benim yüzümden öldü..

Böyle bir adam 4 5 yıl önce kardeşimede musallat olmuştu bir gece Kardeşimi aradı ben açtım kardeşimin yerine konuşuyorum neyse dedi ki Ölmeden önce konuşalım evinizin çaprazındaki inşaattayım ne olur benimle evlen falan saçmalıyor, atla atlamazsan adam değilsin dedim o her seferinde kendine zarar veren adam bir anda Değişti blöf yaptığını belli etti.
Seninkininde yaptığı blöf

Malesef böyle -zayıf karakterli diyeyim- insanlar mevcut. Sen sevmediğin halde sabretmişsin. O üsteledikçe üstelemiş en ufak birşeyde de kendini öldürmekle seni vicdani olarak tehdit etmiş. Bu dediğini hayatımda üç kez yaşadım. Çok saçma bi durum fakat burda sen olmasan da başka bi kız olsa ona da aynı şekilde davranacaktı. Çünkü bu tip insanların karakter yapıları böyle. Yani kendini bağımlı yapmaya meyilli. Aşkı için ölüp geberir tarzda ama aslında aşırı bağımlılık hissi. Bunun sebebi sen değilsin canım. İlk 0-3 yaşta anne yoksunluğundan dolayı (annesinden ayrı büyümüştür yada erken memeden kesilmiştir vs çok nedeni olabilir) kendini herhangi birine madde bağımlılığından beter derecede bağlama sendromu.. Psikolojin bozulmuştur. Umarım atlatırsın. Ölmemiştir. Blöf yaparlar genelde..

yine döt fezada bi hatun
ne kadan da güzelim, vazgeçilmezim sevgilim benim için intihar etti OMG!

hadi canım hadi bekleme yapma ilerleeee

Nie benim icin kimse intihar etmiyor yavvv kiziyorum bak.
bende istiyorummmmmmmmmmmm..
esime sozumu bile geciremiyorum ahh ahh.

her tartismada veya olumsuzlukta intihara yonelmesi, psikolojik skntilari oldugunu gosteriyor ne yazik ki..
bir de, sen umit verip sonra kalleslik yapsan tamam ama sen bastan beri istememissin, o da bunu bilmis..
bu sekilde, zorla, seni evlilige veya baska seye mecbur etmeye kimsenin hakki yok ki..
ne bileyim..

yine bi 'mukemmel' kadinla karsi karsiyayiz :KK53: adami it yerine koymadiklari kalip hala pesinde kosulan cinsler :KK48:
canım takıntılı gibi senelerce pes etmeyen insandan korkarım ben.ben 17-19 yaşları arasındayken öyle bi manyak vardı.köşe bucak kaçardım.ciddi korkuyordum çünkü gururlu bi insan istenmediği halde yapışmaz,kesinlikle sorunlu olurlar istemiyorsan dönüp bakmıcan bile.iyi cesaret öyle birisiyle sevgili olmuş bu arkadaş.sevgili olunca dahada beter umutlanır hiç kurtulunmaz çünkü.

X