- 15 Haziran 2023
- 180
- -182
- 13
- Konu Sahibi muallimekiz
-
Okumayın?Öffff sıktınız artık cidden
Ne diyecek sana, tabi ki ilgisi yok diyecek.Müdürü aradım seninle ilgisi yok dedi
Neden?Orman içinde bir yer. Azıcık ötede verin dedim musait yer vardı.
Kendinizden kısmayın sonra sonuç böyle oluyor. Vitamin mineral eksikliğinin zararları işte. Tabi konu gerçekseKedilerim var, kendimden kısıp onlara en iyi mamayi, tedaviyi sağlıyorum.
Ben ikna oldum.Az önce aradım. Sizin yüzünüzden çıkarmadık dediler
Ben diyecektim ağzınıza sağlıkHikaye doğruysa çok uyuzsunuz, değilse daha uyuzsunuz
Aboo ben üyenin konularını okuyayım. Ne kadar ekşınlı bi’ üyeKöpekler aç olmasalardı oralarda dolanmazlardı herhalde. Ne istedin hayvancağızlardan? Apartman senden şikayetçi, kuzeninin başını belaya soktun, bir adamın işten kovulmasına neden oldun, köpeklerin rızkına mani oluyorsun? Daha yapmak istediğin bir saçmalık daha var mı? Sizin gibi insanlar topluma ziyan.
Şu an hayvanseverlerin canı burnunda. Toplumun sinir uçlarıyla oynamak için mi böyle konular açıyorsunuz?bu üslupla siz de evden çıkmasanız iyi olur .ama olay doğru. Moralim bozuk sadece başka şikayetlerin de gitmiş olduğu konusunda herkes benim gibi mi düşünüyor diye konu açmak istedim. Üst üste talihsizlik yaşıyorum. Rahatsız olduysanız okumayın
Ne zaman gittigim bir kafede birisi bir sokak hayvanina taksa cikarttirmaya calissa, cikarttirmaya calisanin duyacagi sekilde yuksek sesle itiraz eder, cirkef cirkef konusurum ki sesi kesilsin. Zaten cogunlukla gittigim mekanlar oldugundan garsonlarda beni tanidigindan ayni kisi bir daha laf soylerse valla yan masa kiziyor cok cirkef kadin bisey yapamiyoruz gecen masalari dagitti falan diyorlarHanımlar sakin olun lütfen.
Umarım bir gün evcillerin pis olmadığını anlarlar ve cafe restoranlardan marketlerden kovulmalarını engelleyecek yasalar çıkarırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?