- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi sevememsendenbaska
Şuan benim hatalarımı konuşamayız zaten dedim ne yaptım hangi hatam seni buna.itti dedim. Senin bir hatan yok. Dedi. Şuan hatam olsa bile kendi vicdan azabı nedeni ile asla konuşmaz onu. O kısmı zamanla konuşurki zaten konuşmayan bir çift değiliz sıkıntılarımızı hep konuşarak çözeriz. Gerçekten sıkıntısı olsa söyler şikayet eder. O hep hayatında çok şanslı biri olduğunu söyler durur
Yok yahu ne yaparsam yapayım vurduğu için haklı olamaz. Özür dileyeceksem kışkırttığım için olamaz. Erkeksen vur. Kompleks mi yahu bu erkeklik böyle dedi kadın dur bak nasıl erkeğim göstereyim mi diyecek? Böyle düşünecek bir kadın değilim ben
bazı insanlar delice sevse de gem vurmayı bilir gerektiği yerde kendine...
sizde şuan öylesiniz.
eşiniz iyi biri anlattığınız kadarı ile, lakin sizde iyi birisiniz ki yürümüş bu evlilik.
ikiniz de bazı şeyleri bastırmanın verdiği duyguyla patlamışsınız bir birinize...
ne siz ne de eşiniz haklı ikinizde bu suçu üstlenip kalbinizi onarıp yuvanız da huzurla oturun.
eşiniz sizi siz eşinizi şimdiden özlemişsiniz bir sarılsanız geçer bence
cinsel sorunlarınız için bir uzmandan yardım alabilirsiniz,hem eşiniz mutlu olur hem siz kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Allah yardımcınız olsun .