Gelinlik Modelleri benimde tercihim bu

kardeşim trabzonda diktirdi.öndeki volanlı kısım hiç güzel olmamıştı ama düğün sakaryada olduğu için tam geleceği gün almıştı bişey yapamadık o yüzden

ön kısmı esnetmişlerdi diktireceğiniz terzinin özellikle bu kısma dikkat etmesini söyleyin

cok guzel sade ve sık benim gelinliğimde buna cok benziyor arkası aynı cok hoş duruyor beğendim

bende omuz kısmını çk beğendm tam benm istediğim gibi ama etek kısmı çk sade ben o gecenin şerefine biraz gösterişli modellerden yanaymm..yinede terch senin tabi hayırlısı bakalm..

baktım baktımzaten 2010 modellerı de cıkmaya basladı valla herkes ıcın daha zor olcak secım yapmak.benım kı artık kesın valla bı model daha cızdırıp attıramıcam.ana hatları bellı dıkılırken detaylarda degısıklık yapabılırım en fazla okadar

anladım mervecik hayırlısı olsun canım seçim yapmak zor zor oluyor o dönemler sürekli değişiklik yapılıyor gelinlik üzerinde bilirim :nazar: hayırlısı olsun

doğrusu ben de pek beğenmedim :(
bir de bence diktirmeden önce biraz dolaşıp gelinlik modellerini deneyin, hangi kesimler, hangi kumaşlar size daha çok yakışıyor görün. bu modelin üzerinde ona göre oynama yaparsınız. misal öpücük yaka size daha çok yakışıyordur, yakayı değiştirirsiniz. gelinliğin tek başına güzel olması kadar size yakışması da önemli. benim ablam da yıllardır hayal ettiği gelinliği diktirdi ve sonuç hüsran oldu, çünkü o model ona hiç yakışmadı, olduğundan daha tombul gösterdi.
yine de siz bilirsiniz ama ben kumaş olarak sateni de pek sevmiyorum, çok afedersiniz bana masa örtüsü gibi görünüyor.

provalara basladık bakalım nasıl birsey cıkıcak merak ediyorum..suanda keyifli gidiyor icime siniyor..inş sonunda da mutlu olucagım icime sinen bu model cıkar ya da buna yakın birsey :)

10 yıl once olarak dile getirilmis eger sitede modellere bakarsanız 2010 gelinlikleri icerisinde yine gorebilirsiniz :) bu da su demek oluyor modeli gelip gecici olanlardan degil :) dedigim gibi 4 senedir begeniyorum..dusuncelerinize de sonsuz saygım var... :)

Back