Benim sorunum ne?

Doğru..
O konuda haklısın.
Ben de onun gönlüne göre olamadım zaten ne yaptıysam.
İnsan birbirini olduğu gibi kabullenemiyorsa bırakmalı.

Kesinlikle her bi türlü ihtimale hazır olunmalı giderken ama mutlu olunamayacağından adı gibi emin olan insanın hala durmasının anlamı yok şimdi zaten çok mutsuz o zaman da ya mutsuz olacak ya da mutlu
Emin mi ki
Pek anlamadım ben
Mutsuz evliliğin 6,5 yıl süreceğine de inanmam aslında
Çocuk yok,muhtaç değil
İllaki biterdi sürmezdi bu kadar

Emin mi ki
Pek anlamadım ben
Çocuk yok,muhtaç değil
Emin değil ama bu gidişle olamaz da adamın ihanet etmesini ya da şiddet uygulamasını bekleyecek emin olması için

Emin mi ki
Pek anlamadım ben
Çocuk yok,muhtaç değil

Sevmekle sorunum yok.
Yani ben seviyorum ki dayandım bu kadar.
Onunki belki alışkanlık falandır bilemem.
Emin olduğum şey bizim aramızdaki kedi köpek halleri değişmez.
O da yoruyor.

Doğru..
O konuda haklısın.
Ben de onun gönlüne göre olamadım zaten ne yaptıysam.
İnsan birbirini olduğu gibi kabullenemiyorsa bırakmalı.

Rahat biri olabilseydin muhtemelen onun istediği biri olacaktın .
Ya da yumuşak başlı..
Ama bu bitmez tükenmez kakışma bence tutkudan değilse ömür çürütür..
Bu benim için bittin senler
Yok nomuyu sağ salim eve bırakın tarzı romantizm kırıntıları için biz biraz yaşlıyiz :)
Bence öncelikle terapi al .
Sadece kendin için
Sonra belki çift olarak terapi alabilirsiniz
Ama tekrar söylüyorum
Ben adamda bir şey göremiyorum
O kadar nefes aldırmıyorsun ki yalana teşvik oluyor..
O kadar huzur vermiyorsun ki adam artık gamsız olmuş bi kulağından girip diğerinden çıkıyor .
Nefes al biraz :)

:)))
Fazla düz ve fazla netlik de sıkıntı işte nomu..kastettiğim senin hayata,insanlara,kocana karşı katı tutumun..insan neyden dert yanıyorsa ve sıkıntı yaşıyorsa onun esiri oluyor bir şekilde:/ Martin Luther King’in bir sözü vardı “nefret etmek istediğimde etrafımda bir sürü nefret edilecek şey gördüm” diye..çok katısın gerçekten nomu, biraz yumşa,esne
Ben yorgunum bi hayli, ders çalışmam lazım. Daha fazla kalamıycam kusura bakma.
En ennn içten iyi dilek temennilerimi, adam olup hizaya gelmeniz dileklerimi iletiyorum ikinize de
Cinsel olarak arzulaman çok bişey bir de (sen ve kocan bu emojiler:)
Öpüşün barışın uleyn

bu adam size ne yapti ki

Yalan, kumar, bir dünya borç gibi şeyler..
sende haklisin inan soguyor insan bole seylerden .merhamet duygunu kaybetmemissin. ewet belki benm. dusuncem yersiz olcak zaten sizin tutumunuz. dogrudur cunku olmasi gereken bu ben ne bileyim bana biri cok kotuluk yapsada onu hasta haliyle birakmamzdim vicdanim el vermezdi vu benm dusuncem lutfen yanlis anlamayin olur mu belliki sizi cok kirmis. allah yardimciniz olsun

senin ki alışkanlık nomu artı yeni bir hayata başlama korkusu yalnız kalma korkusu ya daha kötü olursa bundan sonrası korkusu.umarım herşey istediğin gibi olur istediğin çözümlere kavuşursun

Bence zamanında olaylar sıcakken tepki verseydiniz ayrı kalacaksınız o zaman kalsaydınız belki sizin için daha iyi olurdu

Şu an sizin için kötü zamanlama olmuş
Ama sürekli ağladığınız bir evliliği niye ısrarla devam ediyorsunuz ki

Hastayken bırakmasaymışsın iyimiş. Sevmen gerekmez o kadar yaşanmışlığın hatrına ne insanlık yapabilirdin ama olan olmuş artık.. yaptığın hatalara sonradan ağlama baştan düşün taşın öyle kararını ver bundan sonra bence. Şu durumdan sonra adamın kızgınlığını anlayabiliyorum ilişkiniz temelden sarsılmış zaten geri düzelecek gibi değil. Sen de kendini toplamaya çalış olan olmuş artık

Konunu okurken demir tavındayken dedim
İlk aklıma gelen bu oldu
Daha önce konuların oldu yorum yapmıştım hatta belki bize kızdın ama yüzleşmeni ailene olan biteni anlatmayı olaylar ilk patlak verdiğinde yapmalıydın

Şimdi adamı olanlar için affetmiş konumdasın aslında affetmemişsin
Oda gittikçe sana öfkeleniyor bir huzur vermedi diyordur
Alışık affedilmeye şuan bunu hazmedemiyordur

Son düzenleme:
Adamı en aciz zamanında bırakıp gitmissiniz ben buna intikam derim,sen de üzül , sen de anlayama ,sen de sorgula bu davranışlarımı gibi gayette etkili bir intikam olmuş ve sanırım büyük ölçüde de ödeşmişsiniz.Ayrıca ben yazdıklarınızdan sizin son anda gücünüzü karşı tarafa kaptırdığınızı hissettim bunun sancısı muhtemelen yaşadığınız duygu.Tam anlatamamış olabilirim ama belki daha farklı bir şey bekliyordunuz yani sigara içmesini dert etmişsinizya hani daha aciz bir adam beklentisi vardı belki de kafanızda bu durumda sigara teselli olmuş en azından sigara içiyordu vah vah gibisinden..Neyse bence bu ilişki de savaş hakim ateşkes yapılırsa bence yürür gayette güzel yürür hatta eminim eşinizde bir zamanlar yaptığı hatalarından pişmanlık duyuyordur ve siz de bu pişmanlığı görüp kendinizi yumuşatırsanız evliliğiniz sürer hocam.

Muhtemelen neler neler oldu yanımda kaldı.
Esas bugün kalmalıydı bu sağlık ama yok diyordur tabi..

Aslında olanları aştım gibi..
Yani elbette çok yorgunum ama esasında yeni sorunlara tahammülüm yok.
Zaten hasta haliyle vazgeçme sebebim de ameliyattan bir kaç gün sonra ettiğimiz
başka basit bir kavga oldu.

Patladım.

Sürmesini hayırlı bulsam, bize bir inansam sürdürmek mesele değil.

Şuan ben ona bir adım gitsem o bana koşar biliyorum.
Beklediği şey şefkat, biraz yaklaşım..
Artık ayrılık lafı duymamak..

Sorun şu ki biz anlaşamayan iki insanız.
Zorla ittiriyoruz.
Bugün barışsak 3 ay sonra başka bir kavgada aynı noktaya geleceğiz.
Çünkü benim tahammül yerlerde artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…