- Konu Sahibi nese-li_hilos
-
Geçmiş olsun rabbim ferahlık versin yanan yüreğineZamanı değil dedim. Korunuyorduk nasıl oldu dedim. Kızım daha çok küçük diye ağladım. Acaba alındı mı? Kızdı mi bana? Benim yüzümden gitti. Sakarligim dusuncesizligim yüzünden. Ama ben 3. Çocuk fikrine çabuk alıştım. Allah verdi başım üstüne de dedim ertesi gün. Kız olsun kızıma arkadaş olsun diye isim bile buldum sana. Aptal hilal kafasız hilal!! O musluğu kapatmak iiçin egilmee gir duşkabinin içine düzgünce kapat şu musluğu. düşmeden 5 sn önce hissetmis gibi aklimdan geçirdim biliyor musun ya ayağım kayarsa diye ama niye egildim niye!!! yarın kürtaj dedi doktor. Özür dilerim bebeğim sana haksızlık ettim çok Üzgünüm. Dizime atılan dikişlerin acısını hissetmiyorum bile. Kalbim acıyor sadece. Benim yüzümden !!!
Şu resimde ki minnoşun sevimliliğine bak.Zamanı değil dedim. Korunuyorduk nasıl oldu dedim. Kızım daha çok küçük diye ağladım. Acaba alındı mı? Kızdı mi bana? Benim yüzümden gitti. Sakarligim dusuncesizligim yüzünden. Ama ben 3. Çocuk fikrine çabuk alıştım. Allah verdi başım üstüne de dedim ertesi gün. Kız olsun kızıma arkadaş olsun diye isim bile buldum sana. Aptal hilal kafasız hilal!! O musluğu kapatmak iiçin egilmee gir duşkabinin içine düzgünce kapat şu musluğu. düşmeden 5 sn önce hissetmis gibi aklimdan geçirdim biliyor musun ya ayağım kayarsa diye ama niye egildim niye!!! yarın kürtaj dedi doktor. Özür dilerim bebeğim sana haksızlık ettim çok Üzgünüm. Dizime atılan dikişlerin acısını hissetmiyorum bile. Kalbim acıyor sadece. Benim yüzümden !!!
O zaman sen kimyasal gebelik geçirmişsin.Teşekkür ederim. Hepinize tek tek. Kürtaja gerek kalmadı. Gece yarısı başlayan kanamalar ve ağrılarla bebeğim kendisi düştü. Simdi evimdeyim bile. Son 15 saatte olanlar sanki hiç yaşanmamış gibi. Destek olan herkesten Allah razı olsun.
Cnm ben de şimdi okudum sanırım isk lisin sen de...bende orda yaşıyorum...yaşadıklarım kolay değil ama olacağı varmış kendini suçlama daha fazla sen de böyle olsun istemezdin hakkında hayirlisi buymus...Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden. Hiç tanımadığım insanların bir yerlerden yüreğimi ferahlatacak sözler söylemesi ne kadar güzel. Tabiki canı veren Allah. Çok şükür buna inancım tam. Ben sadece Benim vesile olmamı kaldiramadim. Kaldiramiyorum. Diğer hamileliklerimde o kadar dikkatliydim ki ama bunda hesapta olmadı diye midir nedir bilmem dikkatsizlik ettim hemde birçok kez. Iste sonu... Çok kötü hissediyorum heryerim acıyor, vicdanımı susturamiyorum. Allah herkesin evlatlarini bagislasin isteyen herkese versin. Çok şükür iki evladım var. Onlara bakıp teselli oluyorum. Yazdıklarınız çok yardımcı oluyor bana. teşekkür ederim
Cnm ben de şimdi okudum sanırım isk lisin sen de...bende orda yaşıyorum...yaşadıklarım kolay değil ama olacağı varmış kendini suçlama daha fazla sen de böyle olsun istemezdin hakkında hayirlisi buymus...
Rica ederim cnmEvet bende İskenderun'da yaşıyorum. Çok teşekkür ederim. Ilk günkü şok üzerimden gitti çok şükür. Tek üzüntüm düşmemin vesile olması. Herşeyde bir hayır vardır tabi. Desteğin için teşekkür ederim:)
Zamanı değil dedim. Korunuyorduk nasıl oldu dedim. Kızım daha çok küçük diye ağladım. Acaba alındı mı? Kızdı mi bana? Benim yüzümden gitti. Sakarligim dusuncesizligim yüzünden. Ama ben 3. Çocuk fikrine çabuk alıştım. Allah verdi başım üstüne de dedim ertesi gün. Kız olsun kızıma arkadaş olsun diye isim bile buldum sana. Aptal hilal kafasız hilal!! O musluğu kapatmak iiçin egilmee gir duşkabinin içine düzgünce kapat şu musluğu. düşmeden 5 sn önce hissetmis gibi aklimdan geçirdim biliyor musun ya ayağım kayarsa diye ama niye egildim niye!!! yarın kürtaj dedi doktor. Özür dilerim bebeğim sana haksızlık ettim çok Üzgünüm. Dizime atılan dikişlerin acısını hissetmiyorum bile. Kalbim acıyor sadece. Benim yüzümden !!!
ay cnm benim ya cok gçmiş olsun rabbim evlatlarına bağışlamış seni daha kötüsüde olabilirdi allah korusun ,dilerim suan cok daha iyisin diğer forumunu okudum ordan da yazdım iş durumu nasıl oldu iyisiniz artık sanırım cok cok geçmiş olsun dikkat et kendine sağlıkla kal cnm .
Oyy kiyamam geçmiş olsun kuzum(
Herşeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?