- Konu Sahibi sevememsendenbaska
Olumlu olumsuz cevap veren herkese teşekkür ederim. Çoğunuzun da dediği gibi eşim yönünden şanslı bir insan olduğumu düşünüyorum. Yapılan şey bana göre halen büyük hata olmuş olsa da kışkırttığımı söyleyenlere rağmen böyle düşünüyorum. Uzun uzadıya konuştuk. Benim hatalarım dediğiniz mevzıları da özellikle sordum ki eşim benim tarafımdan bir hata olduğunu düşünmüyor bile
yaşadığımız şeylerin bunlarla ne ilgisi olacak diyor? Elbette söylediğim sözler onu teşvik etmiş öfkesini yenememiş ama biraz da kendine ait ailesi olan sıkıntıların gerginliği olduğunu söyledi. Yaptıklarının telafisi yok ama unutturmak için elimden geleni yapacağım dedi. Git desem ayrılalım desem bu yaşananlardan sonra dedim. Gitmem Dedi ne yaparsan yap gitmem.
İnşallah tekrarı yaşanmadan geçer ömrümüz kolay unutmayacağım elbette ama bir daha yaşanırsa affedemem biliyorum.
By arada annem sanki dövmüş mü itmiş kakmışş canın bile yanmamış
dövmek istese öyle dövmez erkek Milleti diyor.
Hey eski kadın zihniyeti cefakar annelerimiz...
Herkesten allah razı olsun
. Kendimi sorgulamayan bir insan değildim gene söylüyorum ama bu olaya yazdıklarınız.Facia gözüyle bakmama engel oldu. 2 gün önce evliliğimin bittiğini düşünüyordum. Bugün evdeyim :)
Halletmiş olmanız çok güzel, hemen ayrılık demek çok güzel bir şey değil
Eşiniz bazı şeyleri sorun etmiyormuş gibi görünse de, kavga anında size sarf ettiği sözler çok şey anlatıyor aslında
İçinde bir birikmişlik var, bir yorgunluk var bunu inkar edemezsiniz
Size el kaldırması tabi ki korkunç bir şey ancak ben böyleyim, yapım böyle kalıplarının ardında kalmayın
Anlattığınız kadarı ile eşiniz sizi seven, iyi bir insan bu değerleri kaybetmeyin, kendinizin eksik gördüğünüz yanlarınızı tamamlamaya gayret edin
Eşinizin size olan sevgisini fazla sınamayın, çünkü sadece sevgi ile yürümüyor evlilikler. Bir taraf hep yükü taşıyorsa bir süre sonra işler içinden çıkılmaz hale dönüşebiliyor.