• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yüzümden garsonu kovdular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu üslupla siz de evden çıkmasanız iyi olur .ama olay doğru. Moralim bozuk sadece başka şikayetlerin de gitmiş olduğu konusunda herkes benim gibi mi düşünüyor diye konu açmak istedim. Üst üste talihsizlik yaşıyorum. Rahatsız olduysanız okumayın
O senin terbiyesizliğin. Adamın rızkını elinden alın demedim sadece üslubu hakkında uyarırsanız sevinirim dedim
Köpekler aç olmasalardı oralarda dolanmazlardı herhalde. Ne istedin hayvancağızlardan? Apartman senden şikayetçi, kuzeninin başını belaya soktun, bir adamın işten kovulmasına neden oldun, köpeklerin rızkına mani oluyorsun? Daha yapmak istediğin bir saçmalık daha var mı? Sizin gibi insanlar topluma ziyan.

Restoranda müşterilerin,garsonların verdiği yemek yüzünden içeriye köpekler giriyordu. Benim kedilerim var tertemiz aşılı hayvan. Onlara bile mutfak yasaklı bölgedir giremezler.
Garsondan rica ettim lütfen uzaklaştırın dedim. Uzaklaştırdı ama köpekler geri döndü. Yemek verenleri uyarın, yemek yediği yerden hayvan uzaklaşmaz diyince sinirlendi.
Hanimefendi isterseniz köpeği siz uyarın dedi. Ukalaligina gicik oldum şikayet ettim. Sık gittiğim bir restoran. Sadece üslubu hakkında uyarsınlar istemiştim adamı kovmuşlar üstelik yaşı vardı.
Bugün gittiğimde üç gün sonraya çıkışım verildi,çocuk okutuyorum dualarım hep sizinle mutlu olabilirsiniz dedi şok oldum.
Çok kötü hissediyorum ben unutmuştum bile emeğin hiç mi değeri yok sadece ben şikayet ettim diye kovulmamıştır değil mi?
Şikayetler üst üste gittiği için kovulmuş olabilir mi
Markette kasiyer olarak çalıştığımda sizin gibiler sanki bizim görevimiz o kedileri dükkandan çıkarmakmış gibi şikayete geliyorlardı. insanlar içinde ezilmesinler diye hem de saçma sapan insanlarla muhattap olmamak adına kediyi görünce kucaklayıp çıkartırdım güzelce.Diğer çalışanla birlikte kapı önünde mama alıp verirdik hatta.Bizim aksimize müdür olacak o şıllık karı kedilerden hiç haz etmiyordu.Ne zaman içeri girse bağırış çağırış kedilerle kavga ederdi . bir gün yine kedi içerideydi kadın tekmeledi resmen kediyi ,bende napıyorsunuz ya tekmelemeyin yazık vs dedim ama çıkmıyor bende bıktım gibisinden konuştu.Sizin gibilerin üslüp sorunu olunca müdürüydü osuruğuydu geliyorlar başka canlıdan hıncını çıkarıyor böyle.Gidin de tedavi olun herkes sizi ultra memnun etmek zorunda değil.Garsonun işi servis yapmaktı o yoğunlukta her şeyin peşinde koşamazlar.

Köpekler aç olmasalardı oralarda dolanmazlardı herhalde. Ne istedin hayvancağızlardan? Apartman senden şikayetçi, kuzeninin başını belaya soktun, bir adamın işten kovulmasına neden oldun, köpeklerin rızkına mani oluyorsun? Daha yapmak istediğin bir saçmalık daha var mı? Sizin gibi insanlar topluma ziyan.
Sana hakkımı helal etmiyorum. Yeterince keyifsizim

Valla yazmayayım dedim ama hep apaciap konular, da bu neyin nesin kızım sen hasta mısın sen neden millletin ekmeğiyle oynuyorsun üstüne emeğin hiçbir değeri yok mu yazıyorsun? Madem emeğin değeri var saygılı olacaktın garsona.
Bu muallime doktora gitse, doktor iki dakka da teşhis koyar.

Siteden de kovuyorlar hatırladın mı o konuyu, geçen hafta açmıştı.
Kuzeninin evine çıkıp komşusunun balkonuna çöp atmış ve kapısına da kedisinin kumunu dökmüştü.

Demek ki o komşu ne kadar haklı, (bende geçenlerde komşumla problem yaşadım. Kendime de vay anasını dedim, onca sene git en iyi sirketlerde çalış, oku, kendimizi getirdiğimiz en iyi olgunluğa medeniyete getirelim gelsin saçma bi komşu tuhaf tuhaf şeyler yaşa. Kendisi ile arkadaşlık etmek istemediğimi söylediğim ve sebeplerimi, koridorda konuştu konuştu hakkıdır kendine konuşacak oda kendine göre haklı yanlarını söyleyecek dedim. Ses çıkarmadan dinledim baktım iyice bayıyor… bindim asansöre gittim markete bana mesaj döşemiş. İnanamadım. Konuşmasını da araya girmeden dinledim aaa ooo yok yok vs demedim.
Hiç cevap yazmadım. Beklemiştir cevap yazıp kavga için fitil ateşlensin.
Zaten istemiyorum oh dedim.
Geçende asansöre binerken kendisi çıkıyordu. Gene bana bişey söyleyecekti hazırladı kendini duvara baktım dedim hiç göz göze bile gelme kızım bak işine, birde insana yapışıyorlar, nasıl bir yapıları var ise üstelemek üstelemek üstelemek. Survivor Pınar gibi insan bunlar karşıdakini ağır tahrik ede ede ede dayağı yiyip maduru oynarlar…)

Konu sahibi sizin gibi gidip kimse şikayet etmemiştir.
Konu açıp vicdan rahatlatacak bizim üzerimizden.
Sizin yüzünüzden işten çıkarıldı.
Vicdanınız rahatsız olsun.
Adam zaten bir ömür size dolanacak karmayı da salmış üzerinize…

O garsonlar başka iş bulur, sahibinin yaptırım görmesi gerek.
Özel işletme neyin yaptırımını görecek ki. Adamı geri almaları için aradım, sizinle ilgisi yok biz onu zaten çıkaracaktık diye yalan söylüyorlar. Buna takigim sadece. Ne tesadüf aynı gün tebliğ yapılmış

Bu muallime doktora gitse, doktor iki dakka da teşhis koyar.

Siteden de kovuyorlar hatırladın mı o konuyu, geçen hafta açmıştı.
Kuzeninin evine çıkıp komşusunun balkonuna çöp atmış ve kapısına da kedisinin kumunu dökmüştü.

Demek ki o komşu ne kadar haklı, (bende geçenlerde komşumla problem yaşadım. Kendime de vay anasını dedim, onca sene git en iyi sirketlerde çalış, oku, kendimizi getirdiğimiz en iyi olgunluğa medeniyete getirelim gelsin saçma bi komşu tuhaf tuhaf şeyler yaşa. Kendisi ile arkadaşlık etmek istemediğimi söylediğim ve sebeplerimi, koridorda konuştu konuştu hakkıdır kendine konuşacak oda kendine göre haklı yanlarını söyleyecek dedim. Ses çıkarmadan dinledim baktım iyice bayıyor… bindim asansöre gittim markete bana mesaj döşemiş. İnanamadım. Konuşmasını da araya girmeden dinledim aaa ooo yok yok vs demedim.
Hiç cevap yazmadım. Beklemiştir cevap yazıp kavga için fitil ateşlensin.
Zaten istemiyorum oh dedim.
Geçende asansöre binerken kendisi çıkıyordu. Gene bana bişey söyleyecekti hazırladı kendini duvara baktım dedim hiç göz göze bile gelme kızım bak işine, birde insana yapışıyorlar, nasıl bir yapıları var ise üstelemek üstelemek üstelemek. Survivor Pınar gibi insan bunlar karşıdakini ağır tahrik ede ede ede dayağı yiyip maduru oynarlar…)

Konu sahibi sizin gibi gidip kimse şikayet etmemiştir.
Konu açıp vicdan rahatlatacak bizim üzerimizden.
Sizin yüzünüzden işten çıkarıldı.
Vicdanınız rahatsız olsun.
Adam zaten bir ömür size dolanacak karmayı da salmış üzerinize…
Müdürü aradım seninle ilgisi yok dedi

Sana hakkımı helal etmiyorum. Yeterince keyifsizim
Sizin benim üzerimde bir hakkınız yok. Bu yüzden helal veya haram edemezsiniz. Ancak farkındaysanız bir sürü insan ve hayvanın sizin üzeriniz de hakkı var gibi görünüyor. Burda lütfen duyar kasmayın.

Özel işletme neyin yaptırımını görecek ki. Adamı geri almaları için aradım, sizinle ilgisi yok biz onu zaten çıkaracaktık diye yalan söylüyorlar. Buna takigim sadece. Ne tesadüf aynı gün tebliğ yapılmış
Sosyal medyanın gücü her şeye yeter. Bir adı çıksın yeter ki.

Garsona sebep oldum yetmedi bir de başkasına zarar vereyim. Orada sadece o garson çalışmıyor

Hiçbir şey olmaz, merak etmeyin. Restoranın sahibi de anlasın. Bu ülkede sadece sizin gibi düşüncesiz ve bencil insanlar yaşamıyor. Sadece kendi evcil hayvanına değil, tüm hayvanlara değer veren, bir harekette bulunmadan önce o hareketin olası sonuçlarını hesaplayan insanlar da yaşıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X