- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.785
- 548
- 36
- Konu Sahibi nese-li_hilos
-
O gitmeye kararvermis.ne yapsan tutamazdin.kalacak olsaydi emin ol 2.kattan atlasan yine kalirdi.
Kendibi suclama kismetten otesi olmuyor
cnm cok sevidim adına eşinin iş bulmasına ve iyi olmanıza bizde zamanında geçirdik iniş çıkışları şimdi şükürler olsun hep sabır ve dua rabbim hayırlısını versin sende hep gül mutlu ol cnm öperim sevgilerÇok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Her gecenin bir sabahı var çok şükür şimdi iyiyiz:) eşim başka bir fabrikada is buldu çalışıyor şimdi Hamdolsun. Bende toparlandım. Allah herkesi evlatlarına bağışlasın. Evlatları da annesine:) çok sağol okudum mutlu oldum hemde çok:))
Oyyy canım ya yeni gördüm üzüldüm hayırlısı böyleymis..Rabbim gönlüne göre versin inşallah sen zaten süper bi eş ve annesin dikişlerin geçti mi ?? Hiç bahsetmedin kuzum yaaaZamanı değil dedim. Korunuyorduk nasıl oldu dedim. Kızım daha çok küçük diye ağladım. Acaba alındı mı? Kızdı mi bana? Benim yüzümden gitti. Sakarligim dusuncesizligim yüzünden. Ama ben 3. Çocuk fikrine çabuk alıştım. Allah verdi başım üstüne de dedim ertesi gün. Kız olsun kızıma arkadaş olsun diye isim bile buldum sana. Aptal hilal kafasız hilal!! O musluğu kapatmak iiçin egilmee gir duşkabinin içine düzgünce kapat şu musluğu. düşmeden 5 sn önce hissetmis gibi aklimdan geçirdim biliyor musun ya ayağım kayarsa diye ama niye egildim niye!!! yarın kürtaj dedi doktor. Özür dilerim bebeğim sana haksızlık ettim çok Üzgünüm. Dizime atılan dikişlerin acısını hissetmiyorum bile. Kalbim acıyor sadece. Benim yüzümden !!!
Üzmeyin kendinizi, kısmet değilmiş. Kendinizide suçlamayın sonuçta bilerek olmadı. Olacağı varmışçok geçmiş olsun.
Gecmis olsun
Verende alanda Allah..Hiç öyle düşünme..Kısmet değilmiş..Allah onun ömrünü kardeşlerine versin..Upuzun yasasınlar insallahhZamanı değil dedim. Korunuyorduk nasıl oldu dedim. Kızım daha çok küçük diye ağladım. Acaba alındı mı? Kızdı mi bana? Benim yüzümden gitti. Sakarligim dusuncesizligim yüzünden. Ama ben 3. Çocuk fikrine çabuk alıştım. Allah verdi başım üstüne de dedim ertesi gün. Kız olsun kızıma arkadaş olsun diye isim bile buldum sana. Aptal hilal kafasız hilal!! O musluğu kapatmak iiçin egilmee gir duşkabinin içine düzgünce kapat şu musluğu. düşmeden 5 sn önce hissetmis gibi aklimdan geçirdim biliyor musun ya ayağım kayarsa diye ama niye egildim niye!!! yarın kürtaj dedi doktor. Özür dilerim bebeğim sana haksızlık ettim çok Üzgünüm. Dizime atılan dikişlerin acısını hissetmiyorum bile. Kalbim acıyor sadece. Benim yüzümden !!!
Verende alanda Allah..Hiç öyle düşünme..Kısmet değilmiş..Allah onun ömrünü kardeşlerine versin..Upuzun yasasınlar insallahh
çok geçmiş olsun. Allah sabır versin...
Herşeyin bir hayırlısı vardır. Olumsuz ve kötü düşünme böyleymiş hayirli olan . Bazen şer gibi gözüken birçok şey bizim için hayirli olabilir.
Hilal canım benim çok geçmiş olsun
Çok sükürSağol karbeyazım:) zaman ilaç oluyor çok şükür ...
Allah sabır versin kökü sende
Nice olmayanlar var
Ailenede sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?