- 6 Aralık 2014
- 336
- 227
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Var ya şuraya o kahkaha atan smileyi koyacağım ama konuya ayıp olacak . guldurdun beni ,zekice :)Sen numarasını ver biz bı arayalım bakalım öldü mü kaldı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var ya şuraya o kahkaha atan smileyi koyacağım ama konuya ayıp olacak . guldurdun beni ,zekice :)Sen numarasını ver biz bı arayalım bakalım öldü mü kaldı mı
evet canim, haklisin.. ben de baya film izlemisim galiba, biri hoslandiginda bile, bana takacak diye odum kopardi normal olan adam niyetini belli ediyor, red cevabini alinca da ya vazgeciyor ya da uzaktan sevmeye devam ediyor..canım takıntılı gibi senelerce pes etmeyen insandan korkarım ben.ben 17-19 yaşları arasındayken öyle bi manyak vardı.köşe bucak kaçardım.ciddi korkuyordum çünkü gururlu bi insan istenmediği halde yapışmaz,kesinlikle sorunlu olurlar istemiyorsan dönüp bakmıcan bile.iyi cesaret öyle birisiyle sevgili olmuş bu arkadaş.sevgili olunca dahada beter umutlanır hiç kurtulunmaz çünkü.
Ellegam nedir ?he ya! dikkat cekici bi baslik olsun istemis ellağam..
yoresel dilde 'herhalde/galiba'Ellegam nedir ?
Ellegam nedir ?
dogrudur canimcim..
bana da salak gibi geldi
aynen canım Allah korusun.bi erkeğin bu kadar kendini eziklemesi bana çok karaktersizlik geliyor.tamam sevsin peşinden koşsun ama kız naz yapıyorsa peşinden koşsun.istemiyorum derse dönsün gitsin efendi gibi.bu konu gerçekse eğer o adam kendini öldürecek kadar psikopatsa eminim kızıda öldürürdü.ya benimsin ya kara toprağın hesabıevet canim, haklisin.. ben de baya film izlemisim galiba, biri hoslandiginda bile, bana takacak diye odum kopardi normal olan adam niyetini belli ediyor, red cevabini alinca da ya vazgeciyor ya da uzaktan sevmeye devam ediyor..
bu tipler dedigin gibi takintili tipler, Allah korusun..
Hmmmmyoresel dilde 'herhalde/galiba'
benim niye haberim yookk?Hmmmm
Yav bazı konular fake olsada işe yarıyor. Kelime haznemiz genişliyor
Geçen de olmuştu bilen arkadaşlarımız vardır o günü
aynen.. belliki hastalikli bi ruh.. ikide bir intihar demesinden belli..aynen canım Allah korusun.bi erkeğin bu kadar kendini eziklemesi bana çok karaktersizlik geliyor.tamam sevsin peşinden koşsun ama kız naz yapıyorsa peşinden koşsun.istemiyorum derse dönsün gitsin efendi gibi.bu konu gerçekse eğer o adam kendini öldürecek kadar psikopatsa eminim kızıda öldürürdü.ya benimsin ya kara toprağın hesabı
Denk gelmediysen demekbenim niye haberim yookk?
basliga bak, bir de icerige bak dallas mubarek..Diyorum ki bana numarasını ver. Ben arayacağım. Adını ve bulunduğu yeri söyle kankam polis diyorum. Yok vermiyor.
agzimi yaydim azcik Bilgecem uzatarak soyledimHerhalde, galiba, sanırsam demek diye biliyorum ama sanki o ellam idi.. Lavantacim onu demek istemistir..
neler ogrendiniz bakiiiim?Denk gelmediysen demek
basliga bak, bir de icerige bak dallas mubarek..
ben güzelim peşimden adamcıklar koşuyor der gibi geldi banada gerçi adam çirkinmiş.25miş ama 35 gösteriyormuş.annesi fotoğrafını görünce şok olmuş keşke adam yakuşuklu diyeymiş daha frapan olurduaynen.. belliki hastalikli bi ruh.. ikide bir intihar demesinden belli..
konu fake'im diye inliyor mu ne?
neler ogrendiniz bakiiiim?
Adamcikben güzelim peşimden adamcıklar koşuyor der gibi geldi banada gerçi adam çirkinmiş.25miş ama 35 gösteriyormuş.annesi fotoğrafını görünce şok olmuş keşke adam yakuşuklu diyeymiş daha frapan olurdu
ha tamam hatirladimişte böyle bilmediğimiz kelimeleri öğrenmiştik konudan çok yorumcular yorumcuların yorumlarıyla ilgilenmistik
kurgu yetenekleri sifir.. yani hikayelerini film yapsak, flash tv de yayinlanir, sari biyik filan oynar basroluben güzelim peşimden adamcıklar koşuyor der gibi geldi banada gerçi adam çirkinmiş.25miş ama 35 gösteriyormuş.annesi fotoğrafını görünce şok olmuş keşke adam yakuşuklu diyeymiş daha frapan olurdu