- 18 Ekim 2014
- 7.506
- 34.097
- 748
- Konu Sahibi muallimekiz
-
Yok tam tersi, gün geçmiyor ki bu kadın birilerinin başına bir iş getirmesin.Gün geçmiyor ki bu kadının başına bir iş gelmesin.
Restoranda müşterilerin,garsonların verdiği yemek yüzünden içeriye köpekler giriyordu. Benim kedilerim var tertemiz aşılı hayvan. Onlara bile mutfak yasaklı bölgedir giremezler.
Garsondan rica ettim lütfen uzaklaştırın dedim. Uzaklaştırdı ama köpekler geri döndü. Yemek verenleri uyarın, yemek yediği yerden hayvan uzaklaşmaz diyince sinirlendi.
Hanimefendi isterseniz köpeği siz uyarın dedi. Ukalaligina gicik oldum şikayet ettim. Sık gittiğim bir restoran. Sadece üslubu hakkında uyarsınlar istemiştim adamı kovmuşlar üstelik yaşı vardı.l
Bugün gittiğimde üç gün sonraya çıkışım verildi,çocuk okutuyorum dualarım hep sizinle mutlu olabilirsiniz dedi şok oldum.
Çok kötü hissediyorum ben unutmuştum bile emeğin hiç mi değeri yok sadece ben şikayet ettim diye kovulmamıştır değil mi?
Şikayetler üst üste gittiği için kovulmuş olabilir mi
Senin kedilerinin canı o köpeklerinkinden daha değerli değilKedilerim var, kendimden kısıp onlara en iyi mamayi, tedaviyi sağlıyorum.
Neler var ahhBence konu atmasyon. Hiçbir işletme böyle bir sebepten elemanını kovmaz. Garson işten çıkarılmış olabilir ama başka bir sebep vardır.
kopegi usaklastirmiş kopek tekrar geklmiş oda hakli olarak siz uyarin beni dinlemiyo demis yani.kopekde açmis belki. bir insanin ekmeyiyle oynamak cok gunahRestoranda müşterilerin,garsonların verdiği yemek yüzünden içeriye köpekler giriyordu. Benim kedilerim var tertemiz aşılı hayvan. Onlara bile mutfak yasaklı bölgedir giremezler.
Garsondan rica ettim lütfen uzaklaştırın dedim. Uzaklaştırdı ama köpekler geri döndü. Yemek verenleri uyarın, yemek yediği yerden hayvan uzaklaşmaz diyince sinirlendi.
Hanimefendi isterseniz köpeği siz uyarın dedi. Ukalaligina gicik oldum şikayet ettim. Sık gittiğim bir restoran. Sadece üslubu hakkında uyarsınlar istemiştim adamı kovmuşlar üstelik yaşı vardı.
Bugün gittiğimde üç gün sonraya çıkışım verildi,çocuk okutuyorum dualarım hep sizinle mutlu olabilirsiniz dedi şok oldum.
Çok kötü hissediyorum ben unutmuştum bile emeğin hiç mi değeri yok sadece ben şikayet ettim diye kovulmamıştır değil mi?
Ne hakkın var da helal etmiyorsun?Sana hakkımı helal etmiyorum. Yeterince keyifsizim
Keyifsizliğinin bir ömür sürmesi dileğiyle….Sana hakkımı helal etmiyorum. Yeterince keyifsizim
E siz hayvanin dogal ortamindaymissiniz, neden ev sahiplerini kovuyorsunuzOrman içinde bir yer. Azıcık ötede verin dedim musait yer vardı.
Aynen öyle öyle bir linç başlatırım ki ben olsam. O yüzden rahatsız olan sussun başka bir yerde otursun bu hanım gibiYani size ne diyim bilemedim.
Adam 1 kez gitmiş uyarmış,emekçi yani bu tekrar sizin isteğinizle gidip uyarsa bu kez de öteki müşteri şikayet edecekti garsonu.
Neden yani ben anlamıyorum o çalışanın günahı ne de koşa koşa gidip şikayet etmişsiniz birde.
Bende hoşlanmam yemek yediğim yerde köpek olmasından ama kalkıp gidiyorum yani yada rahatsız olduysam ikinciye oraya gitmem.
Bir kahve dükkanı var hani açık alanında ısıtıcılar falan var,oraya gittim geçenlerde minik bir sandviç ve kahve aldım kendime,dışarda oturacaktım bir baktım 7-8 tane köpek var,geçtim içerde oturdum yani ne yapsaydım calısanlarla mı ugrassaydım bunları dısari atın diye? O işletme bunu sorun etmiyorsa ben zorla sorun ettiremem. En fazla gitmemeyi tercih ederim. Calisanları arada bırakamam yani. Ben çıkarın desem benim lafımla cıkarsa belki oradan başka biri linç kampanyası başlatacak köpekleri kovdular diye. Öyle diken üstü bir mesele artık bu. Kimseye birşey söylememeyi tercih ederim bu durumda.
Restoranda müşterilerin,garsonların verdiği yemek yüzünden içeriye köpekler giriyordu. Benim kedilerim var tertemiz aşılı hayvan. Onlara bile mutfak yasaklı bölgedir giremezler.
Hanimefendi isterseniz köpeği siz uyarın dedi. Ukalaligina gicik oldum şikayet ettim. Sık gittiğim bir restoran. Sadece üslubu hakkında uyarsınlar istemiştim adamı kovmuşlar üstelik yaşı vardı.
Gün geçmiyor ki bu kadının başına bir iş gelmesin.
Tercih meselesi, kimseyi zorla bir yere oturtmuyorlar sonuçta.Aynen öyle öyle bir linç başlatırım ki ben olsam. O yüzden rahatsız olan sussun başka bir yerde otursun bu hanım gibi
Adamın görevi mi sokak köpeğiyle uğraşmak da gittin şikayet ettin? Adam müşteriye sunduğu servis için maaş alıyor sokaktaki köpeklerle ilgilenmek için değil, öyle olsaydı adı “garson” olmazdı dimi? Gün boyu zaten yüzlerce insana servis açıp kapatıyor bir de sokaktaki köpekle mi ilgilenecek? Bu adama yaptığın kötülüğün senden çıkacağını düşünüyorum. Çocuk değilsen zaten şikayet ettiğinde bu adamın cezalandırılacağını bilerek ettin şikayetini. E mutlu ol o zaman.Restoranda müşterilerin,garsonların verdiği yemek yüzünden içeriye köpekler giriyordu. Benim kedilerim var tertemiz aşılı hayvan. Onlara bile mutfak yasaklı bölgedir giremezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?