Benim sorunum ne?

Ben 26 da başladım. Yani neden nasıl çok uzun hikaye ama başladım sonuçta. Benden önce eşim içerdi bırak diyordum ama huzurluysam ve koca adam iradesiyle buna karar verdiyse bana ne diye düşünüyordum.
Sigarayı tabulaştırmak günlerdir hiç birşey yememişken gelen bir kase çorbada sinek görüp o çorbadan vazgeçmek gibi geliyor.
Ha çorbayı içtik iyi halt mı ettik, hayır. Ama en azından karnımız doydu.

Neyse konu bu değil gerçi :) umarım çabuk atlatırsın. İşin var en azından dağıtırsın miniklerinle kafanı.

Anlıyorum bitmiş artık sende bir şeyler. Hissettiklerin de çok normal sonuçta insanız hiç tanımadığımız insanlara bile üzülüyoruz, öyle böyle birbiribizin üzerinde emeğiniz var üzülmeseydiniz anormal olurdu asıl.
Umarım da pişman olmazsın çünkü şu saatten sonra seni affedebileceğini hiç sanmıyorum, ben olsam affetmezdim. :)

Gittikçe kötü bir hal almış nomu
Yeterince canına tak etse,boşanmak için çoktan yeltenmiş olurdun ama bence bu evlilikte senin için öyle bir durum yok gibi..sen kolay kolay boşanmazsın gibi geliyor bana hep..keşke ya ikiniz de kendinizi sıfırlayabilseniz ya da boşansanız da artık insan gibi bir yaşam sürseniz..

Kimin ne yaptığının önemli olmadığı bir dönemde yalnız bırakmışsınız. Büyük büyük konuşmalar yada felsefi bir açıklama yapmayacağım. Biz insanları diğer canlılardan ayırt eden en belirgin özelliğimiz olan Merhameti 6,5 yıl aynı yastığa baş koyduğunuz adama gösterememenizi eleştirecek hakkı göremedim kendimde.
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın demek istedim.

Beni hiç tanımadığınız bir iki yoruma bakıp değerlendirdiğiniz çok belli :)

Açın mesajlarımı okuyun bakalım 16 bin içinde kaç boşan bulacaksınız :)
Kolay kolay boşanın demem. Sevdiği bir insanın bitme noktasını gördüğü halde kendisini düzeltmeyen birine
bizim yorumlarımız hiç etki etmez diye düşünüyorum. Çünkü biz sanalda tanıdıkları herhangi biriyiz.

Yani çok sevdiğini iddia edip eşini ayrılmak isteyecek noktaya getiren herkese boşanın derim.
Çünkü hastalıklı bir sevgiye çıkıyor o kapı. Eşime de boşanalım diyorum..
Haa kolay mı? Kolay olduğunu kim söyledi.
Kendim de işte böyle zorlanıyorum zaten..

Ayrıca eşimin umrunda olduğumu iddia etmiyorum.
Belki de umrunda olmadığıma artık inandığım için duygularım beni bu noktaya getirdi.

Esasında hasta olan ben değilim o, bu halinde yanında olmayarak onu ortada bırakan benim gözünde.
Haklı da hani oradan bakınca.

Siz de haklısınız okuduğunuzu anlama sorununuz varken bu kadar anlamanız normal.

Olabilir...
Zaten bu düşünceler beni sonumuz ayrılık düşüncesine itti hep..

Alışkanlık.
Üstündeki yüke de alışır insan ve bırakırken zorlanır.
Alışkanlıkları terketmek zorlar, üzer ama sonu selamettir.

Dün onu görene kadar..
Yani iki aylık ayrılık sürecinde diyordum ki bir kadın gelse kocan artık benim dese iyileri de kötüleri de
al senin olsun diyecek noktadayım.. Beni tüketti diyordum.

Ama şimdi sen böyle sorunca içim cız etti yalan yok..[/QUOTE]

Hayali cız ettirdiyse gerçeği sana neler yapmaz
Çok yorgunsun
Anlıyorum
Haklısın da
Ama siz ikiniz birdaha başbaşa konuşun
Umarım hakkınızda en hayırlısı neyse ona karar verirsiniz

Hayali cız ettirdiyse gerçeği sana neler yapmaz
Çok yorgunsun
Anlıyorum
Haklısın da
Ama siz ikiniz birdaha başbaşa konuşun
Umarım hakkınızda en hayırlısı neyse ona karar verirsiniz

Aslında hayal ederken yaşayacağımızı düşüneceğimiz acı gerçeğinden çok daha fazlaymış

Aslında hayal ederken yaşayacağımızı düşüneceğimiz acı gerçeğinden çok daha fazlaymış
Aslında ona biz halk arasında "başa gelen çekilir" diyoruz
Şimdi bu adam ayrılır ayrılmaz buldu birini,deli gibi aşık oldu diyelim
E sonu evlilik olur bunun
Çocukları falan olur
E o zaman nomunun yapabileceği bişey var mı
Yok
Hiçbirşey yok
Mecburen dayanacak
Subliminali o aldı :)

Adami sanki köprü altında bali çekerken görmüş gibi davranma nomu
Bu kadar dramatize etme olayı.
Bence senin saçma takıntıların var
Genel olarak melankolik ve drama queen gibi takilanlardansin ...
Kocanı bilmem ama senin psikolojin normal değil üzgünüm

Eyvah eyvah :) Yaşamadan bilinemez. Konu sahibi de çok sever sevilir daha sağlıklı bi ilişkide olur belki o ara daha az yıkıcı olabilir

Malesef alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor. Evet geçeceksiniz ama canınız yana yana.

Adamı zaten hastayken terkettiniz.
6-7 ay beklemek saçma değil mi?

Ailesi ona gayet iyi bakar. Psikolojisini düşünüyorsanız, boş verin.
O sizi düşünseydi, o ciddi hataları yapmasaydı bu durumda olmazdınız.
2 ay beklemek için yeterli bence.
6-7 ay karşı tarafı da kendini de boş yere oyalar, umutlandırır.
Kararlıysanız kesin bu ipi.
Kararsızsanız eve dönsün iyileşene kadar bakın, vicdanınız rahat eder.

Grill, nomunun önceki konularını biliyor musun? Sen daha iyi tahlil edersin aslında durumu ama witch in yazdığı gibi durum aslında:/

Eyvah eyvah :) Yaşamadan bilinemez. Konu sahibi de çok sever sevilir daha sağlıklı bi ilişkide olur belki o ara daha az yıkıcı olabilir
Tabiki olabilir
İhtimaller bitmez
Ama dönüşü olmayan kararlar vermeden önce emin olmak lazım
Böyle olmamalı
Banane ne mok yerse yesin diyebilecek durumda değil mesela
He adam derki "o istedi benim yapabileceğim bişey yoktu" yoluna devam eder içi rahat rahat
Peki ya isteyen gerçekten istedi mi
Mesele o

Nomu, üzgünüm ama witch haklı. İflah olmaz bir melankoliksin sen, kendini konumlandırdığın konum neresi bilmiyorum ama fazla mı biricikleştiriyorsun kendini..yani “bunu BANA nasıl yapar?” ı çok mu yoğun ve sık dile getirdiğin için ve devamında bu düşünceni onun burnundan getirmeye çalıştığın için mi bu noktaya geldiniz? Ya da gerçekten onu affedemediğin için mi:/ tonla şey vardır daha tabi,onun da tuz biber olduğu ama..
Bak B Began i dinle..anlamsız bekleme süresini bırak ya git dava aç, ya da git adamın yanına içten ve son kez yap konuşmanı duruma göre hareket et..daha da uzaması her türlü sana zarar bu işin

Kesinlikle her bi türlü ihtimale hazır olunmalı giderken ama mutlu olunamayacağından adı gibi emin olan insanın hala durmasının anlamı yok şimdi zaten çok mutsuz o zaman da ya mutsuz olacak ya da mutlu

Psikolojim nasıl normal olabilir.
Bu kadar zaman sürüne sürüne evlilik yürütmüşüm..
İlk defa ağzında sigara görünce 10 yıl hayatında olan insanı biraz bali çekerken görmüş kadar oldum doğru.

Ay ne biricikleştircem kendimi.
Ağzıma s.çmış adam s.çtırmışım :)
Biricikleştiren kadın izin verir mi bu kadarına.

Bunu benim gibi dürüst insana nasıl yapar diyorum elbette.
Bir tane içten pazarlığım olmaz benim hiç bir konuda.
Düz düz net net her şeyim.
Eee bu kadar şeffaf insana nasıl bunu yapar diye deliriyor insan tabi..

Şöyle yüz yüze insan gibi bağırmadan konuşabilsek..
O konuşmayı hiç yapamıyoruz.

Sen onu kendi istediğin gibi bir adam yapamadığım için öfkelisin...
Nasıl sigara içer!!
Nasıl bana yalan söyler!!!
Nasıl benim dediğim olmaz ...
Onu da bu sebepten bunaltiyorsun.
Her şey senin istediğin gibi olmaz nomucugum.
Insanların kendi karakterleri var .
Karşı tarafın sekillendiremedigi maalesef :)
Kocanı ya olduğu gibi kabul et
Ya da bırak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…