- 24 Temmuz 2009
- 341
- 67
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Konu kesin fake mi?
Yok degilse bi ogreneydik sonucu ya.
Yok degilse bi ogreneydik sonucu ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu nikini sapik58 diye okuyup durmasam ya la...:)Ölmemis adami mezara soktuya la?
Şu nikini sapik58 diye okuyup durmasam ya la...:)
fake mi bilmem canım ama inanılmaz ezikmiş oğlancıkay salak gibi yazdim bir de, fake mi yine?
yine bi 'mukemmel' kadinla karsi karsiyayiz adami it yerine koymadiklari kalip hala pesinde kosulan cinslerfake mi bilmem canım ama inanılmaz ezikmiş oğlancık
ay salak gibi yazdim bir de, fake mi yine?
dogrudur canimcim..kesin bir şey yok. Yalnızca bize inandırıcı gelmedi bu kadar rahat olması ve bundan önce ki konusunda babam çok tanınan birisi benim hiç sevgilim olmayacak mı diyordu. O kafamıza takıldı. Banada nedense inandırıcı gelmedi.
he ya! dikkat cekici bi baslik olsun istemis ellağam..Başlık: benim yüzümden öldü.
Konu: kendine bisey yaptı'ysa'
İyi de kardeşim hep bu sekilde söyleyen biriymiş ya, şimdi ne fark var da ?
canım takıntılı gibi senelerce pes etmeyen insandan korkarım ben.ben 17-19 yaşları arasındayken öyle bi manyak vardı.köşe bucak kaçardım.ciddi korkuyordum çünkü gururlu bi insan istenmediği halde yapışmaz,kesinlikle sorunlu olurlar istemiyorsan dönüp bakmıcan bile.iyi cesaret öyle birisiyle sevgili olmuş bu arkadaş.sevgili olunca dahada beter umutlanır hiç kurtulunmaz çünkü.yine bi 'mukemmel' kadinla karsi karsiyayiz adami it yerine koymadiklari kalip hala pesinde kosulan cinsler