Benim yüzümden!

nese-li_hilos

Biz artık beş kişiyiz ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
4.682
39.785
548
36
Zamanı değil dedim. Korunuyorduk nasıl oldu dedim. Kızım daha çok küçük diye ağladım. Acaba alındı mı? Kızdı mi bana? Benim yüzümden gitti. Sakarligim dusuncesizligim yüzünden. Ama ben 3. Çocuk fikrine çabuk alıştım. Allah verdi başım üstüne de dedim ertesi gün. Kız olsun kızıma arkadaş olsun diye isim bile buldum sana. Aptal hilal kafasız hilal!! O musluğu kapatmak iiçin egilmee gir duşkabinin içine düzgünce kapat şu musluğu. düşmeden 5 sn önce hissetmis gibi aklimdan geçirdim biliyor musun ya ayağım kayarsa diye ama niye egildim niye!!! yarın kürtaj dedi doktor. Özür dilerim bebeğim sana haksızlık ettim çok Üzgünüm. Dizime atılan dikişlerin acısını hissetmiyorum bile. Kalbim acıyor sadece. Benim yüzümden !!!

Son düzenleme:
Gelecek olanla gidecek olana engel olunamıyor düşmek sadece işin bahanesi olmuş. Kasten yaptığın birşey degil birde kaç kere banyoya girmişsindir her zaman düşmediğine göre demek ki rızkı yokmuş bu dünyada. İnşallah günahlarına kefaret cennet kapısında seni bekleyen melek oldu.

Hayır lütfen kendinizi suçlamayın. Binlerce kadın var bebeğini kaybeden, onlarda mı istemiyor ? Olacağı varmış çok geçmiş olsun. Allah evlatlaınıza sizi onları da size bağışlasın.

Yapmayın.
Nasip böyle şeyler.
İki saniye uzanıp kapatırız diye düşünüyoruz işte hepimiz.
Siz de öyle düşündünüz.
Varsa nasipse yine verir Allah.

Ohh geçmiş olsun..lütfen üzülme bu sadece bir kazaymis..Allahın takdiri hemde..kendini suçlamak hiçbirşey kazandırmaz aksine seni mahveder..
Sağlıklı günler

Geçmiş olsun. Olacak ile öleceğe çare yok malesef. Bize konuşmak kolay tabi ama suçlamayın kendinizi. Eabbin diğer evlatlarınızı bağışlasın.

beni çok üzdün ki şimdi
içim eridi resmen yaşamışım kadar kötü oldum.
böyle şeyler düşünme olacağı varmış
ne desek boş gerçi ama enazından istemedim de böyle oldu deme o cok acıtır..

Canım senin suçun yok üzülme desemde boş vicdan azabi çekiyor insan aynı durumu yaşadım kızım üç aylıktı çok üzülmüştüm sekiz haftalıkken malesef düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım hala içim sızlıyor kızıma nasıl sevinmiştim duyduğumda ona hiç sevinmedim geceler aklıma gelince ağlıyorum onu çok seviyorum kendimi çok suçlu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…