- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
- 53
Aglutinasyonun pozitif olmasının kan uyuşmazlığıyla ne gibi bi alakası var anlayamadım benMerhaba, yanlış düşünüyorsunuz bakın ben altı aylık prematüre 600 grm lık bir bebeğim kan uyuşmazlığından meydana gelen problemden dolayı kanım değişmiş ve kanım 0 Rh(-) ama bir sorun kardeşlerim öyle değil ama onların değişik bana göre demek istediğim şu bahsettiğiniz şey sperm hızı yada başka bir durum değil, aksine doğacak bir bebek yada anne karnındaki bebeğin kan hücrelerinde birleşip kümeşme yani pıtılaşma bunun sebebide annenin (-) babanında (+) olmasından meydana gelir. Ha şu olabilir bazen ilk bebek oluşumun hiç sıkıntı çıkmaz hatta çocuk sağlıklı bile olabilir bazende tam tersine benim gibi ölüm tehlikesi yaşar yada hiç oluşmaz
Malesefff ki engel sperm topaklaşması oluyor sperm hareketlini azaltıyor hatta hızı sıfır oluyorArkadaşlar agütülasyon gebeliğe engel mi ?
Anladım ben emre beyle görüştüm ilk testte çıkarsa sorun değil ama her yapılan testte çıkarsa sorun olabilir demişti.Malesefff ki engel sperm topaklaşması oluyor sperm hareketlini azaltıyor hatta hızı sıfır oluyorbiz hala çözüm bulamadık Kaan aydos a randevu aldık bakalım gidişat Nasıl olacak
Bizim ileri hızlımız yok o yüzden bizim için sıkıntı yavaş ve yerinde hareketli var bu sorunu kalksa sıkıntı bitecek inşAnladım ben emre beyle görüştüm ilk testte çıkarsa sorun değil ama her yapılan testte çıkarsa sorun olabilir demişti.
Hatta gittiğimiz başka doktorlar ilaç önermişti çok basit bir sorun ilaçla düzelir dediler 1. testte çıktı 2. testte çıkmadı.
Bizim hızda morfolojide normal tek sorun agütülasyon demek ki bunlar normalse önemsemeye gerek yok
Bizde de aynı sıkıntı var 1 yildir tedavi görüyoruz aglütinasyon ü aşmak için ama olmadı o yüzden tüp bebeğe karar verdikBizim ileri hızlımız yok o yüzden bizim için sıkıntı yavaş ve yerinde hareketli var bu sorunu kalksa sıkıntı bitecek inş
Canım cevap geç oldu ama tedavisi var sanırım biz incir ve keçiboynuzu özü ile aştık bu sıkıntıyı çok şükür denemenizi tavsiye ederim mutlaka hemde iki üç ay da ileri hızlı sıfırken ve bi yıldır proxeet felan kullanmışken ki hiç işe yaramadı sadece inci ve keçiboynuzu ile şimdi %60 hızlımız oldu çok şükür bin şükür rabbime :)Bizde de aynı sıkıntı var 1 yildir tedavi görüyoruz aglütinasyon ü aşmak için ama olmadı o yüzden tüp bebeğe karar verdik
Onları da denedik bitkisel bir sürü karışım dünyanın parası ama olmadiCanım cevap geç oldu ama tedavisi var sanırım biz incir ve keçiboynuzu özü ile aştık bu sıkıntıyı çok şükür denemenizi tavsiye ederim mutlaka hemde iki üç ay da ileri hızlı sıfırken ve bi yıldır proxeet felan kullanmışken ki hiç işe yaramadı sadece inci ve keçiboynuzu ile şimdi %60 hızlımız oldu çok şükür bin şükür rabbime :)
Biz de 3 yıldır aglütinasyon ve ileri hareket 0 ile ugrastik artık pes ettik 1 aşılama yaptırdık olmadı şimdi tüp bebek deniyoruzGÜNAYDIN kızalr. dünden beri moralımbozuk(((
Esımın sperm testınde enfeksıyon cıkmıstı ılerı hız %20 ileri yavas %30 ve hareketsiz %20 idi. ancak antıbıyotık kullanımından mıdır bılmıyorum 1 ay sonrakı test ileri hız harekerı %0 yavas hareketli %30 hareketsiz de %40 olmus. ve basından beri de aglitünasyon pozıtıf.... sperm sayısı normal..... hız %0 oldugu ıcın baska doktor asılama yada tüp bebek önerdi. ama ılk basta boyle degıldı. kendı doktormuzda hız ıle yavasın toplamı 39 olacak en az sızın su an 30 duzelır dedı....
ne yapmamız lazım??? lutfen yorumlarınızı beklıyorum.
aaaa oylemı? ya pekı sızın hep mı sıfır cıktı ılerı hareket?Biz de 3 yıldır aglütinasyon ve ileri hareket 0 ile ugrastik artık pes ettik 1 aşılama yaptırdık olmadı şimdi tüp bebek deniyoruz
Evet ileri hareket hep 0 yerinde hareket %50 idi hareketsiz de vardı bi de hiç değişmedi sonuclaraaaa oylemı? ya pekı sızın hep mı sıfır cıktı ılerı hareket?
Merhaba çözüm bulanıksınız mi agülinasyon içinMalesefff ki engel sperm topaklaşması oluyor sperm hareketlini azaltıyor hatta hızı sıfır oluyorbiz hala çözüm bulamadık Kaan aydos a randevu aldık bakalım gidişat Nasıl olacak
İncir kürümü yoksa nasıl olduCanım cevap geç oldu ama tedavisi var sanırım biz incir ve keçiboynuzu özü ile aştık bu sıkıntıyı çok şükür denemenizi tavsiye ederim mutlaka hemde iki üç ay da ileri hızlı sıfırken ve bi yıldır proxeet felan kullanmışken ki hiç işe yaramadı sadece inci ve keçiboynuzu ile şimdi %60 hızlımız oldu çok şükür bin şükür rabbime :)
Merhaba eskinizde varıkosel mi vardı belki ondan da aglütinasyon olmuş olabılır di ne sonuç aldınız önerdiniz var mıEvet ileri hareket hep 0 yerinde hareket %50 idi hareketsiz de vardı bi de hiç değişmedi sonuclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?