- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.785
- 548
- 36
- Konu Sahibi nese-li_hilos
-
Ohh geçmiş olsun..lütfen üzülme bu sadece bir kazaymis..Allahın takdiri hemde..kendini suçlamak hiçbirşey kazandırmaz aksine seni mahveder..Zamanı değil dedim. Korunuyorduk nasıl oldu dedim. Kızım daha çok küçük diye ağladım. Acaba alındı mı? Kızdı mi bana? Benim yüzümden gitti. Sakarligim dusuncesizligim yüzünden. Ama ben 3. Çocuk fikrine çabuk alıştım. Allah verdi başım üstüne de dedim ertesi gün. Kız olsun kızıma arkadaş olsun diye isim bile buldum sana. Aptal hilal kafasız hilal!! O musluğu kapatmak iiçin egilmee gir duşkabinin içine düzgünce kapat şu musluğu. düşmeden 5 sn önce hissetmis gibi aklimdan geçirdim biliyor musun ya ayağım kayarsa diye ama niye egildim niye!!! yarın kürtaj dedi doktor. Özür dilerim bebeğim sana haksızlık ettim çok Üzgünüm. Dizime atılan dikişlerin acısını hissetmiyorum bile. Kalbim acıyor sadece. Benim yüzümden !!!
Canım senin suçun yok üzülme desemde boş vicdan azabi çekiyor insan aynı durumu yaşadım kızım üç aylıktı çok üzülmüştüm sekiz haftalıkken malesef düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım hala içim sızlıyor kızıma nasıl sevinmiştim duyduğumda ona hiç sevinmedim geceler aklıma gelince ağlıyorum onu çok seviyorum kendimi çok suçlu hissediyorumZamanı değil dedim. Korunuyorduk nasıl oldu dedim. Kızım daha çok küçük diye ağladım. Acaba alındı mı? Kızdı mi bana? Benim yüzümden gitti. Sakarligim dusuncesizligim yüzünden. Ama ben 3. Çocuk fikrine çabuk alıştım. Allah verdi başım üstüne de dedim ertesi gün. Kız olsun kızıma arkadaş olsun diye isim bile buldum sana. Aptal hilal kafasız hilal!! O musluğu kapatmak iiçin egilmee gir duşkabinin içine düzgünce kapat şu musluğu. düşmeden 5 sn önce hissetmis gibi aklimdan geçirdim biliyor musun ya ayağım kayarsa diye ama niye egildim niye!!! yarın kürtaj dedi doktor. Özür dilerim bebeğim sana haksızlık ettim çok Üzgünüm. Dizime atılan dikişlerin acısını hissetmiyorum bile. Kalbim acıyor sadece. Benim yüzümden !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?