketsiz de %40 olmus. ve basından beri de aglitünasyon pozıtıf.... sperm sayısı normal..... hız %0 oldugu ıcın baska doktor asılama yada tüp bebek önerdi. ama ılk basta boyle degıldı. kendı doktormuzda hız ıle yavasın toplamı 39 olacak en az sızın su an 30 duzelır dedı....

ne yapmamız lazım??? lutfen yorumlarınızı beklıyorum.

Biz de 3 yıldır aglütinasyon ve ileri hareket 0 ile ugrastik artık pes ettik 1 aşılama yaptırdık olmadı şimdi tüp bebek deniyoruz

İncir kürümü yoksa nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…