• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde bir derdim var?

Olumlu olumsuz cevap veren herkese teşekkür ederim. Çoğunuzun da dediği gibi eşim yönünden şanslı bir insan olduğumu düşünüyorum. Yapılan şey bana göre halen büyük hata olmuş olsa da kışkırttığımı söyleyenlere rağmen böyle düşünüyorum. Uzun uzadıya konuştuk. Benim hatalarım dediğiniz mevzıları da özellikle sordum ki eşim benim tarafımdan bir hata olduğunu düşünmüyor bile
yaşadığımız şeylerin bunlarla ne ilgisi olacak diyor? Elbette söylediğim sözler onu teşvik etmiş öfkesini yenememiş ama biraz da kendine ait ailesi olan sıkıntıların gerginliği olduğunu söyledi. Yaptıklarının telafisi yok ama unutturmak için elimden geleni yapacağım dedi. Git desem ayrılalım desem bu yaşananlardan sonra dedim. Gitmem Dedi ne yaparsan yap gitmem.
İnşallah tekrarı yaşanmadan geçer ömrümüz kolay unutmayacağım elbette ama bir daha yaşanırsa affedemem biliyorum.

By arada annem sanki dövmüş mü itmiş kakmışş canın bile yanmamış
dövmek istese öyle dövmez erkek Milleti diyor.

Hey eski kadın zihniyeti cefakar annelerimiz...

Herkesten allah razı olsun
. Kendimi sorgulamayan bir insan değildim gene söylüyorum ama bu olaya yazdıklarınız.Facia gözüyle bakmama engel oldu. 2 gün önce evliliğimin bittiğini düşünüyordum. Bugün evdeyim :)

Halletmiş olmanız çok güzel, hemen ayrılık demek çok güzel bir şey değil
Eşiniz bazı şeyleri sorun etmiyormuş gibi görünse de, kavga anında size sarf ettiği sözler çok şey anlatıyor aslında
İçinde bir birikmişlik var, bir yorgunluk var bunu inkar edemezsiniz
Size el kaldırması tabi ki korkunç bir şey ancak ben böyleyim, yapım böyle kalıplarının ardında kalmayın
Anlattığınız kadarı ile eşiniz sizi seven, iyi bir insan bu değerleri kaybetmeyin, kendinizin eksik gördüğünüz yanlarınızı tamamlamaya gayret edin
Eşinizin size olan sevgisini fazla sınamayın, çünkü sadece sevgi ile yürümüyor evlilikler. Bir taraf hep yükü taşıyorsa bir süre sonra işler içinden çıkılmaz hale dönüşebiliyor.

Siddete kasinlikle karsiyim, hayatta affedilmemesi gereken bir sey bana gore. Hatta burada dayak yiyip esini affedenlere de kiziyorum. Ama bu olay o kadar farkli ki.

Esiniz genel olarak zaten zor bulunan ortalamanin uzerinde biriymis. Evin islerini vs ustlenmis sorun cikarmamis yani niyeti bastan iyi biri. Vur vur diye tahrik edip arkadan vay efendim beni dovdu diye suclamaniz biraz tuhaf degil mi? Dovulmek istemeyen biri acik acik kiskirtir mi erkeksen vur diye. Adam zaten elini kaldirinca dizginlemis kendini daha ne diye erkekligine laf soyluyorsun?

herkesi bir esref saati bir essek saati vardir
bunu unutmayin
iyi bir adamla evlisiniz
cinsel sorununuz cok önemli tedavi görün

böyle mazlum adamlar hep bekler ve birden tasarlar
bosanirsaniz öyle koca zor cikar bir daha

Çok güzel bir evliliğiniz var allah bozmasın. Ama hatalarınızı görüp düzeltmeniz gerekiyor. Öncelikle özür dilemeyi öğrenmelisiniz. Çok büyük bir erdemdir özür dilemek. " ben asla özür dilemem" demekse korkunç göründü benim gözüme. Hata yaptığında özür dilemeyen bir eşim olsa çıldırırdım muhtemelen. Nasıl bir kibir bu. İnsan çocuğundan bile özür diler bazen, kaldı ki bu insan sizin hayat arkadaşınız. Özür dilediğiniz zaman küçülmezsiniz ki, korkmayın bu kadar. Bu kadar burnu büyük olmayın.

İkincisi cinsel hayatınızı düzene sokmanız gerekiyor. Haftada bir ilişki iki tarafa da yetiyorsa problem yok. Ama bu ilişkinin sıklığı değil kalitesi önemli. Kendimi eşinizin yerine koyuyorum. Zorla yatağa götürdüğüm bi adam olsa hayatımda ve bu adam benimle olmaktan zevk almasa ben uzaklaşırım o insandan. Hem fiziksel hem duygusal olarak uzaklaşırım. Sizin ya kendi kendinize ya da uzman yardımıyla bu durumu aşmanız lazım. Çiftleri en çok birbirine bağlayan, eşine karşı tavırlarını en çok yumuşatan durumdur kaliteli bir cinsel hayat. Dediğim gibi sıklığınızda problem yok ama yaşadığınız şey kaliteli değil, tatmin edici değil.

Diğer konular bana göre hata değil. Her kadın aynı şekilde ev kadını olacak diye bir kural yok. Siz düzeninizi böyle kurmuşsunuz. Eşiniz de bu durumdan şikayetçi değil. Takdir etmek lazım ama daha fazlasına, bunların altında ezilmeye gerek yok.

Ve şu durumda eşinizi affetmelisiniz. Şiddetin bahanesi olmaz ama O kadar dolup taşmasa size el kaldırmazdı gibi düşünüyorum. Eşiniz özür dilemiş. Siz de bu durumda ilk özrünüzü dileyin. Büyümeden kapansın konu.

Sephora arkadasimiz konuyu cok güzel yorumlamis bana göre.Sevgili konu sahibi konuyu anlatma seklinizden, yorumlara verdiginiz seviyeli cevaplardan ötürü sizi takdir ediyorum.Siz de esiniz de ortalama türk insanini asan niteliklere sahipsiniz bana göre.Dolayisiyla bazi yorumlarin uc noktada olmasi sasirtmiyor beni sizi de sasirtmasin.

Konuya gelince bence de gayet güzel giden bir evliginiz var.Fakat sizin de belirttiginiz gibi bazi sorunlariniz var.Her sey kusursuz olsa o da ayri bir problem olurdu:)
Umarim ki esinizi affedebilirsiniz ve bu olay ikinizin arasinda giderek artan bir ucuruma neden olmaz.Bence affetmeyi isteyin, affedebilirsiniz.Hic bir sey siddeti hakli göstermez ama ben de kendimden biliyorum ki cok öfkelendigimde kendimi kaybedebiliyorum.Esiniz de böyle bir ruh haliyle kendini kaybetmistir.
Ikinci olarak cinsellik gercekten cok önemli.Eger esiniz sizde arzu uyandirmadigini düsünüyorsa kendini cok kötü hissediyordur.Bu durumu degistirmek icin biraz caba harcamanizi öneriyorum.Her ikinizin de mutlulugu icin.

Bence eşiniz mükemmel biri bence çok bile tahammül etmiş benim eşimde mükemmeldir ama karşılıklı yeri gelir haddimi bilirim özür dilerim herşeyi çocuk bakımına kadar yıkmam üzerine herkes görevini bilsin

ayrılın hemen..:):) bence siz bir daha evlenmeyin...anladığım kadarıyla evliliği beceremyorsunuz????kadın kadınlık görevini bilecek adam adamlık görevini....erkeğe ev işlerini yaptırmak da nedir????adam iyi bile dayanmış helal olsun

allah aşkına böyle adam bulmuşsun bunuyorsun normal evet şiddet asla da senin kocan normal değil iyi derecede anormal:))) sen özür dile zaten kocan affeder kesin ayrıca özel mevzunuz için hemen dr gidin yazık böyle adama

herkesi bir esref saati bir essek saati vardir
bunu unutmayin
iyi bir adamla evlisiniz
cinsel sorununuz cok önemli tedavi görün

böyle mazlum adamlar hep bekler ve birden tasarlar
bosanirsaniz öyle koca zor cikar bir daha

kesinlikle katılıyorum, bu konu üzerinden uzun zaman geçmiş ama o yaşadığınız cinsel problem adamı çileden çıkarmaya tek başına bile yeter.
evliliğin en önemli noktası o bence
uzmana gidin derim ben

Back