Benim yüzümden garsonu kovdular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben köpeklerden korkan bir insanın tamam mı elleyemem veya yaklaşamam. Biri üzerime koşsa korkarım. Merak ettiğim şey şu orada duran hayvanın size ne zararı olabilir? Ne güzel birileri besliyor kalan yemek ziyan olmuyor . Böyle bir işletme olduğu için tebrik etmek yerine siz gidip neden şikayetçi oluyorsunuz ? Belirli kap içinde yemek yiyen hayvanın size zararı ne ?

Kedi köpek ben kediyi sevip köpek sevmemeyi anlamam hepsi can
Bir insan ya hayvanseverdir ya değildir çok kötü olmuş yaptığınız ben korkardim karmadan düzeltebilirsiniz duzeltin yoksa tabiki karşılığı olacak yani sepep olmuşsunuz sizede bir şekilde biri birşeye sepep olacak malesef

Aboo ben üyenin konularını okuyayım. Ne kadar ekşınlı bi’ üye

köpeklerin sana ne zararı vardı ki bunun için şikayet olaylarına giriyorsun?
evet garsonun üslubu saçma sapan, bence de sadece 1 şikayet geldi diye kovulmamıştır
insanlara da kalkıp köpeklere yemek vermeyin dedirtmek saçma
garson pek de bişey yapamaz yani bu konuda
tamam hadi adam gitti yemek verenleri uyardı, onlar da vermeye devam ettiler
ne yapacak adam ?
yemek veren müşteriyi restorandan mı atsın ?

Şu an hayvanseverlerin canı burnunda. Toplumun sinir uçlarıyla oynamak için mi böyle konular açıyorsunuz?

Hanımlar sakin olun lütfen.
Umarım bir gün evcillerin pis olmadığını anlarlar ve cafe restoranlardan marketlerden kovulmalarını engelleyecek yasalar çıkarırlar
Ne zaman gittigim bir kafede birisi bir sokak hayvanina taksa cikarttirmaya calissa, cikarttirmaya calisanin duyacagi sekilde yuksek sesle itiraz eder, cirkef cirkef konusurum ki sesi kesilsin. Zaten cogunlukla gittigim mekanlar oldugundan garsonlarda beni tanidigindan ayni kisi bir daha laf soylerse valla yan masa kiziyor cok cirkef kadin bisey yapamiyoruz gecen masalari dagitti falan diyorlar

Boyle boyle sindiricez butun herkesi

ben senin gibileri gördükçe öyle şer oluyorum ki tahmin bile edemezsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…