Valla eğri oturup doğru konuşalım şuan sevgilisinin elini tutan 100 kadının %99u güveniyorum der, herhalde güveniyoruz. Ancak o paraları kaptıranlar da güveniyolardı bunu atlıyoruz. Malesef insanoğlu çiğ süt emmiş diye bi'laf var yarın öbür gün sevginiz biterse o adam sevip, güvendiğiniz adamdan başka biri olacak yeri gelecek tanıyamayacaksınız.
Bu en kötüsüydü. Diğer seçenekler;
*"Aşkım ben geçen ay bu sıkışıklığımda 500 koydum sen iki aydır 200 koyuyosun ya :S / bitanem bu ay ben para koyamayacağım aileme lazımmış " gibi parasal muhabbetlerin çok dönmesi / can sıkması olabilitesi yüksek. Ne kadar yok desenizde biriniz ayda 500 koyarken karşınızdaki 2 ay ailesine yardım etse ben niye koyuyorum ya ozaman bana da lazım sonuçta diye yüzünüz ekşiyebilir.
Ki 2 yıl yani arada söz bile yok. Yarın öbür gün ortak yapalım dediniz ortak müdahale dışında para çekimi olmasın diye şart koydunuz büyük ihtimal ucu "güvene" dayanacak ve yine tatsızlık olacak.
Bu kadar olumsuz seçenek varken bu gereksiz şeyi(bana göre) göze almak bil(e)miyorum. Ağız tadıyla ayrı ayrı hesap açın, alnınızda yazıyo da evlenirseniz de dökersiniz ortaya birikimleri. Bu para mevzuları ilişkileri çok laçkalaştırıyo kim ne dersin.