Benim sorunum ne?

derdınız sevıyorsunuz ama guvenınız kayıp eskısı gıbı olmak ıstıyorsunuz ılk gunler gıbı tutkulu , ona sımsıkı sarılıp aglamaya ıhtıyacınız var bır sarılsanız ıkınız ıcten sankı duzelecek gıbı ama olmayacagını bılıyorsunuz

ben nıyeyse sızın ayrılmamanızı ısterdım oyle sezdım
sızde bıraz acıyı seven taraf var karsı taraf da gamsız bıraz sız aslında bırbırınızı tamamlıyordunuz
hanı zıt ama tamamlayıcı
gece gunduz gıbı

hakkınızda hayırlısı olsun

Yani sende durdun durdun adam hastayken mi bıraktın
Az daha dayansaydın ya :)

Şimdiye kadar onun için yaptığın hiçbirşeyi hatırlamaz kimse ama bunu da unutmazlar
O da Kendini doldurup duruyordur şimdi

İşte o kadar yorulmuşum ki gözüm görmedi galiba..
Ben sevsem de intikam alabiliyorum bir de.
Mesela bana böyle böyle yapan o değil mi hadi bakalım nasılmış görsün al sana hamlesi yapabiliyorum..

Aynen öyle zaten dedi ki asla unutmam bunu aslaaaaa!
Millete, ailesine karşı da karizma yerle bir oldu.
Hepsi bir araya gelince iyi doldurmuş kendini.

Bense dedim ki eee unutma zaten benim de unutamadığım çok şeyler var..
Sen de bunu unutma. Ben hak etmedim sen yaptın.
Sen hak ettin de yaptım ben bari, yine şanslısın dedim.

Eski esim evliligimizde sigara ve alkolü zaman icinde birakmisti , sonra sigaraya basladi bosandiktan sonra da tekrar alkole. Tabii ki bosanmis olsak da buna uzuldum -sonucta ben kendine zarar verecek seyler yapan herkese uzulurum- ama bu durumu duygusal bir travma olarak yasamadim.

Hayat onun ve bu hayatin sorumlulugunu almasi gereken kisi o. Bu dusuncede oldugum icin bana yapmaya calistigi ajitasyonlar da etki etmiyeceginden bu tur manipulasyonlarin da onunu kestim.

Valla bana gayet normal geldi kaç senelik evlilik. Zaten insanlar ayrılınca hep iyi zamanları hatırlar. şiddet falan olmadıysa acımasız kötü biri değilse ben şu durumda ayrılmayı tercih etmezdim. En azından hastayken yanında olurdum arkamı dönüp gidemezdim. Bilmiyorum belki ben daha duygusal bakıyorumdur.

Saygin niye bitti ya.. ben bu kadar duyguya ragmen hala bu kadar sehvet duysaydim o adami birakmazdim . Niye biliyo musun? Omrun boyunca tek mi kalacaksin? Ya da karsina cikan cok cok daha mi iyi olacakki? Ayni duygulari verebilecek mi sana?

Yalan dolan, güvensizlik..
Karakterinde bana uymayan şeyler işte.
Saygımı yitirdi yavaş yavaş..

Hepsini düşündüm bunların.
Ama sanırım artık psikolojim kaldırmıyor.
Daha iyisi gelir gelmez, bulurum bulmam.
Muhtemelen bulmam ama umrumda değil artık.
Belki sonra deli gibi özlerim hayvan gibi pişman da olabilirim.

Belirsizlik beni yoruyor..
Normalde çok net bir insanım bu evlilikte fazla bile durdum.
Kişiliğime gerçekten çok aykırı çünkü.

Aslan..

Amin..

Ben de mutlu olmak isterdim onunla.
Bana hayal kırıklıkları yaşatmamış olsun.

Evlilikte gibi hissedeyim savaşta değil.
Sen bunu yaptın hadi sıra bende ooo öyle mi al bu da benden diye gidiyor..
Evet bildiğin savaşıyoruz.

Yani sende durdun durdun adam hastayken mi bıraktın
Az daha dayansaydın ya :)

Şimdiye kadar onun için yaptığın hiçbirşeyi hatırlamaz kimse ama bunu da unutmazlar
O da Kendini doldurup duruyordur şimdi
Katılıyorum. Zamanlama berbat. Şimdi herkesin gözünde kötü olan sen oldun nomunomuchua aynı durumda sen olsan ailen arkadaşların hepsi yüklenirdi eşine

Aslında belki özünde iyidir ama öküz kazma bir koca sonuçta. ... insan olarak seviyorsundur ve sigara alkol kullanımında senin etkinle olduğunu düşünüyor bu kadar düşmesini kabul edemiyorsundur ..

İyi olsun istiyorsun işte kim olursa olsun.

Anam bu da mi aslan cikti, vah basima gelenler: ( bende aslanim ve cok uzuluyorum bu herifler yuzunden adimiz cikmis.

Yalan dolan varsa haklisin gercekten.. bi insana guvenip arkani donememek.. birsey soylediginde hep : acaba???? Diye dusunmek yorucu

Acımasız, kötü biri diyemem.

Düşüncesiz, kapasitesiz, potansiyeli beni mutlu etmeye yetersiz diyebilirim.
Kendi istediği gibi olsun diye sınırları ve haliyle sabrımı zorlayan biri.
Normalde fazlasıyla özgürlükçü biriyim.
Benim açımdan yorucu.
Taşıdım taşıdım yoruldum nihayetinde..
Ben de iyileşene dek beklerim şimdilik sadece sağlığını düşün dedim ama destek de olmuyorum..

Abla bence sende biraz abartılı duygular yani abartili duygu derken romeo juliet gibi olma istegi var sen birseyi demeden o anlasın sen bisey sormadan o söylesin gozlerinizle anlaşın vs tutkulu bir ask olsun ki muhtemelen oyleydi de sonradan monotonlasti galiba sen haketmeden ne yaptiki sana asabi birisi mi
Adama yazık şuanda ama kac senedir evliydiniz gercekten emin misin bosanmaya çünkü ne bilim hasta ya hani ben hastaligin ne oldugunu iyi bilirim benim esimle kavgalarim zoruma gitmez yani gider ama hastayken bana kotu davrandiginda mesela o anlari hic unutamam empati yaptim kocanin yerine
Ama arkadaslarinin yaninda boyle yapmasına fena sinir oldum. Cahilce davranmış bence ama samimi ahbaplar ise ona da cok takilma derim sizi bilen taniyan kisilerse yani

Katılıyorum. Zamanlama berbat. Şimdi herkesin gözünde kötü olan sen oldun nomunomuchua aynı durumda sen olsan ailen arkadaşların hepsi yüklenirdi eşine

Farkındayım.
Zaten ben genelde üsluptan kaybeden, zaman mekan dinlemeyen, öfkelenince gözü dönen,
kendini haklı iken haksız konumuna düşüren manyağın tekiyim.

Ve şuan bugüne dek yaptığım bütün fedakarlıklarım anlamını yitirdi.
Ne akıl ama..
Çek çek çek, bugün hepsi hiç olsun..

Ona hiç takılmadım inan ki..
Ben evimde başbaşa mutsuzluktan ölüyorsam milletin önünde bana prenses gibi davransa boşa.
Mış gibi olan her şeye karşıyım..

Evlenene kadar genelde öyleydi evet.
Evlendikten sonra hiç öyle tutkulu, gözlerle anlaştığımız dönem hatırlamıyorum.
Tarzımız kavga ile anlaşmak bizim :)

Bizdede var o kavga ile anlaşmak
Mutsuzlugun sebepleri nelerdi ben eski konularini bilmiyorum
Arada sevgi olunca ama pek cok sey halledilebiliyor ama bundan da eminim yani ve yukarda bir postta cinsellik konusu yazmissin buda cok onemli demekki arada çekim gucu ten uyumu ask neyse iste adini sen koy :) biseyler var

Her erkek gibi hemen hemen düşüncesiz bencil kapasitesiz sanki bana kocamı anlattın. :)
Yok ayrılma kararında kendine göre haklısındır. İllaki ayrılmak için büyük hatalara gerek yok, mutsuzsan en doğal hakkın. Ama zamanı çok yanlış olmuş ayrılık konusunun açılması için. Eğer öncesinde açıldıysa bu konu yine sorun yok.

Tamam o zaman
Kritik soruyu soruyorum
Adamı yanında bir kadınla elele çok da mutlu gördüğünü düşün
Şuan ne hissettin

Bir şeyler var da o bir şeyler 6 buçuk yıl götürdü.
Benzin bitti benzinci de çoooook çoooook uzaklarda sanki ulaşamıyoruz. :)

Büyük hatalara gerek yok benimki büyük hatalar yaptı yaptı da ben böyle tükendim.
Beni 10 katlı binanın altına soktu sanki dayandım dayandım.
Öyle yoruldum ki..
Elim kolum kalkmaz oldu bu evlilik için artık.

Aynı evde misiniz şimdi nomu?

Değiliz.
Tedavisi yaşadığımız yerde mümkün değil..
Bu yüzden ailesinin yanında ameliyat oldu.
Tedavi boyunca da orada kalacak.
Ben yalnızım. 2 aydır da yanımda değil..

Tamam o zaman
Kritik soruyu soruyorum
Adamı yanında bir kadınla elele çok da mutlu gördüğünü düşün
Şuan ne hissettin

Dün onu görene kadar..
Yani iki aylık ayrılık sürecinde diyordum ki bir kadın gelse kocan artık benim dese iyileri de kötüleri de
al senin olsun diyecek noktadayım.. Beni tüketti diyordum.

Ama şimdi sen böyle sorunca içim cız etti yalan yok..

Burada herkese boşanın bee !! Kimse sizi çekmez diye yorumlar atan siz ..
Sen neden hayatı kendine zülüm ede ede çektin acaba ..
Hayatımı mahvetti mutlu olamadım saygım bitti bi dünya ağladım herğün ağlıyorum acıdan kederden diyorsun da şimdi boşan diyeceğim..
Ama o istermiyor ki
Diyeceksin yine.
Çocuklu insanlara kadar boşanın psikolojinizi kimse çekmez demeniz de ayrı bir ironi ..
Sen çocuğun yok iken 6.buçuk yıldır iyi çekmissin
Hala üzülüyorum falan filan halaaa bırakmama çabası var sende bahane hazır adam bırakmıyor ki !!!
Aslında adamın umrunda bile değilsin bu hasta halinde bile farkındamısın ??

Bence eşindeki sevgi değil bir tür manipüle etme tekniği. Zaten dış güçler senden itinayla soğutmuşlardır onu. Oldurabilse sevmeyi bilse yanyanayken güzel olur her şey. Sen şu an belki de onun güçsüzlüğünden güç alıyosun enerji meselesi yani. O toparlanıp hayatına bakınca çok pişman olacaksın belki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…