• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde bir derdim var?

Şuan benim hatalarımı konuşamayız zaten dedim ne yaptım hangi hatam seni buna.itti dedim. Senin bir hatan yok. Dedi. Şuan hatam olsa bile kendi vicdan azabı nedeni ile asla konuşmaz onu. O kısmı zamanla konuşurki zaten konuşmayan bir çift değiliz sıkıntılarımızı hep konuşarak çözeriz. Gerçekten sıkıntısı olsa söyler şikayet eder. O hep hayatında çok şanslı biri olduğunu söyler durur

Yok yahu ne yaparsam yapayım vurduğu için haklı olamaz. Özür dileyeceksem kışkırttığım için olamaz. Erkeksen vur. Kompleks mi yahu bu erkeklik böyle dedi kadın dur bak nasıl erkeğim göstereyim mi diyecek? Böyle düşünecek bir kadın değilim ben

bazı insanlar delice sevse de gem vurmayı bilir gerektiği yerde kendine...

sizde şuan öylesiniz.

eşiniz iyi biri anlattığınız kadarı ile, lakin sizde iyi birisiniz ki yürümüş bu evlilik.

ikiniz de bazı şeyleri bastırmanın verdiği duyguyla patlamışsınız bir birinize...

ne siz ne de eşiniz haklı ikinizde bu suçu üstlenip kalbinizi onarıp yuvanız da huzurla oturun.

eşiniz sizi siz eşinizi şimdiden özlemişsiniz bir sarılsanız geçer bence :69:

cinsel sorunlarınız için bir uzmandan yardım alabilirsiniz,hem eşiniz mutlu olur hem siz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Allah yardımcınız olsun .

Şuan benim hatalarımı konuşamayız zaten dedim ne yaptım hangi hatam seni buna.itti dedim. Senin bir hatan yok. Dedi. Şuan hatam olsa bile kendi vicdan azabı nedeni ile asla konuşmaz onu. O kısmı zamanla konuşurki zaten konuşmayan bir çift değiliz sıkıntılarımızı hep konuşarak çözeriz. Gerçekten sıkıntısı olsa söyler şikayet eder. O hep hayatında çok şanslı biri olduğunu söyler durur

Yok yahu ne yaparsam yapayım vurduğu için haklı olamaz. Özür dileyeceksem kışkırttığım için olamaz. Erkeksen vur. Kompleks mi yahu bu erkeklik böyle dedi kadın dur bak nasıl erkeğim göstereyim mi diyecek? Böyle düşünecek bir kadın değilim ben

sız dusunmeyebılırsınız ama kullandıgınız kelıme hiç hoş degıl (bunu bır uzmana sorsanız onur kırıcı bır kelıme oldugunu ve helekı bır tartışma esnasında asla söylenmemesı gerektıgını aynen söyler sıze)kalbım kırıldı dıyorsnz farkındamısınız eşinizinde bır kalbı var? bır psıkologa gıdıp yardım almalısınız en azından belkı hatalarınızı görursunuz :ssz:

Son düzenleme:
Söyleyeceğim hiçbir şey yok yaptığım şeyin açıklaması falan da yok affedilir birşey değilki özürdileyim dedi. Unutamayacağın birşey olduğunu biliyorum unutman için elimden geleni yapacağım. Başka fa birşey diyemem dedi az önce. Yüzüne bakmaya utanıyorum dedi.

bu sözlerinde o kadar çok duygluu gizli ki.. bence milyon özürden daha kıymetli. en başta hatasını biliyor. telefasi olmadığını da biliyor ama ailesini (seni) kaybetmemek için de elinden geleni yapacağını söylüyor. utancını bile dile getirmiş daha ne desin..

herkes hata yapar. bazen asla yapmayız dediğimiz şeyleri yaparız. buna biz bile şaşırız.

bence eşinin nasıl bir insan olduğunu düşün (biliyorsun düşünüyorsun zaten) ama bu sözlerindeki samimiyete inanıyorsan ki bence inanmalısın bu sözlerinin arkasındaki duygulu adamı düşün ve bence karşılıklı birşeyeri yoluna koymaya bakın. zaten ikinizde istiyorsunuz sadece biraz birbirinizi dinleme biraz uzmandan yardımla sorunlarınız halolmayacak gibi gözükmüyor.

Hintli bir ermiş öğrencileri ile gezinirken Ganj nehri kenarında birbirlerine öfke içinde bağıran bir aile görmüş. Öğrencilerine dönüp “insanlar neden birbirlerine öfke ile bağırırlar?” diye sormuş. Öğrencilerden biri “çünkü sükûnetimizi kaybederiz” deyince ermiş “ama öfkelendiğimiz insan yanı başımızdayken neden bağırırız? O kişiye söylemek istedi
klerimizi daha alçak bir ses tonu ile de aktarabilecekken niye bağırırız? ” diye tekrar sormuş.

Öğrencilerden ses çıkmayınca anlatmaya başlamış: “İki insan birbirine öfkelendiği zaman, kalpleri birbirinden uzaklaşır. Bu uzak mesafeden birbirlerinin kalplerine seslerini duyurabilmek için bağırmak zorunda kalırlar. Ne kadar çok öfkelenirlerse, arada açılan mesafeyi kapatabilmek için o kadar çok bağırmaları gerekir.”
“Peki, iki insan birbirini sevdiğinde ne olur? Birbirlerine bağırmak yerine sakince konuşurlar, çünkü kalpleri birbirine yakındır, arada mesafe ya yoktur ya da çok azdır. Peki, iki insan birbirini daha da fazla severse ne olur? Artık konuşmazlar, sadece fısıldaşırlar çünkü kalpleri birbirlerine daha da yakınlaşmıştır. Artık bir süre sonra konuşmalarına bile gerek kalmaz, sadece birbirlerine bakmaları yeterli olur. İşte birbirini gerçek anlamda seven iki insanın yakınlığı böyle bir şeydir.”
Daha sonra ermiş öğrencilerine bakarak şöyle devam etmiş: “ Bu nedenle tartıştığınız zaman kalplerinizin arasına mesafe girmesine izin vermeyin.

Aranıza mesafe koyacak sözcüklerden uzak durun. Aksi takdirde mesafenin arttığı öyle bir gün gelir ki, geriye dönüp birbirinize yakınlaşacak yolu bulamayabilirsiniz.”

Çok güzel bir evliliğiniz var allah bozmasın. Ama hatalarınızı görüp düzeltmeniz gerekiyor. Öncelikle özür dilemeyi öğrenmelisiniz. Çok büyük bir erdemdir özür dilemek. " ben asla özür dilemem" demekse korkunç göründü benim gözüme. Hata yaptığında özür dilemeyen bir eşim olsa çıldırırdım muhtemelen. Nasıl bir kibir bu. İnsan çocuğundan bile özür diler bazen, kaldı ki bu insan sizin hayat arkadaşınız. Özür dilediğiniz zaman küçülmezsiniz ki, korkmayın bu kadar. Bu kadar burnu büyük olmayın.

İkincisi cinsel hayatınızı düzene sokmanız gerekiyor. Haftada bir ilişki iki tarafa da yetiyorsa problem yok. Ama bu ilişkinin sıklığı değil kalitesi önemli. Kendimi eşinizin yerine koyuyorum. Zorla yatağa götürdüğüm bi adam olsa hayatımda ve bu adam benimle olmaktan zevk almasa ben uzaklaşırım o insandan. Hem fiziksel hem duygusal olarak uzaklaşırım. Sizin ya kendi kendinize ya da uzman yardımıyla bu durumu aşmanız lazım. Çiftleri en çok birbirine bağlayan, eşine karşı tavırlarını en çok yumuşatan durumdur kaliteli bir cinsel hayat. Dediğim gibi sıklığınızda problem yok ama yaşadığınız şey kaliteli değil, tatmin edici değil.

Diğer konular bana göre hata değil. Her kadın aynı şekilde ev kadını olacak diye bir kural yok. Siz düzeninizi böyle kurmuşsunuz. Eşiniz de bu durumdan şikayetçi değil. Takdir etmek lazım ama daha fazlasına, bunların altında ezilmeye gerek yok.

Ve şu durumda eşinizi affetmelisiniz. Şiddetin bahanesi olmaz ama O kadar dolup taşmasa size el kaldırmazdı gibi düşünüyorum. Eşiniz özür dilemiş. Siz de bu durumda ilk özrünüzü dileyin. Büyümeden kapansın konu.

size el kaldırmasının hıcbır gecerlı sebebi yok..

ama kışkırtan sız olmuşsunuz..sular durulana kadar herkes köşesine cekılsın..

o yıne sızı sevıyor,içi yanıyordur aklına geldıkce..

sıddete karsıyım ama karsındakını ınsani yonlerıyle degerlendır..

patlama yasamış adam..
Teşekkür ederim. Aslında bende aynı senin gibi düşünüyorum herşeyden önce ona yakıştıramadığım için bu hayal kırıklığımın sebebi.
bazı insanlar delice sevse de gem vurmayı bilir gerektiği yerde kendine...

sizde şuan öylesiniz.

eşiniz iyi biri anlattığınız kadarı ile, lakin sizde iyi birisiniz ki yürümüş bu evlilik.

ikiniz de bazı şeyleri bastırmanın verdiği duyguyla patlamışsınız bir birinize...

ne siz ne de eşiniz haklı ikinizde bu suçu üstlenip kalbinizi onarıp yuvanız da huzurla oturun.

eşiniz sizi siz eşinizi şimdiden özlemişsiniz bir sarılsanız geçer bence :69:

cinsel sorunlarınız için bir uzmandan yardım alabilirsiniz,hem eşiniz mutlu olur hem siz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Allah yardımcınız olsun .
Allah razı olsun. Sarıldı zaten az önce ama ben sarılamadım zaten hemen ağladım. İçimde çok kırgınlık var. Kışkırtıcı davransam sa üstüne gitsem de haksız olsam da gördüğüm muameleyi unutmak şuan için belkş zor geliyor
sız dusunmeyebılırsınız ama kullandıgınız kelıme hiç hoş degıl (bunu bır uzmana sorsanız onur kırıcı bır kelıme oldugunu ve helekı bır tartışma esnasında asla söylenmemesı gerektıgını aynen söyler sıze)kalbım kırıldı dıyorsnz farkındamısınız eşinizinde bır kalbı var? bır psıkologa gıdıp yardım almalısınız en azından belkı hatalarınızı görursunuz :ssz:
Öyle sandığınız gibi hatalarını görmeyen hep haklıyım diyen bir kimse değilim ben bu olayda da yaşadığım her mevzuda da hatalarımı görürüm. Çok arkadaş çevresi olan ılımlı insancıl sosyal biriyimdir. Etrafımda sevilen hep fikri alınan da biriyim ki hayatımda çıkış bulamadığım noktalarda psikolojik yardım aldım ki gerekirse de gene alırım. Senin tarafından ben çok farklı göründüm gibi
bu sözlerinde o kadar çok duygluu gizli ki.. bence milyon özürden daha kıymetli. en başta hatasını biliyor. telefasi olmadığını da biliyor ama ailesini (seni) kaybetmemek için de elinden geleni yapacağını söylüyor. utancını bile dile getirmiş daha ne desin..

herkes hata yapar. bazen asla yapmayız dediğimiz şeyleri yaparız. buna biz bile şaşırız.

bence eşinin nasıl bir insan olduğunu düşün (biliyorsun düşünüyorsun zaten) ama bu sözlerindeki samimiyete inanıyorsan ki bence inanmalısın bu sözlerinin arkasındaki duygulu adamı düşün ve bence karşılıklı birşeyeri yoluna koymaya bakın. zaten ikinizde istiyorsunuz sadece biraz birbirinizi dinleme biraz uzmandan yardımla sorunlarınız halolmayacak gibi gözükmüyor.

Öyle değil mi?inşallah hallolur bende hallolmasını istiyorum bende eskisi gibi olmak istiyorum. Ama işte kalbim kırıldı onun da kırıldı biliyorum ama ben ona gidip sarılsam unuttum desem o tüm kırgınlığını siler atar. Bunu yapabilecek olmak istiyorum

yumuşak atın çiftesi pek olur derler
eşinde bu durum görülüyor
sen hep almaya alışmışsın
manevi duygusal manada söylüyorum bunu
eşin hep veren olmuş
senin için bir sürü fedakarlık yapmış ki
bunlar standart erkeğin yapmayacağı şeyler
yani böyle bir adamı bir tokat yüzünden bırakırım dersen
kusura bakma ama saçmalık olur

En melek adam erkekliğine laf dokundurmasında çileden çıkar, diye düşünüyorum.

Bir de kocanıza karşı saçmalamanızı anlıyorum ama bir anne kendini bu kadar kaybetmemeli.

Doğrusu eşim çocuğun önünde böyle büyük kavga çıkarsa, kırsa dökse. Ben de onun babalığına
sayar da sayardım. Asıl sorundan büyük sorun bu bence..

Öyle değil mi?inşallah hallolur bende hallolmasını istiyorum bende eskisi gibi olmak istiyorum. Ama işte kalbim kırıldı onun da kırıldı biliyorum ama ben ona gidip sarılsam unuttum desem o tüm kırgınlığını siler atar. Bunu yapabilecek olmak istiyorum

bunu yapabilecek olmak istemiyorsunuz çünkü sizin hatalarınız öylece duruyor. özür dileyen olmak istemiyorsunuz. eşiniz kendini anlatmış. özür dilemiş.(o sözler özür dilerimden daha samimi) peki ya siz! siz anlatamamışsınız. bence kırgınlığınızı dile getirin. ama hatalarınızı da söyleyip özür dileyin. siz kendi payınıza düşen hatalar için özür dileyeceksiniz. vurduğu için elbette değil. o anlama gelmez.

çocuğun yanında kendini kaybettiğin için bunda eşine hak verdiğini dile getirmen lazım.ağzından istemeden öfkeyle söylenen sözler için..

o kadarını duymaya onun da hakkı var..böylelikle önce siz rahatlarsınız gibi geliyor bana.

bir takım eksiklikleri düzeltmek istediğinizi nasıl düzelteceğinizi konuşun paylaşın karar verin rahatlayın..

bence sizin asıl sorununuz bu..

bence tabi..

Son düzenleme:
yumuşak atın çiftesi pek olur derler
eşinde bu durum görülüyor
sen hep almaya alışmışsın
manevi duygusal manada söylüyorum bunu
eşin hep veren olmuş
senin için bir sürü fedakarlık yapmış ki
bunlar standart erkeğin yapmayacağı şeyler
yani böyle bir adamı bir tokat yüzünden bırakırım dersen
kusura bakma ama saçmalık olur
Aslında bir insanın kendini tam anlatması böyle bir ortamda pek mümkün değil. Aslında hep fedakarlık yapan o değil kim yapar ki hep tek taraflı melek olmak lazım gelir.
Ama dediğiniz gibi bunu yapacak bir adam olsa zaten şaşırmaz çeker giderdim.

En melek adam erkekliğine laf dokundurmasında çileden çıkar, diye düşünüyorum.

Bir de kocanıza karşı saçmalamanızı anlıyorum ama bir anne kendini bu kadar kaybetmemeli.

Doğrusu eşim çocuğun önünde böyle büyük kavga çıkarsa, kırsa dökse. Ben de onun babalığına
sayar da sayardım. Asıl sorundan büyük sorun bu bence..
Benim anneliğim çevrede onun eşliği kadar takdir gören bir durumdur. Kimse kimsenin anneliğine laf söyleme cüretinde bulunamaz
sadece dokuz ay taşıyan ve doğuran anneye bile laf edemem ben ki siz anneliğini tek bir olayla yargıladığınız birnsana söylüyorsunuz bunu. Üzüldüm... Her türlü yoruma verdiğim cevapları olursanız eğer hep belli seviye de oldu ama sana karşı seviye korumakta zorlandım. Kimse mükemmel değildir. Annelerde! Kaldı ki bunu ilk kez yaşamış bir anneyim ben çocuğu ile akşam işten gelip saatlerce oynayan onun için canını verecek kadar seven her anne kadar fedakâr bir anneyim ben. Annelik bir olayla silinip atılmaz. Anne değilseniz de mutlaka anneniz vardır onun kıymeti için bu sözlerden sakının

bunu yapabilecek olmak istemiyorsunuz çünkü sizin hatalarınız öylece duruyor. özür dileyen olmak istemiyorsunuz. eşiniz kendini anlatmış. özür dilemiş.(o sözler özür dilerimden daha samimi) peki ya siz! siz anlatamamışsınız. bence kırgınlığınızı dile getirin. ama hatalarınızı da söyleyip özür dileyin. bir takım eksiklikleri düzeltmek istediğinizi nasıl düzelteceğinizi konuşun paylaşın karar verin rahatlayın..

bence sizin asıl sorununuz bu..

bence tabi..

Söylediğim zaman direkt ağlıyorum bunun herhalde daha zamanı değil ama tekrar söyleyim zaten sorunlarınızı hatalarınızı konuşabilen bir aileyiz biz. Her zaman! Ki genelde bunu yapabilen taraf da hep ben olurum

Siddetin bahanesi olmaz da hukukta haksiz tahrik diye bir sey var. Adamin erkekligine laf edersen erkeksen vur erkeksen vur dersen oyle olur.

Bunun harici de bu evliligi niye surduruyor anlamadim. Vajinismus var ama bunca yil asmamissin, evin isini gucunu adam yapiyor sen ayaklarini uzatirken. Cocuguna da ozenmiyosun, cocugun yaninda ne mevzular cikarmissin da adam demis napiyosun cocugun onunde, anneligin de bi garip. Hanimliga dair hicbir sey yok haniminda. Ne bileyim niye cekiyo bunlari. Ilginc

Son düzenleme:
Ben senin eşin ve çocuğun için çok üzüldüm.
Adam zorlayarak taşımış seni ama herkesin bir son damlası vardır.

Siddetin bahanesi olmaz da hukukta haksiz tahrik diye bir sey var. Adamin erkekligine laf edersen erkeksen vur erkeksen vur dersen oyle olur.

Bunun harici de bu evliligi niye surduruyor anlamadim. Vajinismus var ama bunca yil asmamissin, evin isini gucunu adam yapiyor sen ayaklarini uzatirken. Hanimliga dair hicbir sey yok haniminda. Ne bileyim niye cekiyo bunlari. Ilginc

Vajinismusu 3 ayda yendim. Eksik anlatmışım galiba burasını ben.
Eşim yarım gün ben tam gün çalışıyorum geliyorum evde Hee iş yapılmış bunu kastetmiştim ben.
Zaten dediğiniz gibi olsa adam peygamber dersiniz yahu. Biraz yanlış anlaşılmış yanlış anlatmışım yada.
Frijit gibi birşeyim dedim frijitim bile demedim. Eşim daha sık birliktelik isteyen bir adam ama ben genelde daha seyrek. Cinsel probleminiz bu yönde.
Söylemek istediğim şey eşimin bu sıkıntılar karşısında da sabırla davrandığını ifade etmek olmuştu. Yoksa mevzuya girmesem de olur yani aramızda bir problem değil mevzu çünkü

Eşim yarım gün ben tam gün çalışıyorum geliyorum evde Hee iş yapılmış bunu kastetmiştim ben.
Zaten dediğiniz gibi olsa adam peygamber dersiniz yahu. Biraz yanlış anlaşılmış yanlış anlatmışım yada.
Frijit gibi birşeyim dedim frijitim bile demedim. Eşim daha sık birliktelik isteyen bir adam ama ben genelde daha seyrek. Cinsel probleminiz bu yönde.
Söylemek istediğim şey eşimin bu sıkıntılar karşısında da sabırla davrandığını ifade etmek olmuştu. Yoksa mevzuya girmesem de olur yani aramızda bir problem değil mevzu çünkü

Şu dediklerinden sonra konun bana inandırıcı gelmedi.
İlk mesajda işin rengi farklı şimdi dip notlar geçiyorsun..

Anladim, simdi daha oturdu.. Ama bazi konularda biraz torpulemelisin kendini. Simdi bu adama boyle naif, erkegine sefkat sevgi saygi duyan, cevresinde donen bir hanim yaklassa adam direkt kapilir gider seni tanimaz. Ne olursa olsun erkek erkek gibi yasamak ister. Sizin evde rollar degismis. Adam da catirdamaya baslamis. Senin sen erkek misin demen tesaduf degil. Bilincaltin kocani pasif buluyor. Onun da erkek oldugunu ispat icin seni dovmesi tesaduf degil, kendine de sana da erkek oldugunu ispatliyor. Sikinti buyuk. Rollerin degismesi ve normale donmesi lazim.

Ben senin eşin ve çocuğun için çok üzüldüm.
Adam zorlayarak taşımış seni ama herkesin bir son damlası vardır.

Kavganın çıkış sebebini bile anlatmadan sadece adamı Son damlaya getiren noktaları anlattığım için böyle algılandı farkındayım. Dediğiniz gibi dahi olsa ben bunu haakedecek bir eş değilim arkadaşlar buna kanaat getirin böyle olsa ben böyle bir adamla evli olmazdım. Böyle olsa bile bu adam en fazla bana 1-3 sene arasında katlanırdı yahu 8 sene olmuş diyorum 8.. Benimle evlenmek için kendini yırttı bu adam
yaşamadığı sıkıntı kalmadı. Milyarlarca borca girdi ailesi yüzünden borsa oynadı içinden çıkmak için. Ödedik hepsini halen ödüyoruz. Hiç ses çıkaramadım başına kakmadım ailesinin özel durumu olduğu için söylemedim. 3 günlüğüne gittiğim kayınpeder evinde sürekli iğneleniriz sürekli laf yeriz halen hatalarını kabul etmezler. Hiç tartışmam hiç küsmem baban derim. Anne yok çünkü. Kardeşleri bir derdi varsa beni arar. Para isteseler benden isterler abime söyleme derler destek alırlar.
Yahu eksik anlatıldı herşey anlatılmadı diye akıl var mantık var iş yapmaz sevişmez çocuk bakmaz bu kadın nedrn sevilşr değil mi? Üstelik Size göre de aksi huysuz Dominant falanım..
Eşime göre daha sosyalim mesela
eşim siyasi farklılıklar nedeni ile bile arkadaş ayırırken ben her kese her düşünceye açık kişiyimdşr.herkes ile arkadaşlık ederim her ırk her düşünce ile.
Çocuğum olmadan hiç biryere gitmem eşim dr olmadan. Eşimin her sözünü dinlerim istemediği ortamda bulunmam. Aldığımı sattığımı yaptığımı söylerim dürüstlükten ödün vermem aslaa.
İllaki böyleyim şöyleyim diye övmek mi lazım
Çocuğum hasta olsun gözümü kırpamam uyuyayamam. Saçının teline kıyamam. Gözüne bakarım.üstelik eşim hep ne kadar iyi anne olduğumu hep söyler. Herkes söyler...herkes çocuğu ile ilgili sıkıntı olunca sevememsendenvaska bilir ona soralım der.
Ben sadece eşimin çok iyi Çok fedakâr vir adam olduğunu böyle olduğu halde bunları yaşadığımızı.yaşadığım vu şeyi kaldıramadığımı. Ne yapacağımı şaşırdığımı anlattım. Eksik yada yetersiz anlattım sanırım. Herkes şiddet yanlısı oldu çıktı bir anda. Farkındayım bunu yapacak bir adamla evli değilim farkındayım yaomazdı çok sinir harbi olmasa ama genede kırılmayım mı hırsını alacaksan bir daha mı vur diyeyim?

''Erkeklik öyle el kaldırmak değil '' demek , erkeği şiddet için gaza getirmek mi oluyor ? Bu cümlenin ardından eşin sana vuruyor ve sen mi kışkırtmış oluyorsun !

Bir de eşin sana vurduğunda çocuğunuz neredeydi .

Bence boşanmadan da halledebilirsiniz biraz çaba neleri kaybettigini nelere ihtiyacınız oldugunu oturup konuşun
Benim de siznkine benzer bi kavgamız oldu dövme yok ama
Benim eşim oturup konuşmakdan bile anlamaz hep konuşurum o susar her konu hemde
Sizin hala şansınız var deneyin tekrar vazgecmeyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olumlu olumsuz cevap veren herkese teşekkür ederim. Çoğunuzun da dediği gibi eşim yönünden şanslı bir insan olduğumu düşünüyorum. Yapılan şey bana göre halen büyük hata olmuş olsa da kışkırttığımı söyleyenlere rağmen böyle düşünüyorum. Uzun uzadıya konuştuk. Benim hatalarım dediğiniz mevzıları da özellikle sordum ki eşim benim tarafımdan bir hata olduğunu düşünmüyor bile
yaşadığımız şeylerin bunlarla ne ilgisi olacak diyor? Elbette söylediğim sözler onu teşvik etmiş öfkesini yenememiş ama biraz da kendine ait ailesi olan sıkıntıların gerginliği olduğunu söyledi. Yaptıklarının telafisi yok ama unutturmak için elimden geleni yapacağım dedi. Git desem ayrılalım desem bu yaşananlardan sonra dedim. Gitmem Dedi ne yaparsan yap gitmem.
İnşallah tekrarı yaşanmadan geçer ömrümüz kolay unutmayacağım elbette ama bir daha yaşanırsa affedemem biliyorum.

By arada annem sanki dövmüş mü itmiş kakmışş canın bile yanmamış
dövmek istese öyle dövmez erkek Milleti diyor.

Hey eski kadın zihniyeti cefakar annelerimiz...

Herkesten allah razı olsun
. Kendimi sorgulamayan bir insan değildim gene söylüyorum ama bu olaya yazdıklarınız.Facia gözüyle bakmama engel oldu. 2 gün önce evliliğimin bittiğini düşünüyordum. Bugün evdeyim :)

Benim anneliğim çevrede onun eşliği kadar takdir gören bir durumdur. Kimse kimsenin anneliğine laf söyleme cüretinde bulunamaz
sadece dokuz ay taşıyan ve doğuran anneye bile laf edemem ben ki siz anneliğini tek bir olayla yargıladığınız birnsana söylüyorsunuz bunu. Üzüldüm... Her türlü yoruma verdiğim cevapları olursanız eğer hep belli seviye de oldu ama sana karşı seviye korumakta zorlandım. Kimse mükemmel değildir. Annelerde! Kaldı ki bunu ilk kez yaşamış bir anneyim ben çocuğu ile akşam işten gelip saatlerce oynayan onun için canını verecek kadar seven her anne kadar fedakâr bir anneyim ben. Annelik bir olayla silinip atılmaz. Anne değilseniz de mutlaka anneniz vardır onun kıymeti için bu sözlerden sakının

Beni yanlış anladınız.
Çocuğun önünde bu kadar büyük olay çıkaran kişi anne, baba olsun farketmez.
İnsan o sinirle onun anneliğine, babalığına laflar sayar.
Normaldeki mükemmelliği sinir anında kimin aklına geliyor?
Eşinizin laflarına alındığınızı yazdınız.
Bunun normalliğini anlatmaya çalıştım.
Bir kerelik hata kişinin genel mükemmelliğini değiştirmez.
Bu tokatla eşinizin iyi bir eş olduğu gerçeğinin değişmediği gibi sizin bir hatanız ile iyi anneliğiniz de değişmez.

Ben de eşim böyle yapsa onun babalığına sayar da sayardım dedim çünkü kişi sinir anında bu tepkiyi verir.
Siz de benim genel yorumlarımdan haberdar olsanız seviyemin ne olduğunu bilirdiniz..

Neyse umarım düzelmiştir her şey..

Back