- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Sen de hep aynı hataya dusuyosun Fakesavar icat edicem sırf senin için hahahhhay salak gibi yazdim bir de, fake mi yine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de hep aynı hataya dusuyosun Fakesavar icat edicem sırf senin için hahahhhay salak gibi yazdim bir de, fake mi yine?
amator senaryocuBirde adamı direk öldürmüş ben başlığa baktım ve konuyu okumaya başlarken dedim Eyvah adam intihar etti. Sonuç yok.
ayni hataya mi dusuyorumSen de hep aynı hataya dusuyosun Fakesavar icat edicem sırf senin için hahahhh
amator senaryocu
o ne uzun sure uyuttu milleti epeyce de takildi buralarda dmi? en son erkek mi cikti, hayal aleminde yalanci biri miydi, o kismi unutmusum..Bunları görünce aklıma hep breakingbadd geliyor ama o böyle amatör değildi hatırlıyor musun onu
Resmen dejavu yaşadım. Bu süre önce yine aynı mesajına denk gelmiştim. Evet sen bunu yapiyosunayni hataya mi dusuyorum
genelde 'fake bu' diyen benim oysaki
fake oldugunu dusunuyosam hemen soylerim ki hatta zipzip gibi unlu olmaktan korkuyorumResmen dejavu yaşadım. Bu süre önce yine aynı mesajına denk gelmiştim. Evet sen bunu yapiyosun
gerçek kesit sarı bıyık iyi oyuncu ama he adamcağız yıllarca harcandı flash tvdekurgu yetenekleri sifir.. yani hikayelerini film yapsak, flash tv de yayinlanir, sari biyik filan oynar basrolu
o ne uzun sure uyuttu milleti epeyce de takildi buralarda dmi? en son erkek mi cikti, hayal aleminde yalanci biri miydi, o kismi unutmusum..
sen ne diyosun o adam gibisi yoktur ekranda bi gun 45 yasinda okul mudurunu oynar, diger gun 19 luk delikanliyigerçek kesit sarı bıyık iyi oyuncu ama he adamcağız yıllarca harcandı flash tvde
Yok erkek değildi sanırım Mune'neye fotosunu attı. 17 yaşında hiç sevilmemis kendini şişman ve çirkin gören birisiydi güya. Ama ne yalanlar söyledi ya. Nasıl senaryolar kurguladı öyle aylarca. Bu sitede ki en büyük şoku o zaman yaşadım.
sadece sen mi, kac kisi şoku atamadi gunlerce ve buyuk ihtimalle halen aramzdaYok erkek değildi sanırım Mune'neye fotosunu attı. 17 yaşında hiç sevilmemis kendini şişman ve çirkin gören birisiydi güya. Ama ne yalanlar söyledi ya. Nasıl senaryolar kurguladı öyle aylarca. Bu sitede ki en büyük şoku o zaman yaşadım.
süpersin valla göbüşlü bi amca vardı bide bıyıklı.onun yüzünden beyaz çorap giyen erkeklerden tiksindik cümleten.sürekli karısına "kırarım kemiklerini derdi" ben eskiden iyi sarmıştım gerçek kesite.geceleri onu izlemek için beklerdim manyak gibisen ne diyosun o adam gibisi yoktur ekranda bi gun 45 yasinda okul mudurunu oynar, diger gun 19 luk delikanliyi
hâlen cikiyor; izlemek istersen benim esas favorim, sari biyigin kankasi 'kaleci sacli adam'süpersin valla göbüşlü bi amca vardı bide bıyıklı.onun yüzünden beyaz çorap giyen erkeklerden tiksindik cümleten.sürekli karısına "kırarım kemiklerini derdi" ben eskiden iyi sarmıştım gerçek kesite.geceleri onu izlemek için beklerdim manyak gibi
kaleci saçlı adam,iri dudaklı olanı mı diyosun canım.bütün tipleri bilirim tövbe yaa sende benim gibi çatlaksınhâlen cikiyor; izlemek istersen benim esas favorim, sari biyigin kankasi 'kaleci sacli adam'
vee o dedigin beyaz corapli amcanin, 'balta nerde hanim' repligi
iri dudak mi, ay yarildimkaleci saçlı adam,iri dudaklı olanı mı diyosun canım.bütün tipleri bilirim tövbe yaa sende benim gibi çatlaksın
bb diye ismi bile oldu, JLO sanirsinL
Sen hatırlıyor musun bb yi efsane oldu o sitede :))
iri dudak ay kocaman sünger gibi dudakları var adamın gene flashta mı çıkıyor canım hiç denk gelmedim ben 3-4 yıldır.flashı ne zaman açsam halay çekiyorlar saat kaçta çıkıyor izlicem valla canım çektiiri dudak mi, ay yarildim
kiz bi fenomendir gercek kesit, kucukken korkardim meshur fon muziginden.. simdilerde kopmak icin bakiyorum