• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benımde nıkah davetıyem kozadan :)

hopenotevent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
274
0
96
37
İstanbul
kaydirigubbakcemile5
10929.jpg

29587249.png

Fiyat listesi Internet sitelerinde var. Ama baski ve iscilik dahil degildir yaziyo. Bende anlamadim onu. Yani o fiyat listesindeki fiyatin üstünde ayriyetten bidahami bisey biniyo?? :sm_confused:

Linkler icin cok tesekkür ederim.

Biliyorum soru üstüne soru soruyorum ama son bi sorum daha olcak :)
Bu Davetiyenin sekli nasil, yani rulo seklindemi yoksa ince birseymi?
Ben Almanyada yasiyorum ve bavulla getirmek istiyorum davetiyeleri, o yüzden büyüklügü´nü merak ediyorum, bavulda cok yer kaplarmi acaba diye

linkler icin cok tesekkür ederim.

Biliyorum soru üstüne soru soruyorum ama son bi sorum daha olcak :)
bu davetiyenin sekli nasil, yani rulo seklindemi yoksa ince birseymi?
Ben almanyada yasiyorum ve bavulla getirmek istiyorum davetiyeleri, o yüzden büyüklügü´nü merak ediyorum, bavulda cok yer kaplarmi acaba diye

sor canım ne demek 3 kat katlanıyor resımde gordugun gıbı ince birsey zarfı falanda yok bavula rahatlıkla sıgar

Bende bir siir yazdim ama cok fazla abarti oldu galiba ya:

Yillar önce karsima sen cikmis olmasaydin eger, günes icimi hic bukadar isitmazdi, yildizlarin parlakligi senin gülüsüne benzemezdi, denizler dalgalanmaz, martilarin sesi yankilanmazdi.
Yillar önce karsima sen cikmis olmasaydin eger, soludugum hava hic bukadar tatli, hayat hic bukadar anlamli olmazdi.
Gün seninle dogdugu icin, gecenin sessizligi senin sesinle doldugu icin güzel.

Bu özel günümüzde siz degerli dostlerimizi yanimizda görmekten onur duyariz.

Neyse bende Nisanlima öylesine hediye edeyim bari siirimi opuyorumnanaktan

Bende bir siir yazdim ama cok fazla abarti oldu galiba ya:

Yillar önce karsima sen cikmis olmasaydin eger, günes icimi hic bukadar isitmazdi, yildizlarin parlakligi senin gülüsüne benzemezdi, denizler dalgalanmaz, martilarin sesi yankilanmazdi.
Yillar önce karsima sen cikmis olmasaydin eger, soludugum hava hic bukadar tatli, hayat hic bukadar anlamli olmazdi.
Gün seninle dogdugu icin, gecenin sessizligi senin sesinle doldugu icin güzel.

Bu özel günümüzde siz degerli dostlerimizi yanimizda görmekten onur duyariz.

Neyse bende Nisanlima öylesine hediye edeyim bari siirimi opuyorumnanaktan

EVET CANIM ÇOK UZUN OLMUŞ SEVDİĞİNE ANLAMLI BIR HEDIYE VERIRKEN FALAN DA KULLANABILIRSIN AMA DAVETIYEYE GITMEMİŞ bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

Back